Обмін авто з доплатою

  1. Питання по темі
  2. Питання по темі
  3. Питання по темі
  4. Питання по темі
  5. Питання по темі
  6. Питання по темі
  7. Питання по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Що необхідно при обміні автомобіля на автомобіль з моєю доплатою.

1.1. Укладіть договір міни, в договорі вкажіть доплату і як вона буде внесена, ст. 567-568 Цивільного кодексу.

2. Зробили обмін машин з доплатою машина не сподобалася як повернути свою і гроші.

2.1. Договір купівлі продажу можна розірвати в односторонньому порядку тільки через суд на підставі ст.451 ГК РФ.

3. Обмін автомобілями з моєю доплатою
моя машина зареєстрована його немає.

3.1. Нехай спочатку зареєструє

4. Ситуація в загальному така: продав авто, точніше обміняв з доплатою, на Моєму авто виявився заборона на реєстраційні дії, але і ціна була нижчою за ринкову вартість .. пройшло 3 місяці і людина вирішила поставити машину на учёт..позвоніл і сказав, що на ній заборона, сто подзвонив приставам і вартість заборони більше вартості авто .. тепер просить обміну назад тільки з урахуванням вкладень в авто в розмірі 170 т. р. погрожуючи, що напише заяву на шахрайство в крупному розмірі .. почитав статтю шахрайства там жоден пункт не підходить ... підкажіть що робити ..?

4.1. Добрий день.
У вашій ситуації варто врегулювати її з покупцем в до-судовому порядку. Домовиться по простому.
Якщо покупець звернеться до суду і доведе що на момент продажу на авто була заборона на реєстраційні дії і Ви знаючи це не повідомили йому про це, покупець дуже легко визнає угоду незначною (незаконний) і Вас в судовому порядку зобов'яжуть йому повернути всі кошти, плюс грошові кошти які покупець вклав в автомобіль (якщо він зможе це довести чеками або актами робіт).

4.2. Якщо ви знали, що на машину накладено обмеження, то ваші дії можуть розцінити, як шахрайство. (Але це навряд-чи станеться) Ви можете спільними зусиллями з покупцем зняти заборону, або розірвати договір купівлі-продажу, або він подасть на Вас до суду і суд розірве договір.

Питання по темі

?

Купив машину по ДКП по обміну з доплатою при постановки на облік з'ясувалося що машина не растоможіна забрали ПТС СТС ДКП.

Читати відповіді (1)

5. Купив машину по ДКП по обміну з доплатою при постановки на облік з'ясувалося що машина не растоможіна забрали ПТС СТС ДКП.

5.1. Розривати договір купівлі-продажу, стягувати гроші.

6. У шлюбі був придбаний автомобіль який виміняли на авто машини дружини, яку вона придбала до шлюбу, без доплати з обох сторін. Тобто авто були оцінені однаково. Але при обміні, дружина, авто на себе не оформила а їздила за договором купівлі-продажу. У підсумку після того як ми перестали проживати разом вона продала машину без моєї згоди. Чи можу я подати на розділ майна?

6.1. Привіт, Юлія!
В даній ситуації Ви маєте право звернутися до суду з позовом і вимагати виплати Вам половини від вартості автомобіля або ж вимагати оскаржити угоду.

6.2. Так, таке можливо. Але і довести свою правоту в суді буде потрібно.

6.3. Ви вказуєте, що був обмін на автомашину, яка була у дружини до шлюбу. В цьому випадку, навіть якщо доведете придбання автомашини, то суд її не визнає спільним майном і не поділить, так як вона не купувалася на спільні кошти подружжя.

7. Як бути в наступний ситуації?
Зробив замовлення в інтернет-магазині дитячого крісла з кур'єрською доставкою, прислали крісло іншого кольору. На питання про заміну товару відповіли, що обміни вони робити не можуть, тільки повернення грошей і на ці гроші замовити крісло ще раз. Але тепер потрібна нам забарвлення крісла коштує дорожче, і нам потрібно істотно доплачувати. Плюс до всього, щоб повернути їм крісло я повинен сам його вести в один з з пунктів видачі товару, хоча була надана послуга кур'єрської доставки.
Чи можна як то змусити їх обміняти товар без доплат і без будь-яких витрат з мого боку? (Доплата, транспортування крісла по місту до точки прийому).
В одному з повідомлень представники магазину сказали, що товар який я замовляв відсутні на складі, але у них на сайті інформація зворотній, товар можна замовити, оплатити і навіть відображається дата його найближчій доставки.
Чи можна подати на них до суду? Вони заволоділи моїми грошима обманним шляхом, спеціально відправили залежаний на полицях товар, з надією що ми його залишимо. А також наша дочка тепер довше не може їздити в автомобілі, тому що немає крісла. Неустойка і відшкодування моральної шкоди?

7.1. Вітаю! Продавець порушив статтю 10 закону про захист прав споживачів і ст. 467 ГК РФ, надавши Вам неналежну інформацію про характеристиках і ціні товару. Ви маєте право написати претензію і вимагати повернути кошти, оскільки навряд чи продавець обміняє товар. Неустойка вважається по закінченню десятиденного терміну незадоволення вимог.

7.2. Вітаю!
Для початку вам необхідно направити на адресу магазину досудову претензію. І в разі відмови ви маєте право звернутися з позовною заяву про захист прав споживача в суд.

7.3. Добрий день.
Оскільки Вам доставили товар з порушенням умов договору, то Ви маєте право вимагати за своїм вибором обмін товару відповідно до ст.18 Закону про захист прав споживачів. При цьому продавець зобов'язаний за свій рахунок здійснити доставку товару вагою понад 5 кг.
Звертайтеся в магазин з письмовою претензією. Ваші вимоги повинні бути задоволені протягом семи днів, ст.21 Закону.

8. Сьогодні ми з чоловіком віавтосалоне оформили обмін нашого авто з доплатою на дорожчу машину. При огляді все було нормально але коли ми все оформили і поїхали додому відстанню 140 км, приїхавши додому у нас виникла проблема початок гарчати машина як трактор, побігла масло і вібрація на великій швидкості. В результаті не знаємо що робити. Чи можемо ми розірвати договір купівлі продажу і повернути ту суму яку внесли? Чи ні?

8.1. Добридень! Пишіть претензію в автосалон, якщо автомобіль має несправності, то вимагайте розірвання договору та повернення грошових коштів. Таке право у Вас є в силу ст. 18 Закону про захист прав споживачів.
З повагою!

8.2. Потрібно договір Ваш почитати, що там написано про технічний стан ТЗ, які гарантії давав салон, які обов'язки у нього були. Чи є якісь застереження про несправності. Як я розумію, ви отримали не нову машину, а б / у? Машина з пробігом передбачає, що вона вже першої свіжості. Тут все складніше ніж з новою. Потрібно договір почитати і правильно формулювати претензію і вимоги.

