Банк "Ак Барс" пропонує Іпотечний кредит "Забезпечення житлом молодих сімей в РТ". Всі відділення банків і банкомати в СПб. Вклади, іпотека, кредитування Санкт-Петербурга

  1. Іпотечний кредит "Забезпечення житлом молодих сімей в РТ"
  2. Іпотечний кредит "Ак Барс - Комфорт" (рублі)
  3. Іпотечний кредит "Ак Барс - Материнський капітал" (рублі)
  4. Іпотечний кредит "Ак Барс - Материнський капітал (до 5 років)" (рублі)
  5. Іпотечний кредит "Ак Барс - Мій дім" (рублі)
  6. Іпотечний кредит "Ак Барс - Фаворит" (рублі)
  7. Обговорення банків

Іпотечний кредит "Забезпечення житлом молодих сімей в РТ"



"Забезпечення житлом молодих сімей в РТ"

Кредит видається на термін: 1 рік-20 років Валюта кредиту: рублі Розмір кредиту: від 100 000, 10-90% від вартості житла, що купується Перший внесок по кредиту: 10% Кредитна ставка: 11-12,9%, 12,9% - до реєстрації іпотеки, 11% - після державної реєстрації права власності позичальника на придбаний об'єкт нерухомості і реєстрації іпотеки на користь банку Застава по кредиту: нерухомість, що купується Мораторій по виплатах: немає Плата за дострокове погашення: немає вік позичальника: 18-35 років, вік подружжя / батьків не перевищує 35 років Додаткові умови: П олучая пільговий кредит може молода сім'я, в якій вік подружжя не перевищує 35 років, або неповна сім'я, що складається з одного молодого батька, вік якого не перевищує 35 років, і одного і більше дітей, потребує поліпшення житлових умов. При оцінці платоспроможності враховується сукупний дохід молодої сім'ї, в разі недостатності сукупного доходу сім'ї, Банком надано можливість залучення созаемщиков для отримання кредиту на придбання житла. Щорічне страхування ризику втрати і пошкодження переданого в заставу житла; щорічне страхування життя і втрати працездатності позичальника.

Залиште свій відгук:

(Використання тегів заборонено)

А також:

Іпотечний кредит "Ак Барс - Бізнес" (рублі)


Кредитна ставка: 14,9-15,9%, в залежності від розміру початкового внеску; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п .; при страхуванні ризику втрати постійної роботи ставка знижується на 0,5 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Комфорт" (рублі)


Кредитна ставка: 11,5-12,9%, в залежності від розміру початкового внеску; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п .; при страхуванні ризику втрати постійної роботи ставка знижується на 0,5 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Лайт" (рублі)


Кредитна ставка: 7%, без особистого страхування ставка збільшується на 1 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Материнський капітал" (рублі)


Кредитна ставка: 11,25-11,75%, в залежності від розміру початкового внеску; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Материнський капітал (без початкового внеску)" (рублі)


Кредитна ставка: 11,5-12,9%, в залежності від розміру початкового внеску; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Материнський капітал (до 5 років)" (рублі)


Кредитна ставка: 15,5%, без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Мегаполіс" (рублі)


Кредитна ставка: 11,5-12,9%, в залежності від розміру початкового внеску і терміну кредиту; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п .; при страхуванні ризику втрати постійної роботи ставка знижується на 0,5 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Мій дім" (рублі)


Кредитна ставка: 10,9-11,9%, 10,9-11,5% - на придбання квартир в багатоквартирному будинку, 11,5-11,9% - на придбання готових окремих житлових будинків, в залежності від розміру початкового внеску і терміну кредиту; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Перспектива" (рублі)


Кредитна ставка: 14,5%, без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п .; при страхуванні ризику втрати постійної роботи ставка знижується на 0,5 п.п.

Іпотечний кредит "Ак Барс - Фаворит" (рублі)


Кредитна ставка: ставка рефінансування ЦБ РФ + 3,5-4%, хв. 5%, макс. 20%; без особистого страхування ставка збільшується на 1 п.п.

Іпотечний кредит "Придбання житла, що будується за державної підтримки" (рублі)


Кредитна ставка: 9,7-12,9%, 9,7-10,7% - у разі придбання об'єктів нерухомості, затверджених Банком, 10,9-12,9% - у разі придбання об'єктів нерухомості сторонніх організацій, погоджених з Банком; без особистого страхування ставка збільшується на 2 п.п.

Цей сайт висвітлює теми: банки, банкомати, кредити, іпотека, страхування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Курси валют ЦБ РФ 15.06.2019

$ P 0.0000 P 0.0000

Обговорення банків


Новини банків СПб

24.11.2014 Підвищення ставок по іпотеці може уповільнити розвиток ринку в Петербурзі

Ринок іпотечного кредитування в Санкт-Петербурзі може уповільнити свій розвиток. Багато фахівців прогнозують, що найближчим часом банки почнуть підвищувати ставки за житловими кредитами, а також посилювати вимоги до позичальників.

далі >>
04.11.2014 Банки продовжують підвищувати ставки за вкладами

Банки, що працюють в Петербурзі і області, підвищують відсотки за вкладами, прагнучи залучити додаткові кошти. Багато фінансових установ, таким чином, відреагували на зміну ключової ставки Центробанку, який підвищив її на 2,5%.

далі >>
Всі новини
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online