Як розблокувати MacBook або iMac від iCloud

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Досить часто користувачі техніки Apple бачать наступне при запуску операційної системи: Досить часто користувачі техніки Apple бачать наступне при запуску операційної системи:   Це означає, що з яких-небудь причин Ваш Mac заблокований Це означає, що з яких-небудь причин Ваш Mac заблокований. Зазвичай попередній владалец блокує mac, рідше самі користувачі іграються з настройками Find my Mac і забувають PIN код розблокування.

Вартість розблокування MacBook або iMac = 100-250уе

Прошу допомогти, проблема в наступному: придбав MacBook Air 10.7.2 кінця 2010 року з рук. Через півроку одним прекрасним ввечері заходжу в інтернет і мак блокується попереднім власником. Чи можна як небудь скинути цей пін або ж обійти його?
PS Повернути мак не можу, тому що власник не вказав ні адреси, ні телефонного номера; та й взяв я його за надто великі гроші щоб повертати на доброму слові.

Блокування комп'ютерної техніки Apple виконана дійсно на рівні: встановлюватися пароль як на операційну систему, так і на саму материнську плату. Відповідно витягування жорсткого диска з подальшою установкою Mac OS на нього не вирішує проблеми!

Відповідно витягування жорсткого диска з подальшою установкою Mac OS на нього не вирішує проблеми

Повідомлення від MaximPetrov на iGuides.ru
Під час запуску маку, коли звучить гонг натисни і тримай клавішу Alt (Option). Повинні з'явитися пристрої з яких можна завантажитися, якщо замість них замок і поле для введення пароля, неси його на смітник, значить варто пароль на прошивку, і не допоможе навіть перевстановлення ос на іншому буку. На скільки мені відомо навіть в сервісах не можуть його скинути.

Сервісний центр BashMac допоможе Вам позбутися від пароля на Вашому Маке. розблокування будь-якого рівня складності, як на програмному так і на апаратному (перепайка чіпа) рівнях.

Одного разу написав нам якийсь громадянин «Н». І пише, що віддав свій улюблений MacBook Pro якомусь «фахівця», щоб той встановив на нього Windows. У підсумку, при отриманні MacBook Pro назад, як і обіцялося стояв Windows і автоматично система завантажувалося саме в Вінду, що ні викликало ніяких підозр у громадянина «Н». Він благополучно розрахувався з «фахівцем» і поїхав радісний додому! Будинки Громадянин «Н» вирішив перезавантажитися в Mac OS X і побачив таку картину ... Одного разу написав нам якийсь громадянин «Н» Дана картинка означає, що був встановлений пароль на FirmWare (EFI). FirmWare - це якесь апаратний пристрій на материнській платі, яка керує всіма процесами MacBook Pro і не знаючи цього пароля, вхід в систему неможливий. Для старих MacBook Pro (до 2010 року) цей пароль елементарно скинути: Якщо у Вас коштує дві планки оперативної пам'яті, потрібно одну витягти
(Якщо встановлена ​​одна планка, то у вільний слот потрібно додати другу)
і при включенні одночасно утримувати клавіші «cmd + Alt + P + R»
- (операцію з утриманням клавишь потрібно виконати три рази, щоб напевно).
Після всього цього повертаємо пам'ять в початкове положення і
починаємо повноцінно працювати з MacBook Pro. Для більш нових моделей потрібно апаратне втручання. Чекаємо Вас на вул.Пушкінська, 34.

Вартість розблокування MacBook або iMac = 100-250уе


Ви випадково забули свій пароль Mac OS? Ми Вам допоможемо!
Скидання пароля MacBook / Pro / Retina / Air в Mac OS.
Наші досвідчені майстри, допоможуть швидко скинути пароль на операційну систему MacOS в Вашій присутності абсолютно безкоштовно ;-) Кожен день ми допомагаємо людям з даною проблемою, тому зможемо допомогти і Вам з рішенням даного завдання.

Чи можна як небудь скинути цей пін або ж обійти його?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online