Як отримати вигідний кредит або зменшити його після девальвації?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Саме ці питання після девальвації стали актуальними для всіх казахстанців Саме ці питання після девальвації стали актуальними для всіх казахстанців. Щоб зрозуміти, що робити з кредитами нашим громадянам, ми вирішили провести бліц-інтерв'ю з директором філії АТ ДБ «Альфа-Банк» у м Атирау Муратом ДОСМУХАМЕДОВИМ з питань кредитування фізичних осіб.

1. Як знизити ставку по кредиту?

Хочу підкреслити, що переважна більшість кредитів ми видаємо в тенге, і погашаються вони в тенге незалежно від курсів іноземних валют. У лютому Альфа-Банк знизив ставки кредитування для фізичних осіб, які є вкладниками АТ «Єдиний накопичувальний пенсійний фонд». Причому вимоги за віком вкладника - від 23 років, а розмір накопичень повинен бути не менше 1 млн тенге. Якщо вам необхідний кредит під заставу автотранспорту, нерухомості або на придбання нерухомості, а також якщо ви хочете рефінансувати свою позику у нас, то ставка винагороди для вас буде зниженою.

Взагалі, знизити ставку по кредиту можна декількома способами. Ви можете рефінансувати свою позику з іншого банку в Альфа-Банк за низькою ставкою винагороди, причому можна взяти додаткову суму і збільшити термін кредиту. Також якщо ви маєте звичку накопичувати заощадження, збирати гроші, то краще зібравши суму в розмірі двох-трьох платежів, намагатися частково погашати свою позику. Тоді ви виграєте, тому що по позиці розмір винагороди банку і ваш основний борг зменшуються. В результаті сума щомісячного платежу теж зменшиться.

Знаєте, для наших надійних і чесних позичальників, які справно і вчасно погашають свій кредит протягом одного року, в банку завжди є заздалегідь схвалений кредит, це своєрідний кредит довіри від Альфа-Банку. Для таких клієнтів у нас діє система повторного кредитування на вигідних умовах за прискореною системою перевірки і схвалення необхідної суми.

2. Як не платити за кредит 2 місяці?

У нас в банку випускається кредитна карта «Альфа-Грейс», що передбачає канікули по платежах протягом двох місяців. Це дуже зручно, адже ви позичаєте гроші і можете їх не віддавати 60 днів. Дивіться самі, ви оформляєте кредит в Альфа-Банку до 5 млн тенге, вам видають картку, ви можете використовувати гроші на картці, але не платити за ним відсотки два місяці. Якщо ви встигли погасити борг протягом цих двох місяців, то ви ще раз можете використовувати ці канікули. І так нескінченно. Якщо ви все ж не встигли, то ви повертаєте борг, але вже з відсотками за цим кредитом. Думаю, що це просто, вигідно і чесно.

3. Як з двох-трьох кредитів зробити один?

Якщо у вас є кілька кредитів в банках, або у вас є кредит в одному банку, а у ваших рідних і близьких є кредити в інших банках, то можна їх об'єднати в один кредит. Це теж зручно. По-перше, не треба бігати по різних банках для погашення позик, по-друге, більш низька ставка, і нарешті, по-третє, в разі необхідності можна добрати суму і збільшити термін погашення кредиту.

Що ще хотілося додати, якщо ви залучаєте до об'єднання кредитів декількох осіб в один, то вони повинні стати вашими созаемщиками по кредиту.

4. Як взяти кредит не грошима, а товаром або послугою?

Ви можете звернутися до торгових партнерів Альфа-Банку в різних торгових центрах і магазинах міста за різними товарами і послугами. Перелік партнерів у нас є на сайті, і він регулярно оновлюється.

Ви можете взяти кредит не грошима, а товаром або послугою. Альфа-Банк надає великий вибір придбань - від мобільного телефону до автомобіля і подорожей.

5. Це питання від керівників компаній, як поліпшити соціальний пакет для співробітників компаній?

Сучасні керівники компаній завжди дбають про свій колектив і співробітників. Важливим фактором для компаній є здорова атмосфера в колективі, висока мотивація і лояльність співробітників до роботодавця. Тому в компаніях існують соціальні пакети, які у нас в Казахстані зазвичай можуть включати: медичне страхування, 13-ту зарплату, бонуси і премії за професійні досягнення, розвезення на роботу і додому та інше. Ми можемо запропонувати для керівників компаній додаткові методи мотивації співробітників. Крім зарплатного проекту, ми видаємо співробітникам компаній кредити на дуже вигідних умовах. Ця послуга у нас в регіоні серед компаній користується великою популярністю, і ми, як і наші клієнти, раді корисним результатами співпраці.

Ласкаво просимо в Альфа-Банк!

Адреса філії: м Атирау, пр. Азаттик, 48,

бізнес-центр «Прем'єр - Атирау».

Адреса додаткового приміщення філії:

м Атирау, вул. Кулманова, 113 (за готелем «Ренесанс»).

Телефон: +7 (7122) 251 037; 251 039.

Ліцензія №236 від 21.12.2007 р, вид. Агентством РК з регулювання і нагляду фін. ринку і фін. організацій.

(На правах реклами)

Знайшли помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter.

Є, чим поділитися з теми цієї статті? Розкажіть нам. Надсилайте ваші новини і відео на наш WhatsApp +7 707 37 300 37 і на [email protected]

1. Як знизити ставку по кредиту?
2. Як не платити за кредит 2 місяці?
3. Як з двох-трьох кредитів зробити один?
4. Як взяти кредит не грошима, а товаром або послугою?
5. Це питання від керівників компаній, як поліпшити соціальний пакет для співробітників компаній?
Є, чим поділитися з теми цієї статті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online