Знайомство з РК «Крона Парк» в Броварах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житло в столиці України для багатьох інвесторів є непосильним в фінансовому плані

Житло в столиці України для багатьох інвесторів є непосильним в фінансовому плані. А ось нерухомість в передмісті (наприклад, в затишних Броварах) багатьом бачиться вельми перспективним і привабливим варіантом. З усіх житлових комплексів в Броварах найцікавішим є проект « крона Парк ». Забудовником ЖК є компанія «Альянс Новобуд», яка вже зарекомендувала себе як надійного і відповідального партнера для співпраці.

переваги комплексу

ЖК «Крона Парк» представляє собою унікальний проект з нерухомістю бізнес-класу. Прибудинкова територія комплексу оточена незайманим лісом, який створює чудову атмосферу навколо житлового масиву. Таким чином, квартири будуть наповнені свіжим повітрям і ароматом хвойних дерев. Жителям комплексу гарантовані спокій, здоров'я і комфорт.

Радує також інфраструктура ЖК «Крона Парк». У пішій близькості від комплексу розташовані заклади охорони здоров'я та освіти. Біля ЖК є зручна транспортна розв'язка, а до Києва можна дістатися максимум за 20 хвилин.

До складу комплексу входять будівлі різної поверховості. Вони зведені з високоякісних будівельних матеріалів з відмінною ступенем екологічністю. Фасади будинків оформлені в сучасному стилі, а обробка і утеплення проведені з використанням інноваційних технологій. Кожна квартира має сучасний віконними системами, надійно захищають власників житла від холоду взимку і зайвого тепла влітку.

Підбір квартир

Забудовник «Альянс Новобуд» дає можливість потенційним покупцям самостійно вибрати відповідну квартиру, яка відповідає всім індивідуальним вимогам. Взагалі мікрорайон, де розташований РК «Крона Парк», вже довгий час користується доброю славою як серед місцевих жителів, так і серед будівельних компаній. Справа в тому, що тут вдало поєднуються продумана інфраструктура і комфорт. Торгово-розважальні центри, дитячі майданчики, достатня кількість місць для відпочинку, супермаркети та інші об'єкти вигідно доповнюють житловий комплекс.

В цілому, покупка нерухомості в житловому комплексі «Крона Парк» стане вигідним вкладенням і для тих, хто прагне знайти власний затишний куточок, і для тих, хто хоче розширити свою бізнес-імперію нерухомості. Здаються в оренду квартири в цьому ЖК будуть користуватися популярністю серед орендарів. Тому придбання квартири в новобудові в Броварах безумовно заслуговує уваги.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online