Квартири в іпотеку за ставкою від 6% річних представить Сбербанк 2 і 3 березня в Читі

  1. Читинському відділення Ощадбанку 2 і 3 березня на іпотечної ярмарку нерухомості в Читі представить...

Читинському відділення Ощадбанку 2 і 3 березня на іпотечної ярмарку нерухомості в Читі представить квартири в іпотеку за зниженою процентною ставкою від 6% * річних, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 27 лютого представник банку.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Відвідувачі ярмарку зможуть детально дізнатися про спеціальні пропозиції банку, подати заявку на оформлення житлового кредиту і на рефінансування іпотечного кредиту стороннього банку під знижену ставку 9,5% **. Можна рефінансувати не тільки житловий кредит, але і споживчі кредити, одночасно отримавши грошові кошти на особисті цілі під єдину ставку - 10% річних. Також 9 лютого запущена програма «Іпотека з державною підтримкою для сімей з дітьми» - ставка по іпотеці 6% річних на квартири, придбані у забудовника. Даною програмою можуть скористатися сім'ї, які народили другу або третю дитину після 1 січня 2018 року », - розповів співрозмовник агентства.

Традиційно на ярмарку буде представлена ​​нерухомість, яку придбати по іпотеці на первинному ринку можна з щомісячним платежем від 7 753 рублів, на вторинному ринку - від 8 891 рублів. Ярмарок пройде за адресою: вулиця Поліни Осипенко, 40, з 9.00 до 18.00 часов.Телефон гарячої лінії Ощадбанку по іпотеці в Читі 8- 914-129-5000.

Також в дні ярмарку можна буде підібрати квартиру або проект житлового будинку зі знижками і бонусами від партнерів банку.

- Акція «Знижка на квартири за кожен кв. метр 500 рублів »від забудовника РУС.

- Акція «Знижка на всі квартири за кожен кв. метр 2000 рублів »від забудовника" Мир "на квартири в споруджуваному будинку за адресою: м Чита, 3 мкр, д. 12. Мінімальна вартість за кв. метр. - 36 тис. Руб.
- Акція «Знижка на всі квартири за кожен кв. метр 1 000 рублів »і можливість розстрочки початкового внеску від забудовника« ПК Електро »в зданому будинку за адресою: м Чита, вул. К. - Григоровича, д.44
- Акція «Знижка на квартири в будинку за адресою м Чита, вул. Петровсько-Заводська 23 1 ком. - 30 тис. Руб., 2-ком. - 50 тис. Руб., 3 -ком. - 70 тис. Руб. »Від забудовника« Енергожілстрой »
- Акція «Послуга прискореної електронної реєстрації угоди в подарунок» від будівельної компанії «стройконструкцій». Квартири з ремонтом під ключ від 1 217 000 рублей.
- Спеціальна пропозиція «Іпотека по субсидується ставкою від 7,4% *** річних» на квартири від забудовників:
- «РУС» в будинках за адресою: м Чита, Алданская, д. 11 і г. Чита, ул. Бабушкіна, д. 4.
- «МИР» в будинках за адресою: м Чита, 3 мкр, д. 12.
- Від забудовника «Тантал» акція «предчістовая обробка квартири в подарунок» на будинку за адресою: Тімірязєва, 23, Кастрінская, 9.
- Будівництво житлового будинку від будівельної компанії «Примноження» вартістю Від 430 000 руб. з щомісячним платежем по іпотеці від 3 773 рублів на місяць. При будівництві будинку під ключ септик в подарунок.
- Страхування об'єкта нерухомості в подарунок від агентства нерухомості «Мир нерухомості».
- 25% знижки на послуги агентства і трирічне юридичне обслуговування в подарунок, оцінка об'єкта нерухомості в подарунок від агентства нерухомості «Астера».

