Розкрито дата виходу Galaxy Note 7

  1. На порядку денному: чого чекати від Galaxy Note 7?
  2. Ступінь захисту та переваги нової камери
  3. осіння презентація

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий смартфон Samsung Galaxy Note 7, дата виходу якого вже встигла наробити багато шуму навколо гаджета, обіцяє стати новою революційною моделлю 2017 року. Справа в тому, що творці телефону врахували не тільки базові потреби користувачів, а й звернули пильну увагу на любов покупців до вишуканих деталей і нестандартного дизайну.

Samsung Galaxy Note 7, дата виходу

На порядку денному: чого чекати від Galaxy Note 7?

Попередні огляди вже встигли обрости чутками про те, що Galaxy Note 7 порадує користувачів 3D-дисплеєм, який був розроблений з урахуванням інноваційних технологій, а якість зображення буде справді вражаючим. Більш того, цікаві користувачі час від часу знаходять інформацію про те, що Galaxy Note 7 буде оснащений сканером райдужної оболонки ока. Всі ці подробиці, звичайно, підігрівають інтерес користувачів, які з нетерпінням чекають офіційної презентації нового Galaxy Note 7.

Безумовно, бажання купити чохол для Galaxy Note 7 згодом виникне навіть у тих, хто скептично ставиться до покупки аксесуарів для смартфона, адже надійний корпус нового Galaxy Note 7 з магнієвого сплаву хоч і не потребує додаткового захисту, але може значно змінитися за рахунок спеціальних чохлів.

Ступінь захисту та переваги нової камери

Якщо вірити чуткам, то розробники Samsung Galaxy Note 7 не тільки заздалегідь потурбувалися про якість зображення і зовнішньої захисту, а й приділили належну увагу розробці екрану смартфона. Спеціальна функція Corning Gorilla Glass гарантовано захищає екран від вологи та незначних пошкоджень, яким регулярно піддаються всі смартфони в процесі експлуатації.

Оновлена ​​32-мегапіксельна камера стане відмінним помічником в створенні фото-шедеврів, а 9-мегапіксельна фронтальна камера Samsung Galaxy Note 7 дозволить робити якісні сімейні фото або колективні корпоративні знімки для блогів і особистих архівів.

осіння презентація

Чохли для Samsung Galaxy Note 7 , Який за попередньою інформацією буде водонепроникним, також будуть дещо відрізнятися від стандартного ряду аксесуарів. Але докладна інформація поки ніяк не афішується і, швидше за все, так і не з'явиться в публічному доступі до моменту офіційної презентації смартфона.

Точна дата виходу Samsung Galaxy Note 7 залишається ще під питанням, хоча, швидше за все, вже в вересні 2017 шанувальники Sumsung зможуть по достоїнству оцінити всі переваги унікального смартфона.

На порядку денному: чого чекати від Galaxy Note 7?
На порядку денному: чого чекати від Galaxy Note 7?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online