"Орехово-Зуєво агентство Моноліт-Нерухомість Вся нерухомість міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Агентство «Моноліт-нерухомість» засновано у вересні 1995 року. І на даний момент є одним з провідних і динамічно розвиваються агентств Московської області, в Орехово-Зуєво. У нас ви зможете скористатися повним спектром професійних послуг з питань нерухомості. Наша робота цілком і повністю спрямована на розвиток надання максимальної якості послуг в сфері нерухомості.

Одним з основних принципів роботи агентства є турбота про інтереси клієнтів. Тому близько 60% клієнтів приходять до нас за рекомендацією своїх друзів і знайомих.


За Вашим бажанням висококваліфіковані співробітники нададуть допомогу в грамотному проведенні рекламної кампанії, зборі та оформленні потрібних документом для проведення будь-якої угоди з відчуження в Орєхово-Зуєво, перевірять достовірність і достовірність всієї інформації, наданої її учасниками, організують перегляди нерухомості і проведуть необхідні переговори, сприятимуть в нотаріальному оформленні та державної реєстрації договорів, а також забезпечать безпеку проведення операції і взаєморозрахунків за неї і збережуть конф денціальность наявних відомостей про клієнта. Підготують договір купівлі-продажу в простій письмовій формі і нададуть юридичні послуги. Наш офіс на вулиці Леніна д.59 розташований навпроти торгового центру "Нікольський" де знаходиться нотаріус Федосєєва Є.В. яка веде прийом наших клієнтів. Також ми плідно працюємо з нотаріусами міста Орєхово-Зуєво Лехановой М.Н. і Мірошникової Е.А.

У нашому агентстві ви зможете здати і також зняти будь-яку квартиру в Орєхово-Зуєво, купити або продати квартиру, будинок, дачу, садовий земельна ділянка , Котеджі в місті Орєхово-Зуєво. Також ви можете придбати новобудови в Орєхово-Зуєво або будь-яку іншу нерухомість. У нашому агентстві ви можете переглянути всі міста Орєхово-Зуєво і Орехово-Зуєвського району. Агентство Моноліт-Нерухомість також здійснює терміновий викуп квартир.

Реальні гарантії захисту інтересів наших клієнтів, ретельна перевірка юридичної чистоти правовстановлюючих документів на об'єкти нерухомості і гарантований термін їх оформлення, страхування угоди від втрати права власності на об'єкт нерухомості-все це і багато іншого дозволяє нам максимально враховувати інтереси всіх наших клієнтів з питань нерухомості міста Орєхово -Зуево і Орехово-Зуєвського району. Є безкоштовна юридична консультація.

Агентство МОНОЛІТ - нерухомість пропонує квартири в Орєхово-Зуєво. Все ПОСЛУГИ в сфері нерухомості. Працюємо з військовими сертифікатами і субсидіями, іпотека. Ціна за сотку землі від 2500 рублів в садівничих товариствах Орехово-Зуєвського району, до 200.000 тисяч рублів в місті Орєхово-Зуєво. До складу Орехово-Зуєвського району входять такі міста, як: Дрезна, Куровський, Ликино-Дулево або в просто Ликино, або просто Дулево.

У березні 2006 року в місті Орєхово-Зуєво утворена "Орехово-Зуївська Гільдія Ріелторів" до якої увійшли провідні агентства міста Орєхово-Зуєво. Одним з таких агентств є МОНОЛІТ-нерухомість. Завдання Орехово-Зуївської гільдії ріелторів, не тільки об'єднання професіоналів у сфері нерухомості, а й благодійність.

Завдання Орехово-Зуївської гільдії ріелторів, не тільки об'єднання професіоналів у сфері нерухомості, а й благодійність

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online