Українські ціни «чорного ринку» зброї, замовних вбивств і відкупу від закону

  1. купити гармату
  2. Замовити вбивство
  3. найняти спецназ
  4. Купити підроблений паспорт
  5. Отримати потрібне рішення суду
  6. Закрити кримінальну справу
  7. Ціна злочинів *

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Де найняти найманця, у кого купити протипіхотні гранати, як закрити кримінальну справу і взагалі забути про існування закону за відносно невелику суму? Про всяк випадок: зворотний викуп пошарпаної душі, дурних принципів і неліквідних моральних цінностей обійдеться значно дорожче. Всі дані взяті з Державного реєстру судових рішень.

З боку, у нас все благополучно. Організована злочинність переможена. Законодавство майже відповідає міжнародним нормам. Співробітників правоохоронних органів більше, ніж чисельність збройних сил і навіть ще не все камери зайняті. А представники суддівського корпусу поки що можуть прогулюватися вулицями вечорами. Майже європейська країна, а не якась там Мексика.

В реальності все трохи інакше. Величезна кількість укладених і непомірні полчища представників силових органів всіх мастей мирно уживаються з абсолютною безкарністю. В Україні можна робити все, що заманеться. І зовсім неважливо, як вчинки називаються - діями, вчинками або злочинами. Одна умова, якщо немає статусу недоторканного (суддя, депутат, прокурор і т.д.), то за проступки доведеться заплатити. Зрозуміло, не душевними переживаннями і якимись там муками совісті, а безпосередньо умовними одиницями. Причому сума цілком по кишені середньостатистичному українцеві. Чим не демократична умова?

Дивно, що при таких «переваги» влади ще не зрозуміли організувати в Україні екстремальний туризм: «Подивіться, який чудовий водоспад. Тут відмінно прострілюється місцевість! »Можна було б навіть пропонувати поїздки по інтересам, наприклад, тур« Каунтерстрайк з «Альфою», «Квест з ДПС», «Нокаут з« Беркутом ». По завершенні - сувеніри і браслети на пам'ять. Від бажаючих відвести душу за кілька тисяч доларів відбою б не було. Поки ж усіма цими «благами» можуть користуватися самі українці, тим більше що в деяких випадках немає іншого виходу, крім як вдатися до послуг корупціонерів або кримінальників, що нерідко одне і теж.

купити гармату

Це тільки здається, що обзавестися вогнепальною зброєю в нашій країні без зв'язків у кримінальному світі неможливо. Насправді, купити, наприклад, пістолет можна в самому звичайному торговому центрі, відвідавши один з численних магазинів, які торгують пневматичним або сигнальним зброєю.

Місцеві умільці, природно, з числа продавців, переробляють ці іграшки в справжнісіньке знаряддя вбивства. Наприклад, сигнально-шумовий пістолет «Блоу-Магнум 2000» модернізують так, що його можна заряджати патронами з гумовими кулями і дробом. Вартість такого «вироби» 180 у.о., що майже вчетверо дешевше, ніж, наприклад, пістолет системи Токарева (ТТ), за який просять близько $ 800. З боєприпасами теж ніяких проблем. Вміст сигнальних патронів заповнюється картеччю.

Любителі класичної зброї, а не якихось там саморобок, набувають його у справжніх фахівців, а саме - захисників вітчизни або правопорядку. Пам'ятайте недавні події у Львівському державному університеті внутрішніх справ, де зникли 140 пістолетів Макарова, 3 кулемета і армійське спорядження? А скільки ще є воєнізованих ВНЗ, не кажучи про численні військових частинах з голодними солдатами і демотивованими офіцерами.

Дивно, що в країні ще не їздять на бойові танки і не літають на військових літаках. Це, мабуть, наступний етап розвитку торгівлі. А поки представники середнього офіцерського звання за відносно невелику суму зможуть озброїти навіть невеликий загін. Всього в $ 1000 обійдеться автомат Калашникова «АК-74». Гранати - значно дешевше. Приблизно $ 50 за Ф-1 із запалом.

Само собою, торгують зброєю і колишні ув'язнені, у яких ще з лихих 90-х залишилися деякі запаси на чорний день. Іноді підкидають раритети продавці антикваріатом. Кажуть, німецькі «шмайсери» як і раніше безвідмовні.

Замовити вбивство

Нелегальні власники зброї нерідко стають і виконавцями більш серйозних злочинів. Хоча іноді серед них знаходяться і співробітники правоохоронних органів, які вирішили таким нетрадиційним способом поліпшити своє матеріальне становище. Вартість замовлення безпосередньо залежить від рівня добробуту жертви. Виходячи з рішень судів у кримінальних справах, прайс коливається в межах $ 1-50 тис. Життя пересічних громадян оцінюється максимум в $ 8 тис. Значно дорожче - бізнесмени. Про вартість замовлень політиків або чиновників судова історія замовчує.

