«АК БАРС-Фаворит» - вдала ставка на іпотеку!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1563

1563

Купівля квартири - те, до чого прагне практичний кожна людина в нашій країні. Але заплатити повну вартість за житло не представляється можливим, тому сьогодні найкращою формою оплати є розстрочка платежу або іпотека. До того ж, буквально недавно, з'явилася нова вигідна програма іпотечного кредитування з так званої змінною процентною ставкою.
З 1 вересня ВАТ «АК БАРС» БАНК ввів в дію нову програму іпотечного кредитування для фізичних осіб «АК БАРС - Фаворит» зі змінною процентною ставкою. Вона буде варіюватися в залежності від ставки рефінансування ЦБ РФ, що дає Вам, як позичальнику, переваги при виплаті кредиту.
Тобто, в разі зниження Центральним банком РФ ставки рефінансування, процентна ставка по кредиту «АК БАРС-Фаворит» також знижується. Це дає Вам можливість не витрачати час на пошук найкращих кредитних пропозицій і перекредитування по найбільш низькій ставці.
До відома зазначимо, що ставка рефінансування ЦБ РФ з 2009 році змінювалася 15 разів (кожен раз знижувалася) - разом за 2009-2010 роки вона знизилася з 13% і на 1 вересня 2010 року становить 7,75%.
Таким чином, при первинному внеску 40%, ставка по іпотеці «АК БАРС-Фаворит» буде дорівнює ставці рефінансування ЦБ РФ + 4,75%, тобто 12,5% на 1 вересня 2010 року. (Дана ставка діє за умови укладення позичальником договору страхування життя і втрати працездатності).
Важливо, що в разі, якщо станеться різке зростання ставки рефінансування ЦБ РФ, то позичальник буде порівняно захищений, так як передбачені верхній і нижній межі процентної ставки по кредиту, який становить не менше 5% і не більше 20% річних.
Крім того, дана програма іпотечного кредитування передбачає обмеження розміру щомісячних платежів по кредиту. Щомісячна сума платежів не може перевищувати 35% від сукупного доходу. Цей фактор стає додатковою можливістю для позичальника отримати фінансовий запас, в разі різкого збільшення ставки рефінансування, а, отже, і розміру платежу по кредиту.
При оформленні іпотечного кредиту за програмою «АК БАРС - Фаворит» позичальник стає власником нерухомості, що купується. Термін кредиту за програмою «АК БАРС - Фаворит» становить від 3 до 20 років, а розмір початкового внеску - від 30% до 70% від вартості заставного забезпечення.
«АК БАРС-Фаворит» - це можливість придбати нерухомість вже сьогодні! З Вас - бажання жити у власній квартирі, з нас - рішення Ваших тимчасових матеріальних труднощів.
Не пропустіть шанс реалізувати мрію про власний будинок і зробити найбільш вдалу ставку в Вашому житті!

Кредитування здійснюється в усіх територіальних підрозділах Банку.
Отримати консультацію щодо основних умов іпотечного кредитування і попередньо розрахувати суми платежів Ви можете в офісах Банку або за телефоном довідкової служби: (843) 2-303-303.
Повні умови іпотечної програми «АК БАРС-Фаворит» тут .
ГенеральнаяліцензіяЦБ РФ 2590 від 02.09.02

Окремі умови іпотечного кредитування:

  1. Максимальний термін кредитування становить 20 років, а мінімальний початковий внесок - 30% *.
  2. Граничний вік Позичальника становить 65 років на момент закінчення терміну кредиту.
  3. Оформлення нерухомості, що купується в Вашу власність.
  4. Можливість участі до 3-х осіб в якості позичальників.
  5. Гнучкий підхід до оцінки платоспроможності (враховуються доходи від різних видів діяльності).
  6. Можливість дострокового погашення кредиту без комісій.
  7. Можливість оформлення іпотечного кредиту в будь-якому підрозділі Банку незалежно від регіону проживання та місцезнаходження нерухомості, що купується (територія присутності ВАТ «АК БАРС» БАНК охоплює більше 30 регіонів Росії).
    * Мінімальний термін кредитування - 3 роки.
    Максимальний розмір початкового внеску - 70%.

