Оренда квартири в Запоріжжі: як не потрапити в руки аферистів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оренда квартири в Запоріжжі : Як не потрапити в руки аферистів

Величезною помилкою більшості людей є те, що вони думають, ніби все найгірше відбувається тільки з іншими людьми. Як правило труднощі виникають завжди несподівано, а значить найкраще вберегти себе і близьких від ексцесів, які можна попередити. Завжди пам'ятайте, що оренда квартир - заняття ризиковане, адже легко можна нарватися на шахраїв. Прийоми, якими володіють шахраї, багато. У цій статті будуть відзначені моменти, які користуються особливим "успіхом" в аферистів. Шахраї завжди були, є і будуть, якщо ж ви розглядаєте оренда квартири в Запоріжжі, то приділіть цій події особливу увагу.

Найбільш популярна афера - найм вже орендованої житла. Шахрай знімає площа і дає рекламне оголошення про її «здачі» по вже більш дешевою ціною, але зате вимагає заставу у нових мешканців відразу за кілька місяців, тим самим пристойна сума відшкодовує витрати шахрая і приносить йому гарний прибуток. І таких афер, на жаль, не мало. Тому щоразу перевіряйте документацію на квартиру, передавайте гроші в обмін на ключі і складайте договір в якому неодмінно треба вказати паспортні дані власника.

Несвоєчасне підвищення орендної плати, також є поширеним явищем. Господар здає квартиру за низькою ціною, а через місяць в рази збільшує її орендну вартість. Суть афери в комісійних агенту який є спільником. Тому уважно читайте умови договору. У ньому повинні відображатися всі грошові збори і терміни їх виплати. У цьому значенні договір оренди послужить гарантом Вашого спокою.

Інформаційні агентства - найпоширеніший вид мошеннічесва на сьогоднішній день, основна маса клієнтів яких це люди шукають варіанти оголошень про недорогих квартир, що здаються квартирах або кімнатах. Суть полягає в тому що ви підписуєте договір в офісі агентства, квартиру ви бачили тільки по фото в інтернеті, і вам пропонують через пару годин під'їхати на вселення, мовляв там зустріне господар і заселить. На перевірку виявляється, що там немає таого номера квартири, і взагалі сусіди стурбовані частими ходінням ошуканих людей.

Якщо Вам потрібно зняти квартиру в Запоріжжі подобово, то також будьте уважні при виборі квартири. Нерідко по телефону Вам можуть пообіцяти, що в квартирі свіжий ремонт, є всі меблі та побутова техніка, все для комфортного відпочинку, а по приїзду Ви опинитеся в «бабусиній квартирі» з порваними шпалерами, що сиплються штукатуркою зі стелі, старими меблями і сантехнікою. Вимагайте фотографії, пропонованої Вам квартири оренду, а найкращий спосіб це запитати поради своїх знайомих і друзів, де краще зупинитися в чужому місті, хтось обов'язково підкаже вірний контакт.

висновок

Таким чином, можна резюмувати. Оренда і здача житла - заняття нелегка. Обов'язково перевіряйте документи, паспорт і переписуйте персональні дані наймачів і господарів квартири. Можливо, ви витратите свій час, зате будете впевнені в спокої, відсутності неприємностей і уникнете шахрайства.

Якщо вас цікавить продаж квартир в Запоріжжі - то максимально вігодно купити квартиру в Запоріжжі можна на дошці об'яв TORRO

Раніше ми писали Навіщо звертатися в агентство нерухомості?

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online