Як поповнити карту Альфа-Банку без карти або з картою: через термінал, інтернет

  1. відділення
  2. Банкомати
  3. Інтернет
  4. Мобільний додаток
  5. Платіжні системи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасні громадяни активно використовують всі можливості фінансової системи. Практично в кожному будинку є не тільки дебетові, а й кредитні карти. Природно, в такій ситуації вкрай необхідно ретельно стежити за всіма платежами і вчасно їх виробляти. Є кілька способів, як покласти гроші на карту Альфа Банку, і всі вони комфортні для клієнтів. Головне - вибрати найдоступніший і своєчасно здійснити платіж.

Головне - вибрати найдоступніший і своєчасно здійснити платіж

відділення

У Альфабанка наявність розгалуженої мережі філій. У багатьох містах є офіси, в яких можна швидко здійснити поповнення пластика готівкою. Для цього необхідно:

  • Мати при собі паспорт і банківську карту.
  • Надати заявлену суму готівкою.
  • Звернеться до касира, який здійснить потрібну операцію і видасть відповідне документальне підтвердження.
  • Гроші будуть зараховані в той же день.

У разі якщо надати карту немає можливості, операція також може бути здійснена. Досить вказати її номер. При цьому банк знімає додаткову комісію. Звичайно, для особистої карти така ситуація невигідна, але в разі необхідності поповнення третьою особою, яка надається послуга може виявитися вельми до речі.

Поповнити можна через відділення інших банків, але слід врахувати, що кошти будуть надходити довго, деякі банки допускають термін в 5 робочих днів, частіше це 3 робочих дня. Крім того, їх комісія за переказ буде значною.

Банкомати

Для поповнення пластика можна використовувати як банкомати і термінали Альфа Банку, так і інших фінансових організацій. При цьому варто пам'ятати, що для карт інших банків зазвичай застосовується додаткова комісія, і поповнення обійдеться трохи дорожче. Це необхідно врахувати при підготовці готівки.

Що стосується банкоматів Альфа Банку, потрібно вибрати той тип, який надає послугу прийому готівки без пластикової картки. Щоб знайти їх в своєму місті, клієнту достатньо зайти на офіційний сайт банку і переглянути на карті розташування найближчого. Потім в меню банкомата вибрати «Внесення готівки», ввести номер рахунку і внести кошти.

Потім в меню банкомата вибрати «Внесення готівки», ввести номер рахунку і внести кошти

Інші банкомати програмно дозволяють внесення коштів, але об'ємом до 15000 рублів.

Для власників кредитної картки важливо знати, що при внесенні готівки без пластику, за номером в неробочий час, кошти надійдуть лише наступного банківського дня. З використанням карти гроші надійдуть на рахунок в той же день, якщо скористатися банкоматом до 21.00. Після цього часу або у вихідні дні поповнення може надійти тільки на наступний робочий день.

Інтернет

Останнім часом саме такий спосіб стає найбільш поширеним. Якщо на рахунку будь-якої банківської картки є кошти, їх можна перевести на потрібну Альфа Банку, не виходячи з дому. Зареєструвавшись в Особистому кабінеті інтернет сервісу «Альфа Клік» можна зробити це швидко і легко. Інтерфейс абсолютно зрозумілий, що є відмінною рисою саме цього банку.

При цьому гроші з карти Альфа Банку через інтернет переводяться в той же день за умови робочого часу, на наступний робочий, якщо поповнення проводиться після 17.00. Переклади з карт інших банків залежать від тих фінансових організацій, які їх випустили. Зазвичай це додаткових 1-3 дні. При роботі з валютними картами і рахунками необхідно додати ще 1 робочий день.

Мобільний додаток

Працює за тим же принципом, що і інтернет сервіс. При наявності реєстрації можна виробляти переклади за своїми картками. Час зарахування коштів те саме.

Платіжні системи

В системі «Альфа Клік» можна прив'язувати карти до гаманців. Після цього скористатися системами переказу можна миттєво. Найчастіше використовуються електронні системи Яндекс Гроші, КИВИ або Webmoney. При цьому немає необхідності мати при собі карту, але потрібен мобільний телефон, який зареєстрований в Особистому Кабінеті як контактний.

У магазинах і спеціальних пунктах можна скористатися перекладами готівкою. Золота Корона, і поштові відділення залишаються лідерами за частотою використання. Перед тим, як поповнити карту Альфа Банку таким способом, необхідно приготувати не тільки номер рахунку та реквізити банку, але і паспортні дані. Природно, використання електронних систем в цьому відношенні більш виграшне.

Використовуються і термінали самообслуговування, кошти надходять на наступний банківський день.

Поповнити картку Альфа Банку можна різними способами. Головне не тільки їх доступність, але і своєчасність надходження платежу. У деяких випадках можна витратити більше часу і коштів на переклад, але при цьому не допустити прострочення платежу. Відсутність штрафів і пені з лишком перекриє зайвий працю і комісії. Фінанси люблять відповідальне ставлення і жорсткий розрахунок.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online