У Харкові готують гараж для Hyundai і Skoda

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

6 лютого 2012, 8:10 Переглядів: 6 лютого 2012, 8:10 Переглядів:   Hyundai прибуде в порт Одеси до середини березня

Hyundai прибуде в порт Одеси до середини березня. Фото: ukraine2012.gov.ua.

сучасні поїзди Skoda і Hуundai, які незабаром прибудуть в Харків , Не залишаться без "гаража". Вже 10 березня розпочне свою роботу нове ремонтно-екіпірувальне депо. Про це розповів начальник Південної залізниці Віктор Остапчук. За його словами, тут будуть виконувати дрібний ремонт швидкісних поїздів, а складні поломки будуть усувати в Дарниці. Hуundai і Skoda з'єднають міста, що прийматимуть Євро-2012, вже з 15 березня, а після ЧЄ Skoda може залишитися на маршруті Харків- Сімферополь .

Будувати депо для імпортних поїздів почали рік тому. Тоді керівництво Південної залізниці обіцяло закінчити роботи до Євро-2012 і зараз має всі шанси обіцянку стримати. За словами Остапчука, вже через місяць стойловое відділення зможе приймати поїзди, адміністративно-побутовий корпус буде готовий на 75% (тут розмістять сервісні центри компаній-виробників, котельню, компресорну, актовий зал, бібліотеку, архів, душові та навіть музей підприємства).

Будували нове депо, по суті, з нуля. "Будівля депо існувало раніше. Ми не змінювали його габарити і залишили колони. Все інше було побудовано заново, в тому числі і адміністративно-виробничий блок. Там поставили нові вікна, зробили покрівлю та облицювання", - розповів начальник Південної залізниці.

Будівництво депо обійшлося Південної залізниці в 150 млн гривень, з них 100 млн освоїли минулого року, а на решту 50 закупили обладнання, яке почнуть монтувати протягом найближчого місяця. "У лютому-березні розпочнеться монтаж сучасної котельні та компресорної. Ці підрозділи будуть працювати в автоматичному режимі, тому не буде необхідності утримувати операторів", - повідомив Віктор Остапчук.

Депо в Харкові зможе прийняти і обслужити навіть сучасні двоповерхові поїзди. Фото: "Міський дозор"

За словами начальника Південної залізниці, в Харкові будуть виконувати нескладний ремонт швидкісних Hуundai, Skoda, нового складу виробництва Крюківського вагоноремонтного заводу, а також інших поїздів. "Складний ремонт цих поїздів будуть виконувати в депо в Дарниці, воно теж будується. Наше депо ми спроектували з урахуванням того, що потяги Skoda будуть приписані до Південної залізниці, - розповів Остапчук. - Очікується, що в країні буде розвиватися парк двоповерхових і інших видів сучасних поїздів, так що депо буде затребуваним. Адже для нових вагонів потрібні і сучасні засоби діагностики, і інша техніка ". Повністю закінчити будівельні роботи залізничники планують до 1 травня.

4 ПОТЯГИ До ЄВРО-2012

"Відповідно до контракту між Південною залізницею та Hyundai, до кінця 2012 року до Харкова прибудуть 10 поїздів по 9 вагонів кожний. 4 поїзди мають надійти до Євро-2012, інші після чемпіонату", - розповів Остапчук. Що стосується складу виробництва Крюківського ВКРЗ, він уже в лютому замінить один з "Столичних експресів".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Харкові готують гараж для Hyundai і Skoda". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Федосенко Павло

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online