8.3. Привіт, Ельвіра.
Зверніться до продавця, в Автосалон, з письмовою Претензією (2 екз.) З вимогою про розірвання Договору купівлі-продажу з умовою трейд-ін та повернення грошових коштів. У разі відмови або неодержання відповіді у термін - 10 днів (з урахуванням "поштового пробігу") - звертайтеся з Позовом до суду з вимогами про розірвання Договору купівлі-продажу та стягнення грошових коштів, стягнення неустойки, штрафу, відшкодування моральної шкоди та відшкодування Всіх витрат по стягненню.

Питання по темі

?

У шлюбі був придбаний автомобіль який виміняли на авто машини дружини, яку вона придбала до шлюбу, без доплати з обох сторін. Тобто авто були оцінені однаково. Але при обміні, дружина, авто на себе не оформила а їздила за договором купівлі-продажу. У підсумку після того як ми перестали проживати разом вона продала машину без моєї згоди. Чи можу я подати на розділ майна?

Читати відповіді (3)

9. У моїй власності знаходився автомобіль марки «Тойота Марк 2» 1994 р .. Влітку 2017 роки я вирішив продати свій автомобіль, для цього я розмістив оголошення про продаж даного автомобіля на сайті WWW.DROM.RU. У серпні 2017 роки мені зателефонував молодий чоловік, який представився Олексієм, і запропонував мені обмін з моєю доплатою на автомобіль марки «Субару Ексіга» 2010 г.в .. Далі, щоб оглянути автомобілі, ми домовилися про зустріч на автостоянці, розташованій навпроти будинку № 103 по вулиці Червоної міста Кореновському. Оглянувши автомобілі, ми визначилися, що згодні на обмін автомобілями з моєю доплатою. Пізніше мені стали відомі повні дані власника автомобіля марки «Субару Ексіга». Ним виявився Петров Олексій Володимирович. Олексій був власником автомобіля на підставі договору купівлі-продажу від 07.07.2017 року. Придбав він даний автомобіль, відповідно до наданого мені договором, у Степанова Віталія Олександровича. Обставини покупки автомобіля марки «Субару Ексіга», Петров О.В. мені не повідомляв.
27.08.2017 року ми зустрілися з Петровим на території МРЕВ ДАІ по м Кореновському. Зустріч там ми призначили, так як пластини державних реєстраційних знаків, які перебували на автомобілі марки «Тойота Марк 2», я хотів залишити на зберігання, тому зробив заміну державного реєстраційного знака автомобіля.
Я передав йому свій автомобіль марки «Тойота Марк 2» 1994 р., Уклавши при цьому договір купівлі-продажу транспортного засобу між мною і Петровим О.В., а також передав йому грошові кошти в сумі 100 000 рублі, а він в свою чергу, виконуючи умови нашого договору, передав мені автомобіль марки «Субару Ексіга» 2010 року в .. Договір купівлі-продажу транспортного засобу ми оформили в простій письмовій формі, покупцем даного автомобіля вказавши мати моєї дружини - Сименович Олену Юріївну, так як збиралися оформляти і передавати даний засіб в ользованіе моєї тещі.
Ми не стали негайно переоформляти документи. А через деякий час на мій стільниковий телефон надійшов дзвінок. Невідомий повідомив, що він є власником транспортного засобу марки «Субару Ексіга» 2010 року в .. Я, в свою чергу, пояснив йому, що на даний момент, я є власником вищевказаного транспортного засобу. Так як між мною і Петровим О.В. в повній мірі були виконані договірні зобов'язання. Степанов В.А., так представився дзвонив, повідомив мені, що він не продавав свій автомобіль Петрову А.В., а лише передав його Олексію для подальшої реалізації. А також він повідомив, що Олексій не виконав умови їх договору і до сих пір не передав йому грошові кошти за проданий автомобіль.
Після цього я подзвонив Олексію і повідомив про те, що трапилося. Олексій не заперечував того, що він не розрахувався з Степановим. Я повідомив йому, що мене не влаштовує така ситуація. Я запропонував йому анулювати наш договір, а саме щоб він повернув мені мій автомобіль і 100 000 рублів, а я поверну йому автомобіль марки «Субару Ексіга» 2010 року в .. На що він відповів, що не може цього зробити, так як мій автомобіль він розбив і вже продав за невелику суму грошей. Тоді він пообіцяв мені повернути мої гроші (з урахуванням переданих грошових коштів і вартості автомобіля загальна сума склала 450 000 рублів), а я в свою чергу сказав, що після повного повернення мені грошових коштів, автомобіль марки «Субару Ексіга» 2010 року в. я відправлю Степанову В.А .. Однак, досі Олексій зі мною не розрахувався. Як в даній ситуації мені не втратити придбаний автомобіля?

9.1. Вам слід звертатися до суду, розривати договір і стягувати повну вартість автомобіля. Крім того ви маєте право заявити моральну шкоду і всі судові витрати пов'язані зі зверненням до суду.

9.2. При наявності договору між Петровим і Степановим і наявності в ПТС записи про власників Ви є добросовісним володільцем автомобіля. Степанов повинен довести, що на договорі з Петровим не його підпис.


10. У мене така ситуація, був автомобіль Сітроен С 4, було вирішено його продати, знайомий запропонував його купити (обмін з доплатою в россрочка), предметом обміну став Піжо 206 і залишок суми 80 000. Піжо повинен був бути на хорошому ходу і доїхати до москви, в результаті мало того що ця машина після поїздки в сервіс виявилася "коритом" яке за рішенням майстра проездіет ще максимум місяць, так ще з'ясувалося що цей автомобіль ще не є транспортним засобом, було вирішено його продати його вартість склала 28000 рублів. Ми не стали у покупця вимагати грошей які залишилися до 100 000 після продажу Піжо. Цей покупець Сітроена З 4 плоти справно в розстрочку 80000, до одного моменту, коли залишилося 20 000 доплатити він їх віддає їх третім особам, типу за борги чоловіка (громадянський), на мої прохання віддати мені ті гроші що він віддав отримана відповідь негативний, авто було продано приблизно в жовтень листопад 2017 роки за час до березня 2018 він його не зареєстрував на себе, на прохання дати мені 2 екземпляр договору теж ніяких дій не було, я предупріждала його що з німу з обліку і що йому потрібно поквапитися, тому що я з Криму їду в Москву і просила його верн ть мені 20 000 які він повинен, на що реакція була дуже агресивна, він погрожував мені і не одноразово замахувався, на що я прийняла рішення сніять машину з обліку і поїхала в Москву. Підкажіть чи можу я на підставу всього цього як то повернути свій авто назад навіть якщо доведеться йому повернути 60000 які він мені заплатив? 'За матеріалами юридичної соціальної мережі www.9111.ru ©'

10.1. Антоніна, ти себе загнала так в кут, що вороття немає. Щоб боротися з цим шахраєм, потрібен договір, підписаний тобою і шахраєм, але його немає. Можна було зачепитися за факти передачі грошей, але я бачу, що і доказів передачі грошей теж немає. Якщо навіть написати в поліцію заяву, теж ніяких доказів немає його протиправних дій.

