Нова послуга: дистанційна діагностика автомобіля: Чи не кіт в мішку

  1. Огляд з гарантією
  2. Чистий оцінка
  3. Довідка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нова послуга стала доступною вітчизняним автомобілістам, які бажають купити стару машину, - підбір та діагностика «претендентів» на відстані. Такий собі віддалений доступ до авторинку будь-якого міста країни.

Україна - велика країна. Відповідно, настільки ж великий її ринок уживаних автомобілів. І обидва ці обставини ускладнюють вибір «залізного коня»: не завжди є можливість їздити по містах і селах, щоб кожен раз особисто оглянути передбачуваний об'єкт купівлі-продажу. Тут і приходить на допомогу послуга дистанційної діагностики.

Огляд з гарантією

У розвинених країнах Європи особливу роль в питанні перевірки «беушних» автомобілів грають незалежні інспекційні організації - наприклад, такі, як німецька DEKRA У розвинених країнах Європи особливу роль в питанні перевірки «беушних» автомобілів грають незалежні інспекційні організації - наприклад, такі, як німецька DEKRA. Її експерти пропонують продавцям старих авто «показати товар обличчям», замовивши передпродажну перевірку, результат якої може бути підтверджений заповітним сертифікатом - DEKRA Siegel. Наявність такого сертифіката піднімає вартість «вживаного» автомобіля в середньому на 500 євро - саме у стільки оцінюють покупці гарантію покупки безпроблемною машини. (Документ дійсний за умови збереження пробігу автомобіля незмінним.) При вартості сертифікації 80 євро у продавця автомобіля для замовлення такої послуги є істотна мотивація.

Послугами експертів DEKRA можуть скористатися не тільки продавці ТЗ, але і покупці. Для України як великої, за європейськими мірками, країни цікавою виглядає саме послуга вилученої технічної інспекції «DEKRA technical Inspection», при якій зацікавив покупця автомобіль буде перевірений експертом DEKRA - найближчим до місця дислокації продаваної машини. На сьогодні у компанії вже є фахівці в кожному обласному центрі, і мережа офіційних представництв розширюється.

Крім економії часу і грошей, замовник в цьому випадку отримує гарантовано об'єктивну оцінку вузлів автомобіля, зазначених в складеному експертом сертифікаті. У разі неякісної інспекції, як і при замовленні DEKRA Siegel, компанія зобов'язується компенсувати збитки покупця.

Чистий оцінка

Відмінністю інспекції DEKRA від діагностики на СТО є її нейтральність і відсутність будь-якої зацікавленості в нав'язуванні продавцеві авто різного роду послуг - від чищення салону до дрібного чи великого «передпродажного» ремонту. Адже DEKRA не ремонтує автомобілі і не продає запасні частини до них.

З іншого боку, від послуг приватних консультантів така інспекція відрізняється, перш за все, гарантіями, які «консультанти-аматори» навряд чи зможуть дати. Професійна відповідальність DEKRA за неякісний огляд автомобіля застрахована, і якщо раптом виявиться, що куплений автомобіль має технічні проблеми, фінансові втрати покупця будуть компенсовані.

Український ринок автомобілів з пробігом має непогані шанси для розвитку, що обумовлюються, в першу чергу, обмеженими фінансовими можливостями населення. В таких умовах якісна стара машина стає непоганою альтернативою новому авто. Усвідомлюючи це, DEKRA адаптувала під наш ринок свої продукти «DEKRA Siegel» і «DEKRA technical Inspection». Свої послуги вона має намір пропонувати, перш за все, клієнтам сайту avtobazar.ua . Завдяки такій співпраці продавці отримали можливість підтвердити сертифікатом DEKRA якість продаваних автомобілів з пробігом, а покупці - гарантії того, що вони не куплять «кота в мішку».

Довідка

Експерти відомої в Європі інспекційної організації DEKRA перевіряють понад 30 мільйонів автомобілів на рік. За результатами цих інспекцій щорічно видається DEKRA Mangel Report, де узагальнена інформація про виявлені несправності і публікуються рейтинги надійності автомобілів по класах.

Ігор Коваленко
Фото з архіву редакції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online