Знаки зодіаку по порядку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зрозуміти, коли зародилася наука астрологія неможливо

Зрозуміти, коли зародилася наука астрологія неможливо. Повинно бути ще при наших первісних предків, коли страж стійбища або пастух, розглядаючи зоряне небо над головою, помітив, що деякі скупчення зірок утворюють строгі геометричні форми і не змінюючись перетинають небосхил. Також були помічені маршрути руху 8 планет. Пізніше стародавні придумали і гороскоп, розподіливши знаки Зодіаку по порядку і давши їм назви.

Сьогодні, під час польотів в космос, насилу віриться в прогнози гороскопу. Ну як може далека планета-сусідка впливати на долю конкретної людини Івана Івановича? Та ніяк! З іншого боку викликає же Місяць припливи і відливи на Землі, далеко висить, а водичку-то коливає! Ми ж, люди, на 80% складаємося з води. Може і в нас змінює щось планета, під якою ми народилися?

Зодиаки по порядку:
Давайте подивимося знаки Зодіаку. Один по одному першим йде Овен (21 березня - 20 квітня). Планета цього знака зодіаку Марс. Названа вона на ім'я давньоримського бога війни. Стихія Овна - вогонь. Зрозуміло, що Овни за характером і повинні бути такими собі запальничками.

Далі у нас Телець (21 квітня - 20 травня). Живе Телець під заступництвом Венери. Теж планета з ім'ям давньоримської богині любові і всього приємного, що з цим почуттям пов'язано. Велелюбність і високим еротизмом повинен відрізнятися той, чий знак зодіаку Овен.

З 21 травня по 21 червня в нічному небі панують Близнюки, якими опікується планета Меркурій. Цим властива подвійність натури, деяка лукавим і висока підприємливість грецького бога торгівлі.
Якщо розглядати знаки зодіаку по порядку далі, то наступний буде Рак. Почесний знак для народжених з 22 червня по 22 липня. У їхньому житті панує Місяць, вона відкриває людям, народженим під сузір'ям Рака, таємниці ворожби, магії і чаклунства, дарує їм віщі сни і прикру хворобу - лунатизм.

Знак Лева (23 липня - 23 серпня) у своїх підлеглих породжує мужність і відвагу, які підживлює палаюче сонце.
Діва (24 серпня - 23 вересня) прихильно дозволяє того ж Меркурію опікати себе і управляти своїм життям. До чого може довести опіка пройдисвіта, пояснювати не треба.

Знак зодіаку Терези (24 вересня - 23 жовтня) змушує народжених під ним в житті коливатися при щонайменшій зміні обставин. Так як Венера і тут замішана, в справах любовних у Терезів все не хитко, що не погано.
Скорпіон (24 жовтня 22 листопада). Самий таємничий, езотеричний і руйнівний знак гороскопу. Марс управляє його власниками, але не тільки, як воїн, а ще як невтомний коханець. Такі і чоловіки-скорпіони, а народжені під цим знаком Зодіаку дами - еротична мрія будь-якого кавалера. Тільки вже дуже вони велелюбні.
З 23 листопада по 21 грудня долями землян править Стрілець в підпорядкуванні далекого і могутнього Юпітера, таємничого і похмурого. І найвищий злет, і падіння в безодню може принести його заступництво. А ще народженим в Стрільці треба побоюватися всього гострого: ножа, стріли, влучного слова.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

і Водолій (21 січня - 20 лютого), такі знаки Зодіаку по порядку, випробувальний і Водолій (21 січня - 20 лютого), такі знаки Зодіаку по порядку, випробувальний   ивают на свою долю сильний вплив Сатурна ивают на свою долю сильний вплив Сатурна. Як той оточив себе кільцями, так і люди цих знаків оточують себе покривалом різних убрань і масок, глибоко заховавши свою справжню суть. Тільки Козеріг упертий і наполегливий, а Водолій легко пристосованим і великий конформіст.

І, нарешті, Риби (21 лютого -20 березня). Теж керовані Юпітером в поєднанні з водною стихією. Такий симбіоз породжує характери глибокі, наповнені і багаті емоціями і творчістю.

Тепер найголовніше. Ніколи не вірте гороскопам, що передаються по радіо і телеканалам, які публікуються в глянці і газетних тижневиках. Для кожної людини її гороскоп - річ строго індивідуальна, що розраховується аж по хвилинах народження, з урахуванням астрономічних змін і поправок. Т. е. Виготовлена ​​астрологом вищої категорії тільки на конкретних даних.

Ну як може далека планета-сусідка впливати на долю конкретної людини Івана Івановича?
Може і в нас змінює щось планета, під якою ми народилися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online