11. Чи можна у Вас запитати:
У місті Благовєщенську зіткнувся з шахраями і корупцією в органах поліції.
Я житель г.Нерюнгрі Республіка Саха (Якутія) приїхав для обміну свого автомобіля з доплатою на інший жителя г.Благовещенска.
У підсумку після обміну господар подав машину в угон і мене у себе в місті по приїзду затримали і надалі приїхали оперативники і забрали автомобіль назад в Благовєщенськ.
Завели кримінальну справу ніби як "по факту ... але не по відношенню до мене.
На даний момент у мене немає не мого автомобіля не грошових коштів (доплати), не тої автомобіля що я обміняв.
Писав в усі інстанції і ФСБ і прокуратури, і тд ... не будь просувань ... час іде.
Я вважаю що проти мене застосували шахрайські дії шляхом захоплення автомобілів грошових коштів з діями співробітників поліції.
Прошу Вас сказати чи зможете Ви допомогти з цією справою і скільки це буде коштувати? В додаток листи з описом докладним моєї історії ...

11.2. Добрий день, якщо У вас Був укладений договір обміну, відповідно до ст 567 гк рф, то Ваші права порушені, тому що поліція не мала права забирати ваше ТС. Вам потрібно звертатися до суду з позовною заявою про оскарження даного рішення правоохоронних органів.
Вартість юридичних послуг, Ви можете уточнити в особистих повідомленнях у будь-якого юриста на нашому сайті і укласти з ним договір про надання відплатних послуг, відповідно до ст 779 гк рф.

11.3. Якщо ви стали власником автомобіля за договором міни ст 567 ГК РФ, то вилучення у вас автомобіля є незаконним якщо ви вже зверталися в усі інстанції на місцем рівні, то думаю. Вам слід написати скаргу в генеральну прокуратуру і в адміністраацію президента РФ.

11.4. Після вивчення обставин, викладених в документі, Вашими реальними діями на цьому етапі вважаю:
1. Звернення до суду з позовною заявою про визнання угоди недійсною та стягнення суми безпідставного збагачення.
Позов складається відповідно до статті 131 ЦПК РФ і подається за місцем здійснення угоди.

11.5. Добрий день Олександр Олегович, в Вашому випадки самє собою справа стоит на місці, тому як данімі чином правові документи не оформляються!
Схема Шахрайство Досить «цікава» та патенти збіраті доказову базу
1. Передача копійчаних коштів
2. листування, дзвінкі продавцеві (запросите деталізацію викликів у оператора)
3. Показання Свідка, Який з вами БУВ при оформленні догоди
4. ДКП уклад и підпісана, з моменту Підписання договору автомобіль є вашою власністю!
Дії співробітніків само собою незаконно, но тут и ві Занадто Швидко «здали»
Що стосується Шахрайство, и Порушення крімінальної справи, все ще нужно доводіті, и за відсутністю складу крімінального злочин, все может закінчітіся тому обідві сторони (ви и продавець) вважають себе потерпілімі! Вам нужно Було писати відразу заяву в поліцію, а не листи Які ви долучень до відповіді!
Цивільно правові отношения между вами и продавцем були Встановлені, тому через суд ви маєте право повернути авто, відшкодуваті морально шко (если доведете), упущену вигоди (если например Збирай працювати на авто), и кредитні зобов'язання (це окреме питання)
Тому не зволікайте! Звертайтеся з покличте до суду, цівільні правовідносини це Одне, а Кримінальні зовсім інше!
Головного кодекс Російської Федерации "від 13.06.1996 N 63-ФЗ (ред. Від 29.07.2018)
КК РФ Стаття 159 . шахрайство
Ст. 74 КК РФ докази
(В ред. Федерального закону від 08.12.2003 N 162-ФЗ)
(Див. Текст в Попередній редакции)
Цивільний процесуальний кодекс Російської Федерации "від 14.11.2002 N 138-ФЗ (ред. Від 03.08.2018)
ЦПК РФ Стаття 131. Форма и Зміст позовної заяви. 11.6. Почни з последнего питання "скільки це коштує?". Контакт з у всех юристів Різні, Вам нужно звернути до будь-которого з них в Особисті ПОВІДОМЛЕННЯ и домовлятися, ст.779 ГК РФ.
У Вашому випадки швідше за все Дійсно застосована шахрайська схема, ст.159 КК РФ . Але розбиратися повинні правоохоронні органи. Цілком можливо, що на місці це не вирішиться - тому писати доведеться і в Москву (Генеральна прокуратура, ФСБ).
Що стосується угод, то в даному випадку треба виходити з того, що Ви зробили висновок два договори купівлі-продажу, а не один договору міни.

11.7. Вивчив Ваші питання, вважаю, що треба подавати два позови:
- про вилучення Вашого авто з чужого незаконного володіння (за договором купівлі-продажу Вашого а / м, вважаючи договір неукладеним через відсутність підпису покупця)
- про повернення доплати - різниці в грошах
Відповідачем буде особа "Сергій", яка отримала гроші.
Встановлюється відповідач шляхом подачі заяви про порушення кримінальної справи, в разі відмови в порушенні.
КПК РФ Стаття 145. Рішення, які приймаються за результатами розгляду повідомлення про злочин
1. За результатами розгляду повідомлення про злочин орган дізнання, дізнавач, слідчий, керівник слідчого органу приймає одне з таких рішень:
(В ред. Федеральних законів від 05.06.2007 N 87-ФЗ, від 02.12.2008 N 226-ФЗ)
1) про порушення кримінальної справи в порядку, встановленому статтею 146 цього Кодексу;
2) про відмову в порушенні кримінальної справи;
3) про передачу повідомлення за підслідністю у відповідності зі статтею 151 цього Кодексу, а по кримінальних справах приватного обвинувачення - до суду відповідно до частини другої статті 20 цього Кодексу.
2. Про прийняте рішення повідомляється заявнику. При цьому заявнику роз'яснюються його право оскаржити дане рішення і порядок оскарження.
3. У разі прийняття рішення, передбаченого пунктом 3 частини першої цієї статті, орган дізнання, дізнавач, слідчий, керівник слідчого органу вживає заходів щодо збереження слідів злочину.
(В ред. Федеральних законів від 05.06.2007 N 87-ФЗ, від 02.12.2008 N 226-ФЗ)
Треба визнати, що Ви допустили грубу необережність, підписуючи договори з людиною, особистість якої Ви не переконалися перевірити.
У такій ситуації вилучення у Вас автомобіля "Nissan Patrol" є правомірним - людина "продав" чужу машину, ДКП в її відношенні також є неукладеним.

