«Чіткого плану дій немає ні в однієї, ні в іншої сторони». У Росії проходять акції протесту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Росіяни вийшли на вулиці через незгоду з пенсійною реформою. У ряді міст акції узгоджені, в інших - ні. Журналісти повідомляють про масові затримання в Петербурзі Росіяни вийшли на вулиці через незгоду з пенсійною реформою

Затримання учасника мітингу проти пенсійної реформи в Москві. Фото: Григорій Дукора / Reuters

У Росії проходять акції прихильників Олексія Навального проти пенсійної реформи. У більшості влади заходи не погодили.

Акції пройшли вже в Південно-Сахалінську, у Владивостоці, в Хабаровську. Подекуди ще до початку були затримані активісти-організатори. Зокрема, в Москві - Любов Соболь, юрист Фонду боротьби з корупцією.
У ряді міст, наприклад в Єкатеринбурзі і Санкт-Петербурзі, затримання відбулися також під час акцій. Зокрема, в Північній столиці затримано десятки людей, повідомляє «ОВС-Інфо».
У неузгодженої акції в столиці беруть участь, за даними міського МВС, близько 2 тисяч осіб. За тим, що відбувається стежить Іван Медведєв.

Активних дій і масових затримань за станом на 14:00 саме в столиці не було, на відміну від Петербурга. за даними видання «Папір», о другій годині дня були затримані 80 осіб. До співробітників правопорядку потрапляють і підлітки. Крім того, був затриманий літня людина, якій, як він каже, 80 років, йому стало погано.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online