11 січня 2017 року Пермі

  1. Новини Полтавщини за 11.01.2017 Зйомки восьмого сезону популярного серіалу «Гра престолів» (18+),...
  2. Популярні товарні пропозиції сьогодні в Пермі
  3. Новинні портали Пермі
  4. Новини години в Пермі і Пермському краї
  5. Події, гумор і курйози

Новини Полтавщини за 11.01.2017

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зйомки восьмого сезону популярного серіалу «Гра престолів» (18+), який стане для телепроекту заключним, почнуться у вересні цього року, повідомляє NME.

Про це виданню розповів британський актор Ліам Каннінгем, який грає в серіалі роль Давосу Сіворта.

За його словами, зараз команда продовжує роботу над сьомим сезоном. Завершити зйомки планується до лютого. Потім акторів і всіх, хто зайнятий виробництвом популярного проекту, чекає перерва, а у вересні почнеться робота над фінальними серіями, пояснив Каннінгем. Читати далі...

У слідчому відділі по м Лисьва Слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Пермському краю завершено розслідування кримінальної справи за обвинуваченням 34-річного жителя міста Лисьва в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, небезпечного для життя людини, що спричинило з необережності смерть потерпілого). За версією слідства, вночі 27 серпня [...]

Зірвавши з вікна будинку решітку. У Пермському краї 53-річна жінка витягла сусідського хлопчика з вогню.

Лікарські препарати потрібно розділити на чоловічі і жіночі, вважають фахівці з Університету Каліфорнії (США).

Американські вчені провели цілий ряд досліджень і встановили, що однакові лікарські засоби по-різному впливають на чоловічий і жіночий організми. Перш за все, за словами дослідників, це стосується гормонального фону. Найсильніше на нього діють ліки з категорії анальгетиків і седативних препаратів.

На думку фахівців, поділ фармпрепаратів на групи для підлог дозволить збільшити не тільки їх ефективність, але і безпеку. Читати далі...

Зі скаргами на низьку температуру гарячої води звернулися в прокуратуру жителі будинків по вулиці Закамская в Кіровському районі. Після скарг громадян на низьку температуру гарячої води наглядове відомство організувало перевірку. З'ясувалося, що середня ...

10 січня 2017 року Відділення ПФР по Пермському краю перерахувало в кредитні та інші доставочние організації 4 млрд.

16 січня з 11:00 до 12:00 керівники Головного Управління МВС Росії по Пермському краю, начальник МО МВС Росії «Солікамський» проведуть зустріч з населенням.

Справа про вбивство 18-річної випускниці з села Часті розгляне суд присяжних, повідомляє газета «Місцевий час». Сьогодні, 11 січня, в Пермському крайовому суді відбулося попереднє засідання у цій гучній справі. Обвинувачений в жорстокій розправі над дівчиною виступив з клопотанням, щоб рішення про його винність приймала колегія присяжних. Нагадаємо, шокуюче вбивство сталося в селі Часті в липні минулого року. Дівчина пропала безвісти ввечері 15 липня. Тіло вбитої було знайдено на околиці села лише через кілька днів. Читати далі...

Марина Русинова, в грудні добровільно відмовилася від повноважень спікера і депутата міськдуми Чайковського, а також залишила пост директора гімназії, з 9 січня очолила комітет по внутрішній політиці і громадської безпеки ...

Федеральна антимонопольна служба розглянула скаргу ТОВ «ТехГлавСтрой» на дії Управління капітального будівництва Пермського краю (УКБ) при проведенні аукціону з будівництва зоопарку в Пермі.

Крайове управління ДІБДР підвело підсумки дитячої аварійності на дорогах. У порівнянні з 2015 роком загальна кількість ДТП, де постраждали неповнолітні, побільшало на 1.7%, число загиблих - на 50%, поранених - на 3.2%.

Дивитися У Пермському будинку народної творчості готуються до чергового фестивалю - 13 січня тут стартує "Святвечір" - фестиваль зимових фольклорних традицій.

Влада Кунгура отримають у власність від ТОВ «ПГЕС-Груп» частина теплового майнового комплексу, розташованого в одному з міських мікрорайонів.