12. У мене така ситуація. 25.06.18 поїхали з чоловіком дивитися на обмін машину, людина запропонувала нам обмін з доплатою в нашу сторону, машини перебувають приблизно в одній ціновій категорії. Вийшло так що ми дивилися машину, в плані техніки вона нас влаштувала, як тільки справа дійшла до документів, чоловік почав оглядати нашу машину в салоні, попросив подивитися документи, свої віддав нам подивитися. Далі, паралельно перегляду документів, попросив завести нашу машину щоб послухати двигун, він сидів вдавав що дивився її, як тільки ми почали дивитися його документи він різко зачинив двері і поїхав, в погоню ми за ним не поїхали, подзвонили в поліцію і ДАІ, поліція їхала на виклик 4 години, ДАІ навіть не оголосили ніякої план перехоплення, сказали писати заяву в поліцію. Приїхала поліція взяли з нас пояснення, забрали ту машину яку він залишив на експертизу (підозрілі документи). На даний момент нічого не робиться, чоловік той спокійно пересувається на нашому авто, його навіть не вилучили до з'ясування обставин. У поліції не визнають що це був угон, кажуть що це був обмін. Але ми не погоджувалися змінюватися, тим більше йшлося про доплату, якої так і не було. Зараз в поліції говорять що ми взагалі можемо залишитися без машини, якщо у тій яку він залишив будуть проблеми з документами. А на нашу машину у нас є тільки договір купівлі продажу і зв'язок з власником, ДАІ сказали що це нічого не означає, у кого ПТС той і господар. Слідчого у нашій справі годі й шукати, нашою справою займається не поліція, а ДАІ. Що тепер робити? Як діяті? Куди йти? Невже все тепер втрачено?

12.1. Що тепер робити? Як діяті? Куди йти? Невже все тепер втрачено?
Вам потрібен адвокат.
Норми права.
КОНСТИТУЦІЯ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ
Стаття 48
1. Кожному гарантується право на одержання кваліфікованої юридичної допомоги.
ФЕДЕРАЛЬНИЙ ЗАКОН
ПРО АДВОКАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І АДВОКАТУРУ
У РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ
Стаття 1. Адвокатська діяльність
1. Адвокатської діяльністю є кваліфікована юридична допомога, що надається на професійній основі особами, які отримали статус адвоката в порядку, встановленому цим Законом, фізичним і юридичним особам з метою захисту їх прав, свобод та інтересів, а також забезпечення доступу до правосуддя.

12.2. Я думаю, що потрібно звертатися в суд з позовом про витребування вашого авто з чужого незаконного володіння цього втікача людини і визнавати договір міни неукладеним. Паралельно потрібно оскаржити постанову про відмову в порушенні кримінальної справи. Краще звернутися до адвоката особисто у такій справі, оскільки багато нюансів.

Питання по темі

?

Сьогодні ми з чоловіком віавтосалоне оформили обмін нашого авто з доплатою на дорожчу машину. При огляді все було нормально але коли ми все оформили і поїхали додому відстанню 140 км, приїхавши додому у нас виникла проблема початок гарчати машина як трактор, побігла масло і вібрація на великій швидкості. В результаті не знаємо що робити. Чи можемо ми розірвати договір купівлі продажу і повернути ту суму яку внесли? Чи ні?

Читати відповіді (3)

13. Сталася така ситуація: влітку 2017 року було обмін ключ на ключ, без доплати, ціна була рівноцінна. Склали по 2 ДКП один мені, інший новому власнику. Мою машину в ДКП він написав не на себе, а на матір. Обмінялися і разьехалісь, на слід день поїхав в ГИБДД оформляти машину. І тут Бацци, даішник підійшов до машини, заглянув під капот для всеркі, а виявилося що двигун зовсім від іншої машини! І він сказав що не зможе подивитися і звірити номери двигуна просто розвернувся і пішов ... після цього почав обдзвонювати попереднього господаря, я хотів обмінятися назад ключ в ключ, а він відмовився, сказав що це вже мої проблеми! Писав заяву в поліцію, але, безуспішно. Справу передали в суд. 2 рази викликали в суд Відповідач не з'явився ні в перший раз не в другій, хоча був сповіщений! Через 4 місяці я виграв цей суд (РІШЕННЯ) про визнання такою, що ДКП нікчемними! Поїхав з цим рішенням у ГИБДД дізнатися що по чому. Там сказали що нібито я не зможу анулювати ДКП так як власник автомобіля змінився! Справа в тому, що, суд був 2 листопада 2017 року - це перший суд! другий був вже 16 листопада, а власник авто змінився лише 9 листопада 2017 года! Так виходить що він знав що його в суд викликають і він швидше вирішив переоформити на іншу людину! (! Але недавно днями я бачив його і він до цих пір ездиет на моєму авто!) Як вважаєте, це шахрайство? Дивився в інтернеті, написано що це такий новий спосіб ... ніж йому це загрожує? Куди звертатися? Порадьте будь ласка! Виконавчий лист мені не видають. Кажуть що вони пишуть ці листи лише якби суддя написала стягнути, заарештували. у мене в рішенні суду написано що лише ВИЗНАТИ угоду недійсною. Що мені робити? Як мені цей лист отримати?

13.1. Добрий день.
Договором є домовленість двох або декількох осіб про встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.
Потрібно ознайомиться з ДКП ст.454 ГК РФ.

13.2. Привіт, Радмір.
При подачі Позовної заяви в суд Ви на заявили вимогу про забезпечення Позову у вигляді заборони на вчинення реєстраційних дій з ТЗ (арешт) і в своїх початкових позовних вимогах Ви, як слід, не заявляли вимоги про стягнення сплачених коштів. До юристів слід звертатися ДО здійснення будь-яких дій, а не ПІСЛЯ. Виконавчий лист Ви не отримаєте - не видає по Рішенням судів даної категорії ..

14. У мене таке питання: пару днів тому продали машину в салон машин з пробігом (перекупникам), з обміном на їх машмну і їх же доплатою, але нас машина не влаштовує, чи можна зробити повернення і поверненням коштів (з нашого боку)?

14.1. Вітаю ще раз
Ви ж задавали це питання і я Вас попросив пояснити що не влаштовує в машині? Вона в технічно несправному стані?
Удачі Вам у вирішенні Вашого питання.

14.2. Вітаю! У Вас на руках повинен бути договору купівлі-продажу (або міни автомобілів). Читай в них за яких умов можна розірвати договір і повернути машину. Думаю, що шансів у Вас не багато, тому що протилежна тороном буде категорично заперечувати і доведеться йти до суду. А там треба доводити, що Вам продали технічно несправний автомобіль. Схема приблизно така. Проаналізуйте ситуацію і прийміть взвешанной рішення. Удачі вам!

15. Ситуація така: був автомобіль побував в дтп, отже продати було дуже складно, тут натрапили на варіант в автосалоні, якому запропонували обмін з нашою доплатою. Ми погодилися, так як доплата була невелика а нову машину продати завжди легше. Угода відбулася за договором купівлі продажу, нове авто поставили на облік. Потім, через місяць благополучно продали. Пройшовши півтора року оголошують покупець і заявляє, що авто був в заставі у банку, намагається себе визнати добросовісним покупцем, але попереджає нас, в разі якщо суд візьме сторону банку, то він звернеться з вимогою визнати договір купівлі продажу недійсний і повернути з нас кошти. Як нам в цьому випадку правильно вчинити. Наперед дякую.

15.1. Добридень!
Дочекатися позовної заяви і уважно вивчити всі докладені позивачем документи.
З повагою, Хижняк Н.Є.

15.2. Перш ніж щось робити, потрібно дочекатися дій з боку покупця. Нехай заявить вимоги до суду, ознайомитеся з позовом і вирішите, що потрібно зробити. Зараз же немає сенсу фантазувати. Можливо не буде ніяких дій і все залишиться словами.