8. Процентна ставка за програмою «АК БАРС - ФАВОРИТ»:

Початковий внесок,% Термін кредитування, місяців Від 3 до 20 років (від 36 до 240 міс.) Від 30 (включно) до 40% ставка рефінансування ЦБ РФ + 5% Від 40 (включно) до 50% ставка рефінансування ЦБ РФ + 4 , 75% Від 50 (включно) до 70% (включно) ставка рефінансування ЦБ РФ + 4,5%

  1. При відсутності особистого страхування, величина відсоткової ставки збільшується на 1%.
  2. Cтавки по кредиту в поточному календарному місяці визначаються на базі значення ставки рефінансування ЦБ РФ на 15 число за два місяці до видачі кредиту.
  3. Процентна ставка по кредиту переглядається щорічно, починаючи з місяця, наступного за місяцем видачі кредиту. Для цілей перегляду відсоткової ставки значення ставки рефінансування ЦБ РФ фіксується на 15 число місяця, що передує місяцю видачі кредиту.
  4. Мінімальна ставка - 5% річних.
  5. Максимальна ставка - 20% річних.
  6. Валюта кредиту: рублі РФ.
  7. Тип купується житлової нерухомості: готові об'єкти житлової нерухомості (квартири).
  8. Розмір одноразової комісії за видачу кредиту - 1% від суми кредиту. Мінімальна сума комісії - 10 000 рублів.
  9. Погашення кредиту щомісячними ануїтетними (рівними) платежами.
  10. Мінімальна сума дострокового погашення 10 000 рублів РФ без суми планового щомісячного платежу.

Етапи отримання кредиту:

  1. Отримання консультації щодо основних умов іпотечного кредитування і попереднього розрахунку в офісі Банку або за телефоном довідкової служби (843) 2-303-303, 8-800-2005-303 (телефон єдиної довідкової служби по Росії, дзвінок безкоштовний).

  2. Надання в Банк необхідного пакету документів для оцінки Вашої кредитоспроможності. Попереднє рішення Банку про можливість надання кредиту.

  3. Оформлення в Банку іпотечного сертифіката, що підтверджує можливість надання кредиту (із зазначенням ліміту суми). І потечних сертифікат діє протягом 90 днів.

  4. Вибір об'єкта нерухомості і надання в Банк документів на нього. Перелік необхідних документів на нерухомість Ви можете отримати в будь-якому офісі Банку або на сайті www.akbars.ru . Рішення Банку про можливість надання кредиту.
  5. Оформлення договору придбання нерухомості, кредитного договору та інших необхідних документів. Надання зазначених документів до органів державної реєстрації прав на нерухоме майно та угод з ним для реєстрації права власності та договору іпотеки. Оформлення договору страхування.

  6. Видача кредиту.

Загальні вимоги до позичальника:

  1. Громадянство РФ;
  2. Постійна реєстрація на території РФ;
  3. Трудовий стаж не менше 1 року, в тому числі на останньому місці роботи не менше 6 місяців;
  4. Особа чоловічої статі у віці до 27 років при відсутності документів, що підтверджують відстрочку від проходження строкової військової служби до досягнення 27 років або звільнення в запас, може виступати в якості Позичальника при обов'язковому залученні додаткового Позичальника (-ів), що не підлягає призову на строкову військову службу і має підтверджений дохід;
  5. Якщо позичальник є заставодавцем нерухомості, що купується і складається в зареєстрованому шлюбі, то його чоловік (дружина) також повинен виступати позичальником і заставодавцем;
  6. У ролі позичальника, який не має доходу, може виступати особа, яка навчається на очній формі, за умови, що така особа є членом сім'ї або взаємозалежним особою хоча б одного з позичальників, що має підтверджений дохід.
  7. У ролі позичальника може виступати особа, яка є індивідуальним підприємцем, за умови додаткового, яка не є індивідуальним підприємцем позичальника.
  8. Вимоги до віку позичальника: Від 18 до 65 років (вказані мінімальний вік на момент оформлення іпотечного кредиту і максимальний вік на момент виконання останнього платежу за кредитним договором).