Найчастіше українці зводять рахунки один з одним з побутових причин - отримати квартиру, повернути борг і т.д. Причому замовники і їхні жертви нерідко перебувають у родинних стосунках. Загалом, типові маргінальні історії: дружина незадоволена чоловіком, сестра не хоче ділитися квартирою з братом і т.д. А бізнесменів усувають їх скривджені партнери чи конкуренти.

Кілери-професіонали використовують традиційну зброю. Найчастіше їх наймають в інших містах або взагалі в братських республіках. Зазвичай, це колишні співробітники силових відомств або рецидивісти.

Занадто дешева ціна, як і істотно завищена - не гарантія результату. Якщо замовник платить мало, дуже велика ймовірність, що йому злегка поморочат голову і здадуть в руки правоохоронних органів. А якщо він платить багато, то і сам може стати жертвою.

найняти спецназ

Показати силу і міць свого конкурента можна не тільки за допомогою професійних знань і умінь. Дуже швидко його можуть напоумити високі хлопці в масках і в повній бойовій амуніції. Причому, що цікаво, бійці не є липовими. Просто хлопці у вільний від служби час можуть погодитися підробити.

Зрозуміло, мова зовсім не йде про всі чекістів і співробітників правоохоронних органів. І, тим не менш, деякі з них готові надати, так би мовити, сприяння. Наприклад, один колишній міліціонер, зайнявшись бізнесом, вирішив відібрати гроші у свого клієнта. І щоб він не сильно пручався, запросив співробітників одного з елітних підрозділів МВС. Причому не кого-небудь, а офіцерів середньої ланки.

Всього лише за $ 2 тис. Бійці посприяли позбавлення клієнта від надлишок готівки. Для чого увірвалися в готельний номер в масках і зі зброєю, надавши незабутнє враження на свою жертву не тільки зовнішнім виглядом. Добре, що про підробіток колег добре знав і один відділ цього ж спецпідрозділи, «абсолютно випадково» відпочивав в сусідньому номері, і все закінчилося відносно благополучно. Але ж так буває не завжди, чи не так?

Цікава деталь. Для більшого ефекту бійці не боялися пред'являти свої документи співробітникам готелю, здійснюючи при цьому банальне пограбування.

Купити підроблений паспорт

Отримати нове посвідчення особи, причому в українському і закордонному варіанті, теж нескладно. Другий паспорт обійдеться всього в $ 1 тис., Що, в общем-то, не набагато дорожче термінового відновлення втрачених документів. Інша справа, що тепер у клієнта буде два прізвища, різні віки і адреси проживання.

Зазвичай, підроблені паспорти, особливо іноземні, необхідні для безперешкодного виїзду за кордон для влаштування на роботу або отримання ПМЖ. Наприклад, замовнику необхідно стати постарше, щоб юна зовнішність не стала проблемою для роботодавця, або підкоригувати національність.

У кого замовити виготовлення фіктивних паспортів, прекрасно обізнані численні консультанти і компанії, що спеціалізуються з працевлаштування українців за кордоном або сприяють виїзду на ПМЖ. Вони виступають посередниками між замовником документів та співробітниками відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС.

Під диктовку «зацікавленого» інспектора відділу заповнюються реєстраційні облікові картки з липової прізвищем, віком та адресою. Хоча буває, що від замовника потрібно всього лише фотографія, і весь процес проходить без нього. Загалом, хто і як зможе домовитися.

Отримати потрібне рішення суду

У Феміди не випадково зав'язані очі. Все-таки якось незручно її представникам брати гроші в учасників судових розглядів. Тому найчастіше їх беруть помічники суддів, щоб вище начальство не опускалося так низько.

Найдорожчі судді, природно, в столиці. За даними слідчих генпрокуратури, беруть вони від $ 3 до $ 5 тис. Зауважимо, що мова йде про трудівників районних судів. Вищі інстанції - апеляційні суди і ВСУ, ймовірно, обійдуться значно дорожче. А ось в провінції представники Феміди не так зіпсовані грошима. У невеликих містах і селах правильне рішення суду обійдеться в символічні 2-6 тис. Грн. І це без посередників. Все-таки судді там ближче до народу. Навіщо підставляти помічників?

Зауважимо, що зазначені суми стосуються тільки цивільних справ. Якщо мова йде про уголовку, то свобода обійдеться дорожче. Ті ж 6 тис. Грн в невеликому місті обернуться $ 6 тис., Якщо мова йде про зберігання та виготовлення наркотиків. У столиці, очевидно, до цієї суми можна сміливо додавати нуль. Втім, навіщо доводити справу до суду, якщо можна домовитися зі слідчими?

Закрити кримінальну справу

У лихі 90-ті один рік свободи оцінювався в $ 1 тис. З тих пір багато чого змінилося, і прайс збільшився вдвічі. Мабуть позначилася інфляція. Якщо світить строк від 3 до 8 років, наприклад, за перевищення влади, що супроводжувалося насильством, старший слідчий районної прокуратури може попросити $ 15-20 тис.