16. Запропонували в автосалоні фіктивний трейд ін (обмін авто на новий з доплатою). При цьому я віддаю копію ПТС в автосалон а сам автомобіль залишається у мене. Обіцяна знижка в районі 30 т.рублей Чи варто погоджуватися на це?

16.1. Привіт, це якесь дивне пропозицію, тому варто над ним добре подумати. Зокрема, уважно ознайомитися з усіма договорами, які ви будете укладати.
Удачі вам і всього найкращого

16.2. Доброго часу доби. А чому ні? Якщо вас влаштовують умови договору, які вам слід спочатку отримати і ознайомитися юриста щоб він вам дав рекомендації, в принципі нічого протизаконного немає і багато автосалонів за таким принципом працює.

16.3. Вітаю! Вважаю, що якщо не хочете проблем в майбутньому, то Вам краще відмовитися від такої угоди. Удачі Вам і всього самого доброго.

Питання по темі

?

Мені пропонують обмін автомобіля (рівний вартості моєї нерухомості) на мою нерухомість, з невеликою доплатою з їх боку. Власником якої є я 1/2 і мій неповнолітня дитина 1/2. Дозвільні документи в органах опіки я отримала. Питання: як в такому випадку здійснити операцію? І чим ми ризикуємо йдучи на обмін? Спасибі!

Читати відповіді (1)

17. Продаю досить дорогий автомобіль для покупки заміської нерухомості, надійшло цікаве для мене пропозиція по обміну авто на недобудований будинок із солідною доплатою (ДНП, каркасна технологія 175 м 2 на ділянці 10 соток). Виникла маса питань.
Як укласти подібну угоду?
Який договір використовувати при проведенні угоди?
На що Варто звернути Рамус?
Які документи вимагати у продавця, для перевірки?
Заміською нерухомістю раніше не володів, досвіду в цій справі як такого немає. Спасибі.

17.1. 1. подібна угода вимагає оформлення договору міни та його реєстрація в Росреестра 2.Від продавця дозвільні документи на будівництво кадастровий паспорт ділянки. Перевірте всі дозвільні документи на будівництво дозволений вид користування ділянкою і головне власник чи продає.

17.2. Доброго часу доби!
НЕОБХІДНО два договори - ДКП по АВТО і окремо ДКП на нерухомість
Завжди раді допомогти! Удачі вам.

17.3. Вітаю!
1.Смотріте кадастровий паспорт на земельну ділянку.
2.Согласіе чоловіка на продаж.
3.Документ на недобудову-свідоцтво про власність або дозвіл на будівництво.
4.Уточніте інформацію про стадії проведення комунікацій-до ділянки або вже з розводкою по дому.
Можете укласти як договір купівлі-продажу будинку із земельною ділянкою, так і договір міни. Зверніться до юриста з документами для аналізу ситуації.

17.4. Добрий день. Якщо немає досвіду, то краще за все укласти договір з юристом на проведення даної операції. Він і документи перевірить, і все грамотно складе. До того ж в даному випадку потрібне проведення двох угод. Всього найкращого.

17.5. Без реального супроводу у вас навряд чи вийде дана угода. Крім простого об'єкта-автомобіля. Багато нюансів з придбання ділянки і будинку саме в ДНМ. Це ж не проста заміська нерухомість.

18. Хочу розлучитися з чоловіком. У шлюбі 5 років. до цього прожили в цивільному 4 роки. Чи можу я подати на розділ майна до розлучення? У цивільному шлюбі він придбав автомобіль. В офіційному шлюбі справив обмін з доплатою з загального бюджету. При розлученні погрожує автомобіль переписати на свою матір. А решту майна навпіл. У нас двоє дітей дошкільного віку. Я у своєї мами придбала квартиру на мат. капітал. Вона в частковій власності на мене і дітей. Підкажіть, як буде ділиться наше майно?

18.1. Доброго часу доби! Все придбане майно під час шлюбу буде ділитися порівну, в суд вам необхідно звертатися із заявою про розлучення і розподіл майна.

18.2. Здрастуй Ю можете подати і до розлучення. Подавайте на розлучення і відразу пишіть ходатайтсво про арешт загального майна, вказуйте якого.
СК РФ, Стаття 38. Поділ спільного майна подружжя
1. Поділ спільного майна подружжя може бути проведений як під час шлюбу, так і після його розірвання на вимогу будь-якого з подружжя, а також у разі заяви кредитором вимоги про поділ спільного майна подружжя для звернення стягнення на частку одного з подружжя у спільному майні подружжя.

18.3. Вітаю! Все майно, придбане в шлюбі, є спільно нажитим і має ділитися навпіл. Майно де виділені вже частки, ділитися вже не буде. Можете укласти угоду про поділ спільно нажитого майна, можете звертатися з цим питанням до суду

18.4. Шлюборозлучний процес і розділ майна незалежні один від одного, тому можливо. Що стосується поділу майна - майно, придбане в період шлюбу підлягає поділу м / у подружжям, власність в праві на квартиру часткова, тому поділу не підлягає.

18.5. На розділ спільно нажитого майна можна подати в будь-який момент, в т.ч. і до розірвання шлюбу. Якщо чоловік встигне переписати авто на матір - угоду можна буде оскаржити в суді або стягнути грошову компенсацію.

19. попал в таку сітуацію. Купили машину 13.04.17 р но виявило что продавець Припін реєстрацію автомобіля в зв'язку з Втрата ПТС свідоцтва про реєстрацію та номерів. Як нам пояснили у кого ми купували что ця машина Їм булу віддана в обмін на іншу з доплатою. Тобто ставити на облік смороду ее НЕ Збирай а Збирай перепродуваті на руках договору купівлі продажу порожні з підпісамі колишня власника ПТС свідоцтво про реєстрацію номера. Сказали нам что проблем не буде Заповнена договір купівлі продажу сказали что Знайомий з гибдд підказав що-б договір писали від 21.02 заплотят штраф и проблем не буде поставляти. Ми живити в консультації нам сказали різниці немає можете и 13.04.17 р заповнити що-б НЕ платіті штраф ми так и Зроби но в гибдд сказали поставити на реєстрацію не можемо т.к господиня авто зняла з регістарціі в зв'язку з Втрата документів и номерів, номери в розшуку їздити не радимо шукайте господиню тільки вона може відновити реєстрацію. А ми як її будемо шукати якщо ми її в очі не бачили є її ксерокопія паспорта звичайно ми пробували дзвонити знайшли родича він сказав що вона в германии і може приїде влітку. Їй 83 роки (НА НЕЇ БУЛО ЗАПИСАНО АВТО) а якщо раптом вона не доживе до літа? Ми так хитро в ДАІ запитали а що якщо договір буде іншою датою (тобто дізнатися дату припинення реєстрації і написати ДКП датою до тієї коли вона зняла реєстрацію. Вони сказали тоді з її боку буде шахрайство що вона спочатку продала а потім написала заяву що втратила документи. Нам якщо чесно зараз головне поставити на облік ДКП чистий є з її підписом. Або все це марно і без неї ніяк. Можливо це були перекупки ПІБ тільки знаємо номер телефону і номер карти (кидала 1000 руб передоплати) Вони сказали що вона зняла з реєстрації що-б піти від транспортного податку. Що робити далі варіант з датою покупки до зняття з обліку пройде?

