Квартирний переїзд в Санкт-Петербурзі (СПБ)

  1. Ціни на звичайний квартирний переїзд. Фіксований тариф.
  2. Відповіді на типові запитання по квартирному переїзду:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартирний переїзд навалює відразу безліч клопотів! Що і як упакувати, як правильно складати речі, як організувати переїзд квартири з вантажниками так, щоб все залишилося в цінності й схоронності. У той же час Вам необхідно продумати, як все внести в квартиру, щоб без проблем розставити все на новому місці ... Від такої кількості завдань голова може піти обертом. Так може краще надати частину завдань фахівцям, які знають всі підводні камені квартирного переїзду, з якими можна зіткнутися при переїзді з квартири на квартиру, і дати собі трохи відпочинку?

Поки ми візьмемо на себе більшу частину організаційних питань з перевезення, Ви можете спокійно випити чашечку кави, милуючись на план розміщення меблів на новому місці.

Зараз здійснити комплексний квартирний переїзд в СПб можна швидко і недорого, а головне, без особливого клопоту! Телефонуйте за номером в Санкт-Петербурзі (812) 400-80-80 або 310-30-30 і абсолютно безкоштовно викличте оцінювача!

Увага!

Якщо Вам потрібно перевезти диван, журнальний столик, ну і, може, ще пару коробок ...

То в такому випадку Вам потрібен не комплексний квартирний переїзд, а

Крім того, серед наших послуг:

Ціни на звичайний квартирний переїзд. Фіксований тариф.

Вид робіт Приблизний обсяг робіт Вартість замовлення Час виконання замовлення Переїзд кімнати, квартири-студії Холодильник, пральна машина, телевізор, стіл, стільці, диван, шафа, тумба, 30 збірних коробок (речі, книги) від 4570 рублів не більше 2 годин Переїзд 1 кімнатна квартири Кухонний гарнітур, холодильник, пральна машина, телевізор, стіл, стільці, диван, шафа для одягу, тумба, 30 збірних коробок (речі, коробки) від 6170 рублів не більше 3 годин Переїзд 2-кімнатою квартири Кухонний гарнітур, холодильник, пральна машина, телевізор, стіл, стільці, диван, ш аф платтяна, ліжко, тумби, шафа-купе, 30 збірних коробок (речі, коробки) від 8940 рублів не більше 5 годин Переїзд 3-кімнатної квартири Кухонний гарнітур, холодильник, пральна машина, телевізор, стіл, стільці, диван, крісла, шафа платтяна, ліжко, тумби, шафа-купе, столик журнальний, дитячий гарнітур, 40 збірних коробок (речі, коробки). від 13540 рублів не більше 5 годин

Відповіді на типові запитання по квартирному переїзду:

  • У чому відмінності комплексного квартирного переїзду від звичайного і як це відбувається? Чим комплексний квартирний переїзд відрізняється від звичайного?

    При звичайному переїзді квартири вам доведеться самостійно пакувати все речі, розкладати їх по купленим в найближчому магазині різнокаліберним коробок (як правило, з вилітають дном), розбирати меблі і т.д. А тепер згадайте американські фільми, де сім'я в'їжджає в новий будинок. Хто носить коробки? Як ці коробки виглядають? Як виглядають вантажники? А головне - як виглядають новосели? Це і є комплексний квартирний переїзд або переїзд під ключ. Його алгоритм наведено трохи нижче.

    • Ви викликаєте менеджера-оцінювача «Перевозка.ру». Домовляючись про його приїзд за багатоканальним телефоном (812) 400-80-80, або залишаєте письмову заявку . Увага! Виклик менеджера - абсолютно безкоштовна послуга.
    • Менеджер приїжджає і Ви з ним: обумовлюєте порядок і обсяги робіт; розраховуєте вартість; обумовлюєте зручні терміни переїзду квартири. Погодьтеся, це зручніше, ніж розповідати по телефону, що у Вас дві шафи - один великий, інший не дуже, ну, приблизно ось такий ... метра два-три.
    • Ви відкриваєте двері нашим фахівцям в обумовлений час.
    • Наші фахівці все упаковують, вантажать і перевозять.
    • Ви закриваєте двері за нашими фахівцями.

