Республіка Татарстан перейшла на нову версію системи «БАРС.Web-Електронна погосподарських книг»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Республіці Татарстан здійснений перехід на нову версію системи «БАРС.Web-Електронна погосподарських книг» , Яка повністю відповідає Наказу Міністерства сільського господарства Росії від 11 жовтня 2010 року № 345 «Про затвердження форми і порядку ведення погосподарських книг органами місцевого самоврядування поселень і органами місцевого самоврядування міських округів».

Основними перевагами системи є можливість оперативного надання громадянам муніципальних послуг (надання за їх запитами виписок з погосподарських книг і т.п.) і формування довідок в електронному вигляді для обміну відомостями з соціальними службами. Також створено механізм інтеграції в рамках проектів міжвідомчої інформаційної взаємодії органів державної влади.

У системі реалізований механізм зворотного зв'язку з користувачами, за допомогою якого можна написати і відправити повідомлення адміністраторам. Для полегшення роботи користувачів системи з'явилася можливість при внесенні відомостей про земельні ділянки «підтягувати» дані з бази даних Росреестра. Зведені відомості придбали новий вид: тепер, перейшовши за посиланням у зведеній відомості, можна переглянути або змінити дані.

Проведено навчання в 935 сільських поселеннях 43-х муніципальних районів. В ході навчання були вирішені організаційні питання, пов'язані з роботою в електронній похозяйственной книзі. Дискусія з муніципальними районами з даних питань свідчить про високу активність використання системи і великому практичному інтерес до неї.

В системі, крім погосподарського обліку, ведеться облік юридичних осіб, спеціалізованих установ та ін. Міститься великий обсяг інформації, яку задіюють в роботі глави муніципальних районів, фінансові органи виконавчих комітетів, палати майнових і земельних відносин, відділи статистики муніципальних районів.

Обговорити в Twitter

Обговорити в «Вконтакте»

обговорити в « Facebook »

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online