19.1. Вам краще взагалі відмовитися від цієї машини, розірвати договір купівлі-продажу у зв'язку з введенням в оману при покупці (ст. 450 ЦК України), повернути собі гроші і купити нормальний автомобіль, з яким не буде таких проблем.
Якщо не знаєте особистих даних продавця - зверніться в поліцію, вони швидко все з'ясують.

19.2. Привіт, в вашому випадку лучсше НЕ заклбчается подібну угоду, проблем потім не оберете. Розривати договір купівлі продажу і возрвращайте гроші на підставі ст.450 ГК РФ.

19.3. Добрий день. Вам потрібно знайти власника, вирішити з нею питання і переконати її зняти заборону на реєстраційні дії, або розривати ДКП по іншому на жаль ніяк.
Відповідно до п. 60 Наказу МВС Росії від 07.08.2013 N 605
60. Реєстрація транспортного засобу припиняється з таких підстав:
60.4. Заява колишнього власника транспортного засобу і пред'явлення їм документів про укладення угод, спрямованих на відчуження транспортного засобу, після закінчення 10 днів з дня укладення такої угоди за умови відсутності підтвердження реєстрації за новим власником.

19.4. Нічого ви не зробите в такій ситуації. Або вам потрібно чекати приїзду цієї жінки і оформляти все як годиться, або розривати договір купівлі-продажу, повертати сплачені кошти, а також понесені збитки.
ГК РФ
Стаття 453. Наслідки зміни і розірвання договору
1. У разі зміни договору зобов'язання сторін зберігаються в зміненому вигляді.
2. У разі розірвання договору зобов'язання сторін припиняються, якщо інше не передбачено законом, договором або не випливає із суті зобов'язання.
5. Якщо підставою для зміни або розірвання договору послужило істотне порушення договору однією зі сторін, інша сторона має право вимагати відшкодування збитків, завданих зміною або розірванням договору.

19.5. Ваша мета-будь-якими способами поставити авто на облік в ГИБДД Для досягнення цієї мети прийнятний варіант з договором купівлі-продажу ст 454 ГК РФ з датою до зняття авто з реєстрації Тоді ви можете написати заяву в поліцію ст 141 КПК України за фактом шахрайських дій якщо з вами так поступили то ви також маєте моральне право вступати не зовсім чесним способом. А іншого вибору у вас і немає За допомогою поліції ви знайдете продавця і вирішите проблему з постановки авто на облік.

19.6. Потрібно розривати в суді договір купівлі.
І все.
Ст. 181 ГК РФ дає рік на звернення до суду.
Термін йде з 21 лютого.
Наймайте юриста і вперед.
Потім будете притягнуті за крадіжку ТЗ, якщо він в розшуку.
Грамотні знімають з обліку ТЗ, якщо не збираються їздити, щоб не платити транспортний податок.
Тут нічого не порушується.
Бо власникові належать права володіння, користування і розпорядження своїм майном.

19.7. Відповідно до Правил реєстрації автомототранспортних засобів і причепів до них в ГИБДД МВС РФ », затвердженими Наказом МВС від 24 листопада 2008 року № 1001 анульовані реєстраційні дії можуть бути відновлені після усунення причин, що були до анулювання, або на підставі судового рішення, за умови відповідності транспортного засобу, встановленим вимогам безпеки дорожнього руху
Я вважаю, що простіше, швидше і ефективніше звернеться до суду з позовом про визнання права власності на а / м на підставі купівлі-продажу. Рішення буде є підставою для відновлення реєстрації автомобіля.

19.8. Шановна Марина Олександрівна Уфа!
У даній ситуації рекомендую вам ТЕРМІНОВО! Розірвати Договір купівлі-продажу автомобіля т.к .:
Згідно ст.452 ГК РФ
1. Угода про зміну або розірвання договору вчиняється в такій самій формі, що й договір, якщо із закону, інших правових актів, договору або звичаїв ділового обороту не випливає інше.
2. Вимоги про зміну або розірвання договору може бути заявлено стороною в суд тільки після одержання відмови іншої сторони на пропозицію змінити або розірвати договір або не отримання відповіді в термін, вказаний у пропозиції чи встановлений законом або договором, а при його відсутності - в тридцятиденний термін .
Удачі вам Володимир Миколайович
Уфа 16.04.2017 р

19.9. Вам потрібно поставити в договорі дату раніше дати зняття автомобіля з реєстраційного обліку. Потім звернутися до суду з позовом про визнання права власності на автомобіль (ст.209 ГК РФ) і обов'язок ГИБДД поставити автомобіль на реєстраційний облік .. На підставі рішення суду Ви поставите на облік Ваш автомобіль.

19.10. Необхідно розірвати договір купівлі-продажу авто
Постанова Пленуму Верховного Суду РФ від 22.11.2016 N 54 "Про деякі питання застосування загальних положень Цивільного кодексу Російської Федерації про зобов'язання і їх виконанні"
п. 13. У разі правомірного односторонньої відмови від виконання договірного зобов'язання повністю або частково договір вважається відповідно розірваним або зміненим (пункт 2 статті 450.1 ГК РФ).
Детальніше >>>
© КонсультантПлюс, 1992-2017

20. У ВЕРЕСНІ 2014 р купив автомобіль б.у.за 140 т. Р ... в лютому 2016 р продав .. за 100 т. Р ... (обмін з доплатою. Додав 80 т. Р.) Купив іншу. .. в липні продав і цю машину .. за 180 т. р додав 50 т. р. і купив машину за 230 т. р ... теж обмін .. але все за договором купівлі продажу ... чи потрібно плоті прибутковий ... 13 проц ... фактично доходу немає ... 3 ндфл заповнювати треба ... і вказувати а що?

20.1. За кожною машиною розрахунок податку повинен робитися окремо і прикладатися документи, що підтверджують дату покупки і продажу і вартість. Якщо угоди вчинені протягом одного податкового періоду можна порахувати доходи і витрати за рік. Відрахування в рік 250 000 руб., А з решти суми 13% ПДФО - ст. 220 НК РФ.

Питання по темі

?

У мене у власності ліг. автомобіль. Страховка закінчилася і не стали продовжувати, тому що домовилися на продаж з доплатою і обміном на др.автомобіль. Але 5.01.18 р в стоїть на стоянці мій автомобіль скоїли наїзд. Водій здавав назад і не розрахований маневр, скоїв наїзд на моє авто. Він повністю згоден зі своєю провиною. ДТП оформили в ГБДД. Але, підкажіть далі мої дії, мені як бути, оплатять мені ремонт машини? І куди звертатися? У його страхову?