виноски:

6% - річна процентна ставка по кредиту ПАТ Сбербанк «Іпотека з державною підтримкою для сімей з дітьми» при придбанні готового / житла, що будується на первинному ринку у юридичних осіб (далі - «Програма кредитування»). Пропозиція діє для громадян РФ, у яких народився 2-ий або 3-й дитина в період з 01.01. 2018 р 31.12. 2022 г. (вкл.), Що має громадянство РФ. Відсоткова ставка 6% діє протягом 3-х років з дати видачі кредиту в зв'язку з народженням 2-го дитини або протягом 5-ти років з дати видачі кредиту в зв'язку з народженням 3-го дитини при обов'язковому оформленні страхування життя і здоров'я позичальника і страхування об'єкта нерухомості. При відмові позичальника від відновлення дії / розірвання договору страхування життя річна% ставка по кредиту буде збільшена, але не більше ніж до максимально допустимого в рамках Програми кредитування розміру% ставки: ключова ставка ЦБ РФ на дату видачі кредиту +2 п.п. Після закінчення 3-х або 5-ти річного періоду% ставка встановлюється відповідно до договору в розмірі не перевищує значення ключової ставки ЦБ РФ на дату видачі кредиту + 2 п.п. (З 07.02. 2018 р період до дати найближчого зміни ключової ставки ЦБ РФ - 9,5% річних). Починаючи з дати найближчого ключової ставки ЦБ РФ, річна% ставка становитиме: ключова ставка на дату видачі кредиту + 2 п.п. Мін. сума кредиту - 300 тис. руб., макс. сума кредиту - 8 млн. руб. на об'єкти, розташовані в м Москві, Московській обл., г. Санкт-Петербурзі, Ленінградській обл., і 3 млн. руб. на об'єкти в інших регіонах. Валюта кредиту - рублі РФ. Початковий внесок - від 20% вартості об'єкта. Термін кредиту - від 12 до 360 міс. Увімкнути. Підсумкова сума кредиту визначається індивідуально, на підставі оцінки платоспроможності позичальника і наданого забезпечення. Банк має право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Доп. витрати: страхування життя і здоров'я позичальника, страхування і оцінка об'єкта нерухомості, який оформлюється в заставу, при необхідності нотаріальне завірення документів і витрати на здійснення розрахунків по угоді. Програма кредитування діє в період з 07.02. 2018 р 31.12. 2022 г. (вкл.). Послуги через портал domclick.ru надає ТОВ «ЦНС» (свідоцтво про Державну 1157746652150, г. Москва, Кутузовський пр-т, д. 32, к. 1). Детальніше на www.sberbank.ru. Умови дійсні на 07.02. 2018 р Реклама. ПАТ Сбербанк. Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій №1481 від 11.08.2015.

Ставка 9,5% річних діє по кредиту «Рефінансування під заставу нерухомості» Ощадбанку для мети кредитування «Рефінансування іпотеки» (далі - Кредит) - тобто для погашення житлового кредиту в іншому банку, після підтвердження погашення рефінансуються житлового кредиту, після реєстрації іпотеки, за умови оформлення страхування життя і здоров'я позичальника. Зазначена процентна ставка збільшується на 1% річних до реєстрації іпотеки, на 1% річних при відмові від договору страхування життя і здоров'я позичальника. Мінімальна сума Кредиту за заявками, що оформляється в Москві і Московській області (МО) - 1000000 крб., В інших регіонах - 500000 руб. Максимальна сума Кредиту за заявками, що оформляється в Москві і МО - 7000000 руб., В інших регіонах - 5000000 руб., Але не більше 80% від вартості об'єкта, що кредитується нерухомості, зазначеної в звіті про оцінку. Термін кредиту: від 1 року до 30 років включно. Валюта кредиту - рублі РФ. Підсумкова сума Кредиту визначається Банком індивідуально і залежить від терміну Кредиту, платоспроможності позичальника. Забезпечення: заставу кредитованого чи іншого житлового приміщення, що задовольняє вимогам Банку. Доп. витрати: страхування життя і здоров'я позичальника, страхування і оцінка об'єкта нерухомості, який оформлюється в заставу, нотаріальне завірення документів, оплата мита за держ. Реєстрацію кредитного договору в Росреестра.

За кредитом «Рефінансування під заставу нерухомості» можливе кредитування на цілі погашення заборгованості по іншим типам кредитів.
Банк має право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Зміна умов проводиться Банком в односторонньому порядку. Детальніше про умови кредитування та наявні обмеження - на www.sberbank.ru або за телефонами 8 800 555 555 0 і 900 Послугу подачі онлайн-заявки за Кредитом через портал domclick.ru (0 +) надає ТОВ «Центр нерухомості Ощадбанку» (свідоцтво про Державну 1157746652150 , адреса: 121170, г. Москва, Кутузовський пр-т, д. 32, корпус 1). Заявку можливо також подати у відділеннях Банку, у партнерів Банку - забудовників і агентств нерухомості, через менеджерів Банку, які обслуговують підприємства, які є зарплатними проектами Ощадбанку.