  • І хто все це за нас зробить? Що включає в себе послуга квартирного переїзду під ключ? Ми, компанія «Перевозка.Ru», займаємося квартирними переїздами і перевезеннями вже 9 років. Створені за кращими зразками зарубіжних, переважно американських мувінгових фірм. В цьому наше серйозне відмінність. Ми спеціалізуємося не просто на доставці меблів і домашнього майна з пункту А в пункт В, а на комфортної доставки. Істотна різниця, якщо Вам вже доводилося переживати квартирний переїзд. Більш детально про наші переваги та відмінності розказано тут .

    А ось коротко послуги, які ми пропонуємо:

    • упаковка і розпакування домашнього майна. Майно Ваше, коробки наші. Упаковка здійснюється відповідно до Ваших вимог, за заздалегідь обумовленим планом і списку. Порцелянові вази і бабусин сервіз будуть ретельно упаковані в спеціальні бокси. Для побутової електроніки - спеціальні коробки, для полірованої меблів - захисна плівка або Антиударний покриття.
    • розбирання меблів. Поставимося до неї бережно, як до інтер'єрів Людовика XIV. До речі, для транспортування меблів нами використовуються тільки сучасні спецзасоби. Ми працюємо без «класики» - ременів, мотузок або простирадлом.
    • погрузка. Займатися нею будуть ... ні, не вантажники. Вантажники залишилися в СРСР. Вантаженням займуться наші фахівці по переїзду, які пройшли стажування в зарубіжних мувінгових компаніях і мають великий досвід роботи.
    • безпосередньо перевезення. І тут все на вищому технічному рівні. тільки спеціалізовані машини , Оснащені спецзасобами, підйомниками і всім необхідним кріпленням.
    • розвантаження, розбирання, розпакування

    Ви і розпаковувати речі готові?

    Так. Ваше завдання - лише вказати (це можна зробити заздалегідь, на плані) куди які меблі поставити і куди які речі покласти. В принципі, Ви можете при цьому навіть не бути присутнім, а посидіти поки в ресторанчику, наприклад.

    А якщо я хочу все самостійно упакувати і розпаковувати?

    Будь ласка! Комплексний квартирний переїзд - це зовсім не нав'язуванням додаткових послуг. Деякі опції цілком можна відключити. Ми просто хочемо, щоб ви відчули себе Господарем.

  • Як бути з антикваріатом, дизайнерськими меблями і музичними інструментами? У мене дизайнерські меблі, а ще предмети старовини. Уявляєте, яку слід проявити обережність?

    Звичайно, представляємо! Серед послуг компанії «Перевозка.Ru» перевезення антикваріату і перевезення музичних інструментів . Так що, ми знаємо, як поводитися з вкрай крихкими і вкрай дорогими предметами при квартирному переїзді.

  • Скільки коштує комплексний квартирний переїзд?

    Якщо Ви абсолютно точно знаєте, скільки часу займе квартирний переїзд, яка саме машина буде потрібно, скільки фахівців з перевезення (вантажників) необхідно буде задіяти, то можете самостійно розрахувати погодинну оплату наших послуг. Для цього буде потрібно заглянути в розділ « Наші ціни ». Якщо це важко, то зателефонуйте нам по телефону (812) 400-80-80 або 310-30-30. Ми надамо абсолютно точний розрахунок. А найкраще - викличте нашого менеджера по оцінці.

Замовляйте безкоштовний розрахунок повного переїзду квартири в СПб за телефоном (812) 400-80-80 або 310-30-30.

Квартирний переїзд став тепер простим і зручним, адже ми готові взяти на себе всі турботи. Позбавте себе від суєти і турбот, телефонуйте нам!

Безкоштовна пропозиція
Якщо Вам пропонують перевезти майно - меблі або речі в тентований кузові, краще відмовтеся відразу. Майно повинно надійно кріпитися, а не бовтатися по всьому кузову.


Вам також буде корисно:


Так може краще надати частину завдань фахівцям, які знають всі підводні камені квартирного переїзду, з якими можна зіткнутися при переїзді з квартири на квартиру, і дати собі трохи відпочинку?
Чим комплексний квартирний переїзд відрізняється від звичайного?
Хто носить коробки?
Як ці коробки виглядають?
Як виглядають вантажники?
А головне - як виглядають новосели?
І хто все це за нас зробить?
Що включає в себе послуга квартирного переїзду під ключ?
А якщо я хочу все самостійно упакувати і розпаковувати?
Як бути з антикваріатом, дизайнерськими меблями і музичними інструментами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online