Нова газета

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У місті Ватутіне Черкаської області України   перейменували   площа Леніна в площу імені Надії Савченко, повідомляє УНІАН

У місті Ватутіне Черкаської області України перейменували площа Леніна в площу імені Надії Савченко, повідомляє УНІАН. Крім цього в місті перейменували вулицю Леніна - вулицю Героїв Небесної сотні.

За даними кореспондента агентства, вулиця і площа були перейменовані за ініціативою депутата Ватутінського міського ради 5 березня. Пропозиція депутата підтримала більшість його колег.

Читайте також: Читайте також:

На сайті change.org з'явилася петиція на ім'я мера Москви з ініціативою перейменування Великого Москворецкая мосту в міст імені Бориса Нємцова

Раніше, 2 березня, президент України Петро Порошенко присвоїв льотчиці звання «Героя України». У своїй публічній заяві Порошенко назвав її «воїном» і «символом українського духу», пообіцявши зробити все можливе, щоб звільнити Савченко.

Надія Савченко знаходиться під вартою в Москві з липня 2014 року. За версією слідства, льотчиця в складі українського добровольчого батальйону нібито вела коригування вогню по місцевості в Луганській області. Сама Надія Савченко свою провину заперечує і днями, за словами захисту, погодилася припинити тривалу голодовку, вплинула на стан її здоров'я.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online