Житомир.info | У Житомирській області газета стала кращим комунальним підприємством України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Згідно з результатами національного бізнес-рейтингу щодо економічних показників, газета «Чуднівська фортеця» увійшла в число кращих комунальних підприємств України.

Про це повідомляє радіо «Житомирська хвиля» .

Це - друкований орган Чуднівського селищної ради. В Житомирській області та в цілому по країні цей селищна рада є одним з небагатьох, хто має власне друковане видання.

Газеті як комунальному підприємству всього два роки. Однак її тираж вже становить 1200 примірників, хоча на початку діяльності ця цифра була майже в три рази меншою.

Сьогодні в Чуднівському районі виходить дві місцеві газети - районна і селищна. Як «Чуднівська фортеця» завойовує свого читача, розповідає редактор Сергій Симон.

"Ми намагаємося писати про проблеми не тільки селища, а й району. Починали свою роботу з нуля, але досвід роботи в редакції у мене є, оскільки я більше 10 років пропрацював кореспондентом газети« Життя Чуднівщіні ».

Національний бізнес-рейтинг, який розглядає діяльність 300 тисяч підприємств усіх форм власності, спирається виключно на офіційні дані державної статистики України.

Житомир. info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online