Вчора було припинено справу за позовом МУП «Пермгорелектротранс» (ПГЕТ) до ПАТ «Мобільні телесистеми» (МТС), в якому МУП вимагало зняти кабелю оператора з його опор.

У місті Нитва Пермського краю відбулася масова загибель деркачів, передає Ura.ru. На думку місцевих жителів, птахи загинули через аномальні морози. 9 січня було зафіксовано температура -35 градусів.

З початку року відходи з контейнерних майданчиків перестали вивозити відразу в декількох мікрорайонах міста.

10 січня приблизно о 16:40 на дорозі «Перм-Єкатеринбург» сталося зіткнення двох великовантажних автомобілів.

У Пермському краї визначилися зі Стратегією подальшого розвитку регіону, спрямованої на відродження промислового потенціалу Прикам'я, розвиток соціальної сфери і, в кінцевому підсумку, підвищення якості життя.

Слідчий комітет в Пермському краї почав перевірку загибелі підлітка в крайової інфекційної лікарні.

У ресторанній групі «Фо-Рест» (куди входять ресторан Les Marches, «Інше місце», ресторанний будинок «Дунай» і гриль-таверна «Монтенегро» в Пермі і Березниках) відбулися кадрові зміни.

Як стало відомо Business Class, і. о. міністра фізичної культури, спорту і туризму Пермського краю Олена Костіна написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Перша декада січня 2016 року у регіоні відрізнялася значними коливаннями температури.

Інцидент стався на аеродромі Фролово напередодні, 10 січня. За версією директора «Авіаційного спортивного клубу ДОСААФ Росії» Олександра Чернишова, яку цитує ТАСС,

Перші зміни в розкладі "Великого Савіно" з'явилися 7го січня. З 7 січня відкрився рейс Перм - Сургут (вівторок, субота).

Вранці 10 січня сталася пожежа в приватному будинку по вул. Миру в с. Жуланова Солікамського району.

У Пермі суд виніс рішення про пом'якшення умов домашнього арешту міністра спорту Пермського краю Павлу Ляху. Йому збільшено час щоденних прогулянок з однієї години до двох.

У Пермі аеродром Фролово, що знаходиться в підпорядкуванні ДОСААФ, виявився в центрі скандалу. Ряд ЗМІ повідомив про спробу рейдерського захоплення території авіаклубу 20 січня.

В. о. міністра фізичної культури, спорту і туризму Прикам'я Олена Костіна написала заяву про звільнення з займаної посади. Про це з посиланням на свої джерела повідомило «Ехо Пермі».

У грудні 2016 року ціни виробників промислових товарів в Пермському краї по відношенню до попереднього місяця зменшилися на 0,9%, в тому числі на продукцію видобутку корисних копалин - на 16,6%.

Глава Прикам'я Віктор Басаргін підписав указ про призначення членом виборчої комісії Пермського краю з правом вирішального голосу тимчасово непрацюючого Олексія Чусовітіна.

У Пермі порушено кримінальну справу про спробу дати хабар співробітникові ФСБ. Як повідомляє крайове слідче управління, в грудні минулого року 43-річний іноземець, маючи заборону на в'їзд в Росію,

ТОВ «Газпром Міжрегіонгаз» (керуюча компанія ВАТ «Газпром газорозподіл») уклало довгостроковий контракт на поставку газу з АТ «Уралхім», повідомила «Інтерфаксу» начальник відділу громадських зв'язків компанії Марія Фролова.

Глава Прикам'я Віктор Басаргін в рамках оголошеного ним адміністративної реформи зустрівся з в. о. віце-прем'єра - міністра територіального розвитку краю Романом Кокшарова.

Міністерство природних ресурсів, лісового господарства та екології Пермського краю підвело підсумки конкурсу на право укладення договору про надання рибопромислового ділянки для здійснення промислового рибальства на водних об'єктах регіону.