Читати відповіді (1)

21. Змінилися з одним машинами, з його доплатою. Він віддав половину відразу і ще половину на рік розтягнути, я йому дав термін. При тому що він сказав що хай вона на тобі, на обліку стоїть. Щоб місце в ПТС потім не забивати. У ПТС я власник. А ось він в своєму автомобілі вписаний не був. Ніяких договорів купівлі продажу, ні розписок один одному не писали. Домовленість була така, що він платить штрафи та податок, який буде надходити. Його машину я продав через місяці 1,5. Проходить пів року, дзвонить, мовляв у у тебе заборона стоїть на реєстраційні дії (мабуть переоформити напевно захотів), грошей на той момент від тієї суми, що залишилася ні копійки ще не віддав. Хоча пройшло вже пів року! Загалом з'ясувалося що я в банку коли то кредитну карту брав і розтринькав гроші на неї, так і не заплативши нічого. Загалом судові пристава наклали обмеження. Я йому кажу, немає проблем, ти ж мені винен частина грошей (не маленьку) віддаси, їмо разом до приставам я все оплачую, знімають обмеження та все, все знову щасливі. Все таки треба було нам по базі машини Пробити перед обміном. Все на цьому розійшлися. Хоча я на той момент міг свої гроші без проблем заплатити і зняти ці обмеження. Як одним місцем відчував уже що дружок мій що то нудить. І якщо я зніму обмеження, він Її може продати і грошики чи не віддати (як виявилося потім, не дарма я це відчував). У нього видно зовсім біда з грошима почалася. Минає рік і місяць, один вже мені рідше і рідше став дзвонити і зовсім перестав. Ось на днях скинув йому смс що потрібно йому податок за рік оплатити і близько 10 тис штрафів. На що він мені відповів ось сам і плати! І каже що то я мало штрафів наїздив. Ось тобі і товариш (про себе подумав я). Таке писав, що я навіть не міг від нього чекати. Нічого платити не буду йди знімай обмеження! І понеслося, каже що ти мене обдурив і ще багато різних слів, хто я і який я. Ну так я ж не ховаюся і готовий все це прибрати (ще й на поступки пішов, цілий рік дав часу, щоб він розрахувався (хоча я бажання і не виявляв по обміну це його ініціатива була і машина його не сильно подобалася. А моя в основному стояла. Я на ній тільки на полювання, та риболовлю їздив. Для повсякденних поїздок у мене інший автомобіль. Все таки він наполіг. Я йому спокійно написав, що це обмеження буде моєю, "страховкою", що ти повернеш мені гроші. Можеш навіть не повертатися, а з цими грошима відразу їмо обмеження знімати, я йому сказав. Загалом ні штрафи, ні податки і гроші віддавати він не збирається я так зрозумів, т. к. Можна сказати він мене послав і сказав з цього приводу навіть не пиши мені більше. Я приводами йому зустрітися, він знову послав. Загалом я його за одного вважав, а після його поведінки і образ у мене тільки злість на нього. Спілкуватися я точно з ним ніколи не буду. Як вийти з цієї ситуації і повернути гроші? і щоб йому було це теж уроком. Дякую.

21.1. Як все запущено, у Вас тут не один, а два десятки питань.
Проконсультуйтеся особисто, швидше отримаєте відповіді на всі свої питання.

21.2. Сергій, в такій ситуації рішення бачиться в зверненні до суду. Швидше за все вирішити питання іншим способом у вас не вийде. Для детальної консультації вам варто було б звернутися до юриста очно.

22. Доброго вечора думаємо про розлучення як за законом розділять наше майно (машина куплена в шлюбі і квартира поміняли з доплатою мою квартиру дісталася мені від бабусі за родинною обміну до шлюбу) у нас. двоє неповнолітніх дітей які прописані за іншою адресою і мають там власність заранее спасибо юлія.

22.1. Вітаю! Квартира вважається спільно нажитий, так як придбана в шлюбі, тому підлягає розподілу по 1/2 частки кожному з подружжя. Ви маєте право заявити позовні вимоги про визнання частки пропорційно вкладених дошлюбних кошти. ТС також підлягає розподілу в рівних частках (одному з подружжя передається ТЗ, а іншому компенсація 1/2 частини ринкової вартості ТЗ).

22.2. Добрий вечір.
За загальним правилом майно, придбане в шлюбі, буде ділитися порівну між подружжям. Вам доведеться доводити, що частина коштів на покупку квартири була вашою особистою власністю. Діти на співвідношення часток не вплинуть, хоча суд може враховувати їх інтереси під час розподілу.

23. Хочу купити авто в сусідньому регіоні, обмін авто з доплатою, при цьому хочу залишити свої ГРЗ, купувати машину по ДГП побоююся, так як при перереєстрації в своєму регіоні можуть бути проблеми. Як краще вчинити?

23.1. Добрий день, шановний Сергію
Купувати треба за договором купівлі продажу з перерігістраціей авто на себе якщо не хочете можливих проблем в майбутньому
Удачі Вам і вашим близьким!

24. Постараюся пояснити ситуацію докладно! Мене звуть Сергій, я живу в Красноярську.
Вирішив поміняти свій автомобіль Mitsubishi ASX 12 року, я виставив на продаж його за 790 000 р. В інтернеті сподобався дорожчий автомобіль Land Cruiser Prado 2011 року, ціна на сайті 1 867 000 руб. в м Абакані. Созвонились, обговорили можливість обміну з моєю доплатою 1 130 000 руб. Попередньо відправив туди свого знайомого, щоб подивився автомобіль. Він подивився, сказав, що автомобіль непоганий можна брати. Як виявилося потім, він особливо не заглядав ні в двигун ні під машину, але про це пізніше.
Так як я особливо не розбираюся в технічних всіх моментах, я природно сам і не дивився двигун і т. Д.
Домовилися зустрітися у ДАІ. Я передаю їм свій автомобіль за договором купівлі продажу, там ціна вказана 790 т р. Грошей відповідно не беру. Забираю їх автомобіль, в договорі купівлі продажу вони попросили вказати 1 130 т р. на залишок, який я їм повинен віддати, який я їм і віддаю. Моя машина на моїх ще номерах, зареєстрована на мені. Їх машина на їхніх номерах зареєстрована в Абакані. Я приїжджаю на наступний день в Красноярськ, їжу в ДАІ знімати з їх номерів і ставити на облік. Мені кажуть, що номери не видно на двигуні. Я їду в сервіс, мені намагаються очистити місце на двигуні, нічого не виходить, на цьому місці сліди корозії і іржі і відсутній номер! У ПТС номер двигуна вказано. Їду в інший підрозділ ДАІ, щоб спробувати поставити на облік, мені кажуть, що при відсутності номера вони ні в якому разі не поставлять на облік, навіть пригрозили, що можуть зараз забрати на експертизу, і можуть зовсім не повернути. Я спробував зв'язатися з продавцями. Коли сказав, що хочу повернути свою машину і забрати гроші, віддавши їм свою машину, вони перестали брати телефон. Я на наступний день повернувся в Абакан, попередньо набрав з іншого номера продавцеві ніби інша людина, сказав, що хочу з ними зустрітися, трохи з наїздом, і сказав, що машина без номера на двигуні, і вона проблемна. Продавець відключився. Через деякий час самі вийшли на зв'язок, кажучи про те, що їм загрожують, і що у них теж є зв'язки. Я спробував з ними домовитися про зустріч, наполягаючи на своїх умовах повернути машину і гроші. На зустріч вони погодилися приїхати, але я так зрозумів, що назад нічого не збираються повертати. Їх машина насправді до того ж не тих якісних характеристик, знизу іржавий двигун і ходова частина.
Підкажіть, чи можна щось зробити? Я вже 3 дні не сплю не їм, так як ще й кредит взяв. Дружина ридає з моменту як дізналася!
Чи можна повернути гроші, машину?
ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА!