Необхідні документи:

Для отримання іпотечного кредиту Позичальнику необхідно надати в банк наступний пакет документів *:

  1. заява-анкета на надання іпотечного кредиту;
  2. копія паспорта (а також паспорт дружини / га);
  3. довідка про доходи за формою 2-ПДФО;
  4. для осіб, що працюють як індивідуальні підприємці, - копія податкової декларації та копії платіжних доручень за два останніх повних податкових періоду з відміткою податкового органу про прийняття; копії свідоцтва про реєстрацію індивідуального підприємця і копії ліцензії (якщо діяльність підлягає ліцензуванню);
  5. копія ІПН (при наявності);
  6. копія страхового свідоцтва державного пенсійного страхування;
  7. копія військового квитка для осіб призовного віку (при наявності);
  8. копія трудової книжки. На останньому аркуші копії трудової книжки повинна бути запис відділу кадрів «Працює в даний час»;
  9. копія свідоцтва про шлюб / розлучення;
  10. інші документи, передбачені умовами іпотечного кредитування в Банку.

* Аналогічні вимоги щодо надання необхідних документів застосовуються і до созаемщиками.
Всі копії приймаються при наданні оригіналу.

Страхування:

Страхування здійснюється на весь термін дії кредитного договору або пролонгується щорічно аж до закінчення дії кредитного договору:

  1. страхування предмета іпотеки (об'єкта нерухомості) від ризиків втрати і пошкодження;
  2. страхування життя і втрати працездатності позичальника (і співпозичальників). Зазначений вид страхування не є для позичальника (созаемщиков) обов'язковим. Однак при його наявності розмір процентної ставки по кредиту зменшується на один процентний пункт.

Сума страхового відшкодування повинна бути не менше залишку позикової заборгованості, збільшеного на 10%.

забезпечення:

  1. заставу нерухомості, що купується;
    В якості додаткового забезпечення можуть прийматися:
  1. порука фізичних осіб;
  2. порука юридичних осіб;
  3. інше ліквідне забезпечення.

Додаткова інформація:

При оформленні іпотечної угоди та реєстрації права власності в органах державної реєстрації прав на нерухоме майно та угод з ним, а також у разі звернення до послуг нотаріуса Вам необхідно буде сплатити держмито в розмірі, встановленому законодавством РФ і тарифами, визначеними нотаріальною палатою відповідно. Також клієнт несе додаткові витрати, пов'язані з оплатою послуг ріелторських компаній по супроводу іпотечної угоди (якщо такі залучаються) і з оплатою послуг незалежних оцінювачів.
Банк має право після повного погашення Позичальником його заборгованості за кредитним договором стягувати з Позичальника комісію за ведення рахунку, що становить 50 рублів. Дана комісія стягується в разі залишку на рахунку Позичальника грошових коштів шляхом щомісячного списання з цього рахунку. У разі якщо в день списання комісії за ведення рахунку залишок грошових коштів на рахунку складає суму, меншу, ніж 50 рублів, розмір комісії за ведення рахунку, підлягає списанню на користь Банку, автоматично зменшується до суми грошових коштів, наявних на рахунку. У разі заміни предмета застави за ініціативою позичальника, за умови погодження з Банком, стягується одноразова комісія в розмірі 2% від початкової суми кредиту.
Оформлення угод здійснюється за участю оціночних і страхових компаній, які пройшли акредитацію в ВАТ «АІЖ К». Зі списком даних компаній можна ознайомитися на сайті www.ahml.ru . Комісія за надання довідки про стан позичкового рахунку, про суму сплачених відсотків за позикою (за письмовою заявою клієнта) становить 50 рублів. Повернутися в стрічку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online