Мікрорайон з особливою атмосферою

  1. «Мінусів» не знайшли
  2. Філософія комфортного життя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У дворі будинку в №11 в провулку Академіка Окладникова в Іркутську 14 серпня було дуже весело: сюди збіглася дітвора з усього мікрорайону, щоб потанцювати з друзями під запальну музику, сфотографуватися з кумедними ростовими ляльками та поласувати цукровою ватою.

«Мінусів» не знайшли

Свято для дітей і їх батьків в «Еволюції» організували співробітники Управління капітального будівництва міста Іркутська - ввечері 14 серпня тут відкрився новий відділ продажів. Компанія завжди організовує свято з цього приводу: поки дітей розважають аніматори, дорослі можуть поділитися з фахівцями враженнями, а для тих, хто тільки задумався про придбання нового житла, - це відмінний шанс дізнатися всі подробиці і «зануритися» в атмосферу мікрорайону.

А вона тут - особлива. Іркутянка Лідія Войтова розповідає: коли виявилася в мікрорайоні, відразу відчула, що він «живий» і затишний.

- Тут гуляє дуже багато матусь з колясками, дітям просто знайти нових друзів: побудовані симпатичні ігрові майданчики, просторі тротуари, кажуть, тут буде парк. Я допомагаю підбирати квартиру для сім'ї сина, а у нього двоє маленьких дітлахів. Я як раз привела онуків на свято. Думаю, «Еволюція» - це хороший район для молодої сім'ї - поруч відмінна школа, вона мені дуже подобається, дитячий сад теж є, все - в крокової доступності, - розповіла Лідія Михайлівна. З нею згодні Ігор і Анастасія - сімейна пара з малюком.

- Ми купили квартиру в жовтні минулого року, спеціально вибирали саме в цьому районі - він новий, чистий, красивий, добре освітлений, а безпека - це дуже важливо. Якість будинків - на рівні. Коли задумалися про покупку житла, знали, що УКБ - хороший забудовник, так і виявилося: прожили в новій квартирі майже рік і «мінусів» не знайшли, - поділилися дружини.

Філософія комфортного життя

За словами керівника клієнтського сектора відділу продажів АТ «УКБ міста Іркутська» Тетяни Коковина, сім'ї з дітьми - часті гості відділів продажів, хоча це не єдина категорія жителів, які купують квартиру в «Еволюції»: мікрорайон спеціально створювали таким, щоб він підходив для більшості городян.

- У нас різноманітний квартирний фонд: різні планування, розмір, розташування (адже мікрорайон досить великий - до кінця 2022 року тут буде 60 будинків), тому ми можемо підібрати квартиру під конкретні потреби клієнтів, - пояснила Тетяна Коковина.

У дворі будинку в №11 в провулку Академіка Окладникова в Іркутську 14 серпня було дуже весело: сюди збіглася дітвора з усього мікрорайону, щоб потанцювати з друзями під запальну музику, сфотографуватися з кумедними ростовими ляльками та поласувати цукровою ватою

Тетяна Коковина

Новий відділ продажів спеціально відкрили в самому «серці» мікрорайону, в тому числі і для того, щоб співробітникам було зручно отримувати зворотний зв'язок від тих, хто вже живе в «Еволюції».

- Ми прислухаємося до наших мешканцям, завжди запитуємо, що б вони хотіли поліпшити в своїй квартирі або дворі, щоб зводити все більш якісне житло і робити Іркутськ все більш зручним, - уточнила керівника клієнтського сектора відділу продажів.

За словами генерального директора УКБ Євгена Савченка, в цьому філософія компанії - не тільки будувати будинки, а й формувати комфортне середовище проживання, створювати простір можливостей для самореалізації иркутян.

«Еволюція» втілює ці принципи на 100% - це один з найбільш масштабних проектів, з тих, що реалізуються зараз в Іркутську, таких не було з 1970-х років, однак «мурашником» його назвати складно - зводячи будинки, забудовник ретельно продумує інфраструктуру і місця для відпочинку мешканців. Про це говорять цифри: в мікрорайоні два дитячі садки на 220 місць, школа на 1275 учнів, 15 спортивних і дитячих майданчиків для дітей і дорослих, 970 паркувальних місць, 6 гектарів озеленення - адже незабаром з'явиться великий «Парк часу» з незвичайним ландшафтним дизайном і оригінальними арт-об'єктами.

У иркутян, які тільки вибирають квартиру, є можливість придбати житло в УКСе за дуже вигідною ціною з допомогою нового механізму «передзамовлення». Щоб «замовити» квартиру і зловити мінімальну ціну, потрібно звернутися в один з офісів продажів забудовника.

Відділи продажів АТ «УКБ міста Іркутська»:
- вулиця Сухе-Батора, 14;
- провулок Окладникова, 11;
- Барикад, 62/10.
Телефон: (3952) 285-100.

Забудовник АТ «УКБ міста Іркутська». Проектні декларації на сайті uks.irkutsk.ru .

Фотографії надані АТ «УКБ міста Іркутська»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online