24.1. Добрий день, шановний Гість.
Подайте до суду позов про розірвання договору купівлі продажу та визнання його недійсним
Удачі Вам і вашим близьким !! ,

24.2. Доюрий день. Звертайтеся до суду з позовом про розірвання договору, іншого варіанту просто немає. Тільки дивно чому ви не оформили як договір міни ???
Але щоб вам допомогти з позовом, необхідно дивитися Договір купівлі-продати авто, він у вас на руках?

Питання по темі

?

Чи знайомі запропонував заплатити кредит за машину в обмін на те, що з великою доплатою машина буде моєю (по ДКП), я погодився, погасив кредит, але машину він мені не продав, а мало того подарував її матері. Можу я його притягнути до кримінальної відповідальності, про повернення грошей мова не йде, у нього нічого немає.

Читати відповіді (3)

25. Купила новий автомобіль за готівку в салоні. Але зараз розумію, що хочу машину побільше, такої ж марки. Чи можу я прямо в цьому ж салоні зробити обмін авто з доплатою.

25.1. Вітаю!
Чи можу я прямо в цьому ж салоні зробити обмін авто з доплатою.
Це залежить від позиції автосалону .. Можливо зможете ..

25.2. У такому випадку будь-які подібні обміни автомобіля Ви можете зробити тільки при наявності згоди самого продавця. Технічно складні товари за бажанням споживача обміну не підлягають.

26. Скажіть будь ласка як правильно зробити обмін машинами з доплатою з моєї сторони? Хочу поміняти своє авто на машину дорожче з моєю доплатою. Як правильно це зробити і які документи і в якій послідовності оформляти, і коли вносити доплату?

26.1. Потрібно вказати в договорі умова обміну з доплатою. Договір складається в простій письмовій формі, але за бажанням можете оформити у нотаріуса. У будь-якому випадку рекомендую вказувати реальну суму і вартість авто в договорі.

27. Договором купівлі продажу оформлена угода про обмін автомобілями з доплатою з боку покупця. После покупки Сейчас автомобіль покупцем НЕ реєструвався, т.к планувалася его продажів. Цей автомобіль БУВ проданий, но другий покупець после покупки не зміг его поставити на облік, тому что Сейчас автомобіль оказался конструктором и реєстрації НЕ підлягає. Покупець по першій угоді хоче повернути витрачені на доплату гроші і свій автомобіль з першого продавця, але той відмовляється, погрожуючи тим що у нього є зв'язки в суді. Як повернути авто і гроші.

27.1. Здається, що ваше питання може вирішитися виключно в судовому порядку. Зверніться до юриста за допомогою.

27.2. Спробуйте написати заяву в поліцію за статтею 159 КК РФ "шахрайство".

27.3. звертайтеся до суду з вимогами про повернення автомобіля і грошових коштів, в якості доказів неможливості, предоставте відмова МРЕВ ДАІ в реєстрації авто, звернення в правоохоронні органи також може допомогти вам у вирішенні питання.

28. Моя подруга віддала свій авто з доплатою в 100000 рублів на інший автомобіль в пункті швидкого викупу (авторинок) авто, і оформили документи, але трохи згодом, ця машина зламалася, і ні в одному ремонті її не відремонтований. Потім вона знову звернулася в цей же пункт обміну і їй знову обміняли цей авто вже на інший. Коли вона пішла в ДАІ ставити на облік, то їй сказали там, що у колишнього господаря цієї машини борги і на цій машині стоїть обмеження. Моя подруга сама багатодітна мама і не може тепер ніяк вирішити питання з авторинком. І без машини, і без грошей. Чи можна тут як то щось виграти у них?

28.1. Можете звернутися до продавця з претензією. Вимагайте розірвання договору купівлі продажу та повернення грошей

28.2. Вітаю!
Звичайно можна.
Необхідно подавати в пункт обміну письмову претензію про розірвання договору та повернення або грошей, або авто на підставі ст. 450 Цивільного кодексу РФ.

28.3. Вітаю! Необхідно подавати в суд позовну заяву про розірвання договору купівлі-продажу та стягнення, сплачених коштів. Тільки як було оформлено купівлею - продажем або договором міни?

28.4. Подавайте письмову претензію продавця з вимогою розірвання договору купівлі-продажу за вказаними в питанні причин.
У разі відсутності відповіді в місячний термін, або відмови, зверніться необхідно буде звернутися до суду з позовом про розірвання договору купівлі-продажу автомобіля.

Питання по темі

?

У мене таке питання: пару днів тому продали машину в салон машин з пробігом (перекупникам), з обміном на їх машмну і їх же доплатою, але нас машина не влаштовує, чи можна зробити повернення?
PS Вибачте будь ласка, до цього не зареєструвалася.

Читати відповіді (1)

29. Тиждень тому обміняли машину на іншу машину без доплати. У ДАІ ВИЯВИЛОСЯ, що машина арештована судовими приставами. Людина, з яким стався обмін, на зв'язок не виходить. Що робити?

29.1. Договір укладали?

29.2. Вітаю! Подавайте до суду позовну заяву про розірвання договору купівлі-продажу (міни) і стягнення, сплачених коштів.

29.3. Привіт, Анастасія!
1) можна подати позовну заяву на розірвання договору міни, оскільки майно було передано з обтяженнями;
2) зверніться до приставу, щоб дізнатися на коком підставі і коли було накладено арешт (від цього буде залежати можливість оскарження постанови по ст. 218 КАС РФ).

29.4. Анастасія, тепер ви можете залишитися і без авто, і без грошей! Швидше за все, вас кинув шахрай, раз не виходить на зв'язок.
Щоб відповісти наше запитання з приводу "чи можуть пристави забрати у нас машину?" треба знати суть справи, в зв'язку з чим накладено арешт.

30. Побачила таке оголошення на покупку авто: Папери тільки на перевезення, їздити не можна! На повному ходу, можна частинами, вузлами або агрегатами! Можливий обмін з моєю або вашою доплатою, дзвонити знають, що з нею робити! Що це означає?

30.1. Це означає, що з цим товаришем краще не зв'язуватися, якщо не хочете купити непотріб.

30.2. Це швидше за все розпил без документів, який можна експлуатувати а тільки розібрати

Поділитися в соціальних мережах:

Чи можу я подати на розділ майна?
7. Як бути в наступний ситуації?
Чи можна як то змусити їх обміняти товар без доплат і без будь-яких витрат з мого боку?
Чи можна подати на них до суду?
Неустойка і відшкодування моральної шкоди?
Чи можемо ми розірвати договір купівлі продажу і повернути ту суму яку внесли?
Чи ні?
Як я розумію, ви отримали не нову машину, а б / у?
Чи можу я подати на розділ майна?
Як в даній ситуації мені не втратити придбаний автомобіля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online