Популярні сьогодні товари і послуги з доставкою в Пермі і Пермському краї

(Що, де і як купити сьогодні в регіоні по інтернету)

Нещодавно переглядали в рекламних пропозиціях:


Проект "Today" (Сьогодні в Пермі) на порталі today.29ru.net спільно з партнерським сайтом 29ru.net представляє інтернет-вітрину популярних товарних інтернет-пропозицій, доступних в Пермі та інших містах Пермського краю, затребуваних послуг, сервісів, новинних і медіа-продуктів безпосередньо від правовласників і офіційних компаній-продавців. Більше тисячі пропозицій в самих різних категоріях: інтернет магазини , інфо-товари , фінанси і кредитування , розваги , гри , освіту і робота , безкоштовне інтернет-телебачення і багато-багато інше .

Усі найостанніші, нові та актуальні гаджети і товари - у рубриці " Інтернет-вітрина "І на сторінках нашого путівника по модним інтернет-магазинах одягу, взуття та аксесуарів для всієї родини, де представлені товари на самий різний смак і гаманець. Вся палітра брендів, новинок і розпродажів в режимі онлайн зі зручним пошуком і сортуванням як за асортиментом, колекціям, напрямками та цінами, так і за популярністю на сьогоднішній день. Налаштуйте свою стрічку товарів і дивіться тільки те, що Вам подобається.


Популярні товарні пропозиції сьогодні в Пермі

«Aviator» - сонцезахисні окуляри

«Aviator» - сонцезахисні окуляри

Power Balance - браслети

Power Balance - браслети

«Sexy-Lips» - збільшення губ

«Sexy-Lips» - збільшення губ

«Aquapel» - засіб від дощу

«Aquapel» - засіб від дощу

«Secret of Morocco» - крем для грудей

Якщо Ви хочете додати сайт з новинами Пермі, напишіть нам, і ми обов'язково включимо його в наш каталог, а якщо Ваш сайт транслює міські новини в форматі RSS, то, при бажанні, і в нашу стрічку новостей.р>


Проект "Today" - регіональні новини без купюр і цензури. Всі найцікавіші випадки, події, факти, що відбулися в місті за день - в найповнішій стрічці міських новин Пермі сьогодні. Щодня найсвіжіша і об'єктивна інформація з перших рук від місцевих, регіональних і федеральних, відомих і не дуже першоджерел: сайтів, газет, журналів, оглядів на нашому порталі Today.29ru.net. Читайте, коментуйте, критикуйте, заперечуйте, запитуйте! Наші новини не залишать Вас байдужими. Кожен день, кожну годину - новини, новини і тільки новини! Р>

Новинні портали Пермі

Новини Полтавщини і Пермського краю (Росія, Пермський край, Перм)

Новини Полтавщини і Пермського краю (Росія, Пермський край, Перм)

МОЄ МІСТО - ПЕРМ! (Інформаційний портал Пермі і Пермського краю)

(Інформаційний портал Пермі і Пермського краю)

Новини Полтавщини і Пермського краю

Новини Полтавщини і Пермського краю

МОЄ МІСТО - ПЕРМ! (Інформаційний портал Пермі і Пермського краю)

(Інформаційний портал Пермі і Пермського краю)

Сайт Автономної некомерційної організація «Клуб творчості, іпотерапії і верхової їзди« Полюшко ».

Проект "Today"

(Новини Полтавщини) - оглядовий новинний інформаційний інтернет-проект web-групи 29ru.net . Календар подій, фактів, подій за день в Пермі і Пермському краї. Все, що сталося, сталося, привернуло увагу і зацікавило в цей день в режимі online, а також щоденний погодинної архів російських регіональних новин від Камчатки до Калінінграда .

Точка зору редакції може не збігатися з думкою авторів та публікуються авторськими статтями, матеріалами і коментарями. Ми завжди намагаємося об'єктивно представити полярні точки зору з різних питань і тем, що хвилюють суспільство, і намагаємося не обмежувати доступ до ресурсів, що дотримують загальноприйняті моральні і законодавчі правила і норми. Для розміщення Ваших новинних і публіцистичних матеріалів достатньо зв'язатися з нами за контактами [email protected] . Переваги надаються матеріалами регіональної та міської спрямованості і тематичним оглядам.

Новини години в Пермі і Пермському краї

Топ-10 новин в Пермі (Пермський край) за сьогодні на цю годину:


Події, гумор і курйози



«Жовті» інтернет-новини

Топ-10 новин від партнерів:





BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online