В період з 10.08. 2017 р 31.12. 2017 року включно позичальникові, котра отримує заробітну плату на рахунок вкладу / карти, відкритих в ПАТ Сбербанк, надається можливість оформити житловий кредит за ставкою 7,4% річних за умови подачі заявки у забудовників АТ «РУС» і ТОВ «МИР» на житловий кредит на первинному ринку в рамках програми кредитування «Придбання житла, що будується» з урахуванням умов «Акції для забудовників» і з урахуванням індивідуальної схеми кредитування з встановленням індивідуальної процентної ставки по кредитах фізичних осіб, наданих Банком на інве тирование об'єктів нерухомості, що зводяться або реалізованих забудовниками / інвесторами - партнерами Банку, а також за умови оформлення страхування життя і здоров'я позичальника / созаемщика і укладення договору у напрямку документів на державну реєстрацію договору пайової участі в будівництві (далі - ДДУ) електронному вигляді (послугу надає ТОВ «Центр нерухомості від Ощадбанку», свідоцтво про Державну 1157746652150, адреса місця знаходження: 121170, г. Москва, Кутузовський пр-т, д. 32 корпус 1). У разі відмови позичальника / созаемщика від продовження договору страхування життя і здоров'я на другий і кожний наступний рік дії кредитного договору ставка по кредиту в зазначені періоди становитиме 8,4% річних. Для позичальників, які не одержують заробітну плату на рахунок вкладу / карти, відкритих в ПАТ Сбербанк, річна процентна ставка по кредиту збільшується на 0,5% річних. Для позичальників, які не надали документи, що підтверджують фінансовий стан і трудову зайнятість, річна процентна ставка по кредиту збільшується на 1% річних. Мінімальна сума кредиту - 300 000 руб. Максимальний розмір кредиту визначається на підставі оцінки платоспроможності позичальника / созаемщиков і наданого забезпечення і не повинен перевищувати меншу з величин: 85% вартості проекту, що кредитується об'єкта нерухомості або іншого об'єкта нерухомості, який оформлюється в заставу. Валюта кредиту - рублі РФ. Початковий внесок - від 15% вартості проекту, що кредитується житлового приміщення, для позичальників, які не надали документи, що підтверджують фінансовий стан і трудову зайнятість, початковий внесок - від 50% вартості проекту, що кредитується житлового приміщення. Термін кредиту - від 12 до 84 місяців включно. Сума кредиту для конкретного позичальника визначається індивідуально і залежить від терміну кредиту, наданого забезпечення, фінансового стану позичальника. Додаткові витрати: страхування життя і здоров'я позичальника, страхування і оцінка об'єкта нерухомості, який оформлюється в заставу (тарифи залежать від індивідуальних особливостей позичальника), нотаріальне завірення документів, направлення документів на держ. реєстрацію ДДУ в електронному вигляді. Забезпечення по кредиту - заставу кредитованого чи іншого житлового приміщення, що задовольняє вимогам Банку. Банк має право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Зміна умов проводиться банком в односторонньому порядку. Кількість квартир в рамках даної пропозиції обмежена. Детальна інформація про умови кредитування, акціям, які є обмеженням - за телефонами 8 800 555 55 50 та 900 (доступний для абонентів стільникових операторів «МТС», «Мегафон», «Білайн», «Tele2», «Мотив», «Yota» на території Росії. Тарифікація безкоштовна при знаходженні в домашньому регіоні і внутрішньо-роумінгу) або на www.sberbank.ru. Детальна інформація про послугу направлення документів на держ. реєстрацію ДДУ в електронному вигляді, її вартості та порядку надання - за телефонами 8 800 555 55 50 та 900 і на www.domclick.ru.

ПАТ «Сбербанк России». Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій №1481. Офіційний сайт Банку - www.sberbank.ru .
Проектні декларації розміщені на сайті oaorus.ru .

Лідія Іванова 2018-02-27 18:00, 27 лютого 2018
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online