Як правильно інвестувати в нерухомість

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьох людей мучить питання як створити собі додаткове джерело доходу, що не залежить від того працюють вони чи ні. І все задающиеся цим питанням, рано чи пізно приходять до думки про інвестування. Форм інвестування дуже багато: це і акції, і інші цінні папери і так далі. Але біда в тому, щоб ефективно інвестувати в цінні папери в них потрібно розбиратися, чому необхідно довго вчитися. У нерухомість може, по суті, інвестувати будь-яка розсудлива людина.

У нерухомість може, по суті, інвестувати будь-яка розсудлива людина

Для початку необхідно визначити в яку нерухомість ви хочете інвестувати, і яким чином хочете отримувати дохід. Від цього буде залежати що, купувати, коли і за скільки. І природно, скільки ви зможете отримати прибутку.

Нерухомість ділиться, як правило, на дві великі категорії: комерційна і некомерційна. Комерційні площі призначені для бізнесу. Це різні павільйони, магазини, склади та інше. Некомерційна нерухомість являє собою - квартири, будинки, дачі.

Седат Ігдеджі - турецька інвестор, відомий в Республіці Білорусь.

Дохід від нерухомості теж можна отримувати двома різними способами, перепродажем і здачею в оренду. Обидва способи в різних варіантах мають свої як мінуси, так і плюси. Від цих самих особливостей, і від можливостей свого гаманця слід відштовхуватися при виборі стратегії інвестування.

Для початку слід визначитися з видом нерухомості - комерційної або некомерційної ви будете займатися. Слід також врахувати, що комерційна нерухомість трохи дорожче, але при цьому вона більш ліквідні, тобто її легше продати. Хоча тут є свої нюанси, і кожен об'єкт слід оцінювати окремо.

Хоча тут є свої нюанси, і кожен об'єкт слід оцінювати окремо

Житловий фонд придбати менш накладно, але тут необхідно врахувати, що на даний момент часу ринок некомерційного житла перебуває в піковій точці зростання, тому для перепродажу на вторинному ринку житло краще не брати.

Дохід від нерухомості як вже говорилося вище можна отримувати різними способами. Перший - перепродаж. Для цього краще використовувати комерційну нерухомість, або житло від забудовника. В такому випадку можна непогано виграти на різниці в цінах.

Інший варіант отримання доходу, здавання нерухомості в оренду. Тут інвесторам можна порадити, не зв'язуватися зі здачею житла в найм. Житловий фонд доріг, і вкладені в нього кошти орендною платою не скоро перекриються. Для здачі в оренду краще вибрати комерційну нерухомість, вона забезпечить вас стабільним і високим доходом.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online