Бурятию на конкурсі «Міс Росія-2017» представлятиме Анастасія Даниленко

  1. Анкета учасниці з Бурятії:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: особистий архів А. Даниленко

Фінал найпрестижнішого конкурсу «Міс Росія-2017» пройде 15 квітня в Москві в Barvikha Concert Hall. Для участі в ньому були відібрані 50 дівчат з усієї країни. Республіку Бурятія представляє 22-річна Анастасія Даниленко. Вона народилася в місті Гусиноозерск Селенгінського району, але її родина переїхала звідти коли Настя була дитиною.

- Мій батько, Ігор Володимирович Даниленко - військовослужбовець. У 1991 році його підвищили до майора і призначили на посаду начальника фінансової служби з'єднання другого штату в гарнізоні Гусиноозерская. У 1995 році народилася я, а вже в 1996 році батько склав іспити і вступив на військово-фінансовий факультет Московської фінансової Академії при уряді РФ в званні підполковник. Після успішного закінчення навчального закладу, його залишили в Москві для подальшого проходження служби, - розповіла Анастасія в інтерв'ю infpol.ru.

ru

Дівчина закінчила з червоним дипломом Російський державний університет правосуддя. Зараз навчається в магістратурі Російської академії народного господарства і державної служби при президенті РФ. Також має музичну і хореографічну освіту, активно займається спортом.

Також має музичну і хореографічну освіту, активно займається спортом

Кастинг на «Міс Росія-2017» Анастасія пройшла на початку року.

- На початку цього року мене запросили на кастинг в Москві, я його успішно пройшла. Після чого мене покликали на наступні відбіркові тури, які також вдалося подолати. Цього року заявки подали понад 70 тисяч дівчат, і мені було дуже приємно опинитися в числі 50-ти щасливиць, - каже красуня. - Спасибо большое моїй рідній республіці за підтримку, мені написали вже стільки людей! Це дуже приємно і цінно, я про це навіть не мріяла!

Національний костюм конкурсантці надала відомий в Бурятії дизайнер Міла Шарапова. В даний момент в Москві активно проходять репетиції.

- Йде серйозна підготовка, протягом місяця ми проживаємо в готелі недалекому від Москви і кожен день з нами працюють видатні майстри своєї справи. Ми навчаємося дефіле, хореографії, ритміки, вчимося працювати на камеру і багато іншого. Відносини між учасницями рівні і спокійні, ми підтримуємо один одного. Взагалі мій девіз по життю - «За моральний ідеал, за піднесення душі!», - розповідає Анастасія Даниленко.

», - розповідає Анастасія Даниленко

Анкета учасниці з Бурятії:

Улюблене літературний твір: «Гордість і упередження», Д. Остін, «Євгеній Онєгін», А.С. Пушкін, «Ковчег Шиндлера», Т. Кеніллі

Улюблений фільм: «Список Шиндлера», «Привид», «Міс Конгеніальність»

Хобі: Гольф, лижі, гра на фортепіано

Цікавий факт про мене: Мій девіз у житті: «За моральний ідеал, за піднесення і красу душі»

Підтримати учасницю національного конкурсу «Міс Росія 2017» Анастасію Даниленко ви можете, проголосувавши на двох сайтах: Missrussia.ru і Woman.ru . Двадцять дівчат, які набрали найбільшу кількість голосів на Missrussia.ru, пройдуть в топ-20 на фіналі конкурсу. Голосувати можна один раз на добу за одну дівчину. Переможниця голосування на порталі Woman.ru отримає спеціальний приз і звання лауреата номінації «Народний вибір».

Нагадаємо, в минулому році на конкурсі «Міс Росія 2016» від Бурятії виступала Анна Серебренникова. На жаль, дівчина вибула з конкурсу після першого етапу і не увійшла в 20-ку кращих.

Довідка infpol.ru
Національний конкурс «Міс Росія» - найбільший проект країни в області краси. Конкурс був заснований в 1927 році в Парижі, в даний час проходить за підтримки Міністерства культури Російської Федерації. В цьому році за суддівським столом зберуться: шестикратна володарка кубка Світу з художньої гімнастики і телеведуча Ляйсан Утяшева, портретний фотограф Джонатан Бекер, продюсер Йосип Пригожин, Міс Росія 2001, Міс Всесвіт 2002 телеведуча Оксана Федорова. А також Міс Тюмень 2005, Міс Росія 2007, Міс Світу 2008 Ксенія Сухінова, Міс Єкатеринбург 2014 року, Міс Росія 2015 року, 1-ша Віце-міс Світу 2015 Софія Нікітчук, ресторатор Аркадій Новіков. Церемонія «Міс Росія 2017» буде транслюватися в режимі реального часу на офіційному сайті конкурсу missrussia.ru 15 квітня з 21:00 - 23:00 (МСК).

Читати далі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online