Одесити йдуть в армію, щоб отримати потім роботу

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17 жовтня 2007, 9:43 Переглядів:

Ю.Андріанова.

ТРАУРНИЙ ЗБІР. У зв'язку з трауром за загиблими в Дніпропетровську церемонія відправки призовників втратила традиційну урочистість і замість бравих маршів звучала мінорна мелодія "Аве Марія". У порівнянні з радянськими часами розмах не той: ні великої кількості схвильованих батьків, ні дітей, що плачуть дівчат, ні напівп'яних друзів з "групи підтримки". В першу партію потрапили всього трохи більше 60 людина. З іншого боку, на відміну від радянських солдатів, нинішні призовники служитимуть набагато менше, і в Одеській області. Зокрема, в Красносілці і Чабанці. Так що довгі проводи і зайві сльози тут ні до чого.

"ХОЧУ СЛУЖИТИ". Як не дивно, кого ми не питали серед молодих хлопців на збірному пункті, все стверджували, що йдуть по своїй волі.

"Хочу служити", - розповів житель села Дальник Дмитро. - "Чому? Без армії не беруть на роботу. Я в Іллічівську вивчився на слюсаря по ремонту портових кранів. Працевлаштуватися не можу без того, щоб не пройти строкову. Сподіваюся, моя дівчина мене дочекається. Якщо немає, дочекається інша". Другий призовник, уродженець Болградського району, зізнався, що у нього була можливість "закосити", але він нею не скористався, оскільки хоче влаштуватися в міліцію або іншу правоохоронну структуру.

ДЕДОВ НЕ БУДЕ. До слова, про обіцянки Юлії Тимошенко взагалі скасувати військову службу після виборів ніхто з призовників не чув. Та й у самому військкоматі нам підтвердили, що заклик проходить в нормальному режимі, на політику мало хто "косить".

Незважаючи на прагнення окремих українських влада предеражащіх семимильними кроками досягти армійського професіоналізму, військові на місцях дивляться на ситуацію тверезо. "На стовідсоткову укомплектованість контрактниками ми перейти не зможе через відсутність нормативно-правової та соціально-економічної бази", - заявив начальник оперативного управління Південного оперативного командування Олександр Розмазнін. Зате пообіцяв, що випадків махрової дідівщини не буде.

порідшали ПОПОВНЕННЯ

Як повідомив Олександр Розмазнін, в Одеській області відправлено на строкову службу одна тисячу п'ятсот вісімдесят п'ять чоловік. Це на 500 осіб менше, ніж цьогорічної весни, що передбачено планом призову. Основне поповнення отримала безпосередньо армія - 1115 чоловік. Прикордонникам дісталися лише 10, оскільки "зелені берети" майже повністю укомплектовані контрактниками. Крім того, близько 20 юнаків потраплять на службу в президентський полк.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Одесити йдуть в армію, щоб отримати потім роботу". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Денисенко Руслан

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Quot;Чому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online