За цю суму потенційному злочинцю вдасться уникнути будь-якого покарання, оскільки следок, при всьому своєму величезному бажанні і незважаючи на незаперечні докази провини, не зможуть виявити склад злочину. Але знову ж таки, навіщо доводити справу до прокуратури?

У судовій практиці не було випадку, щоб ловили оперів або следак за хабарі, отримані від кримінальників, які вчинили особливо тяжкі злочини. Що, загалом, не дивно. Якщо виходити зі співвідношення $ 2-3 тис. За рік свободи, то можна припустити, що вбивця уникне покарання за суму приблизно в $ 30-45 тис. А це майже відповідає вартості замовлення. Майже «ідеальна» ситуація. Вбив людину - заробив, зловили - пішов ні з чим. А ще кажуть, що у нас невільна країна.

Будь-яка особистість, схильна до прояву агресії і насильства до оточуючих, маючи в своєму розпорядженні всього $ 50-60 тис., Може відчувати себе в Україні як риба в воді. Що ж говорити про більш заможних громадян?

Ціна злочинів *

$ 50 купити гранату Ф-1

$ 100 купити перероблений пістолет

$ 800 купити пістолет системи Токарева (ТТ)

$ 1 тис. Купити автомат Калашникова

$ 65 за право варити і продавати самогон

$ 1-50 тис. Вартість замовленого вбивства

$ 1 тис. Купити фіктивний паспорт

$ 200 за відмову документувати факт зберігання наркотиків

$ 2,5 тис. Уникнути кримінального переслідування за зберігання наркотиків

$ 6 тис. Уникнути судових розглядів при вирощуванні і зберіганні наркотиків

$ 2 тис. Уникнути кримінального переслідування за крадіжку

$ 15-20 тис. Уникнути кримінального переслідування, що передбачає до 8 років позбавлення волі

$ 2100. купити кольоровий метал на військовому полігоні

$ 120 відкупитися від пожежників при порушеннях пожежної безпеки на підприємстві

$ 150 перейти приватнику на загальну систему оподаткування

$ 200-500 за дозвіл працювати підприємству громадського харчування при порушенні санітарного законодавства

$ 300 плата за відсутність документів на товар, що продається

$ 300 за нарахування мінімальних штрафів без податкової перевірки

$ 100 уникнути покарання при порушенні правил торгівлі

$ 9 тис. Уникнути покарання при серйозних порушеннях податкового законодавства

$ 500 зняти арешт з квартири у виконавчій службі

$ 350 щомісячна плата за безперешкодну роботу залу гральних автоматів

$ 300-500 прийняття будівельного об'єкта в експлуатацію інспекцією Державного архітектурно-будівельного контролю

$ 1 тис. Вартість за позитивне рішення райради про виділення 1 га землі на периферії

$ 6 тис. Вартість за позитивне рішення влади про виділення 1 га землі під Києвом

$ 10 тис. Ввезти 20 нерастfможенних машин і розібрати їх на запчастини для подальшого продажу

$ 3 тис. Вільно їздити на авто, яке шукає Інтерпол

$ 750 отримати потрібне рішення суду по цивільній справі в провінції

$ 3-5 тис. Отримати потрібне рішення районного суду по цивільній справі в столиці

$ 60 позитивна характеристика з місця роботи

10% від суми повернення ПДВ митниця не проводить перевірку походження товарів при експорті з України

$ 4 тис. Прикрити справу про незаконне відшкодування ПДВ на кілька мільйонів гривень

$ 60 тис. За право оренди приміщення в центрі Києва з подальшою приватизацією

$ 800 за відмову порушувати кримінальну справу і повернення машини зі штрафмайданчика при наїзді на пішохода

$ 200 за право користуватися електроенергією в необмежених обсягах

$ 200-300 за отримання інвалідності 2-3 групи на кілька років

2% від суми нарахованої зарплати вартість липової довідки про доходи

$ 120 за липову довідку про те, що людина працює на підприємстві

$ 10 тис. Зняти арешт на 20-30 тонн м'ясних виробів невідомого походження

$ 100 тис. За відчуження земельних ділянок в свою користь у НАК «Надра України»

$ 200 тис. Стати начальником екологічної обласної інспекції

* Дані отримані з Державного реєстру судових рішень

«Контракти»

Чим не демократична умова?
Пам'ятайте недавні події у Львівському державному університеті внутрішніх справ, де зникли 140 пістолетів Макарова, 3 кулемета і армійське спорядження?
Але ж так буває не завжди, чи не так?
Навіщо підставляти помічників?
Втім, навіщо доводити справу до суду, якщо можна домовитися зі слідчими?
Але знову ж таки, навіщо доводити справу до прокуратури?
Що ж говорити про більш заможних громадян?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online