Колектори Деньга. Як працюють і як з ними боротися. Що загрожує неплатнику?

  1. З якими колекторами працює МФО Деньга?
  2. Які методи стягнення використовують колектори «Деньга»?
  3. Як боротися з колекторами Деньга?
  4. Хто ще може допомогти боржнику? Хто захистить від колекторів?
  5. Офіційне спростування компанії Деньга

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мікрофінансових організація Деньга є одним з лідерів за кількістю негативних відгуків про методи стягнення простроченої заборгованості. Причому більшість цих відгуків направлено саме на адресу відділу стягнення і служби безпеки самої МФО, а не колекторів, з якими вона працює. Хоча і тут негативу досить. Як працюють колектори «Деньга»? Якими методами і способами вони користуються при стягненні заборгованості? Чого слід очікувати боржнику і як боротися з колекторами самостійно?

З якими колекторами працює МФО Деньга?

Мікрофінансових організація Деньга має свій досить підготовлений відділ стягнення простроченої заборгованості, а тому звертається за допомогою до приставам лише в крайньому випадку, коли не залишається жодних шансів самостійно повернути гроші.

Одним з основних колекторських агентств, з яким працює МФО Деньга є КА «Кавказ», зареєстроване в Чечні ще в 2009 році. В інших регіонах Росії ця організація представництв і офісів не має, а значить за межами Грозного і Чеченської Республіки по домівках боржників не ходить.

При цьому є ще одне колекторське агентство практично з аналогічною назвою ТОВ «Агентство Кавказ» (колишній Пристав) з Ростова-на-Дону. Ці 2 організації часто плутають, а заходи стягнення у них абсолютно різні.

Також Деньга активно працює з іншим колекторським агентством з не менш звучною назвою «РУСЬ».

Однак у цих організацій немає навіть офіційних сайтів, де можна було б подивитися хоч якусь інформацію, знайти номери для зв'язку і т.д.

Наіенованіе Контактна інформація ІПН КА КАВКАЗ 364031, м Грозний, вул. Тургенєва, 14/16 2014262962 ТОВ РУСЬ 355000, р Ставрополь, проспект Жовтневої Революції, д 49
8 (928) 009-51-44 -

Які методи стягнення використовують колектори «Деньга»?

Як працюють колектори «Деньга»? Цим питанням рано чи пізно задаються всі позичальники, що прострочили повернення позики в цю мікрофінансову організацію.

Якщо говорити про КА КАВКАЗ, то їх способи повернення простроченої заборгованості можна назвати справжнім терором. Колектори МФО «Деньга» загрожують згвалтувати боржника, вбити, розчленувати, закопати тощо. Все це в неприємній формі відправляється в смс-повідомленнях або викладається прямим текстом по телефону. При цьому абсолютна більшість позичальників стверджують, що текст смс-ок містить численні орфографічні помилки, а по телефону розмовляють люди неросійської національності.

Основний метод стягнення прострочення КА КАВКАЗ - це загрози і залякування позичальників. Будь-якими способами вони намагаються морально задавити боржника, обзивають, грублять, хамлять, загрожують і т.д. Роблять все, що виходить за рамки закону.

Крім іншого відправляють листи, де погрожують залучити позичальника до закону і посадити до в'язниці за шахрайство, розповідають про зв'язки в судах, поліції і т Крім іншого відправляють листи, де погрожують залучити позичальника до закону і посадити до в'язниці за шахрайство, розповідають про зв'язки в судах, поліції і т.д.

Однак цим все і обмежується. З огляду на той факт, що КА КАВКАЗ не має представництв в інших регіонах РФ, крім Чеченської Республіки, вони відправляють виїзні групи для «спілкування» з боржниками тільки в Чечні. Однак слід зауважити, що на території Росії діє безліч КА з подібними назвами (КАВКАЗ-ЦЕНТР, Агентство Кавказ, КАВКАЗ-ЮГ і т.д.) Це абсолютно різні агентства, більшість з яких навіть не зареєстровані. Про це не варто забувати.

Якщо говорити про загадкове КА ТОВ «Русь», то його в принципі досить складно знайти. Власного сайту у агентства немає, телефон гарячої лінії знайти теж не вдалося. Є лише юридична адреса, який призводить до Ставрополя. Але за заявами боржників з ними спілкуються колектори саме цієї організації, а значить, вона існує.

Основні методи стягнення простроченої заборгованості, які застосовує агентство виїзного стягнення Русь, це:

  1. Психологічний тиск по телефону і смс. Постійні дзвінки і вдень і вночі, смс-повідомлення.
  2. Загрози здоров'я, життя, особистості і т.д. Зокрема колектори «Denga» загрожують поголити всю сім'ю на лисо, приїхати на роботу і за місцем проживання / прописки позичальника, відібрати дітей і відправити їх до притулку, подати в суд і поліцію і т.д.

д

Як боротися з колекторами Деньга?

Якщо позичальник знатиме, як працюють колектори Деньга, то неважко буде здогадатися, як найкраще поводитися при стягненні простроченої заборгованості. Якщо говорити про КА КАВКАЗ, то найпершим справою потрібно усвідомити, що відповідати на їхні телефонні дзвінки і розмовляти з ними не варто. Це марно і ні до чого доброго не приведе.

Якщо у вас є борг в МФО Деньга, але ви не можете / не хочете його оплатити, то встановіть безкоштовний додаток «Антиколлектор» і тому подібні, щоб обмежити вихідні дзвінки колекторів. Додаток, звичайно, не гарантує 100% результат через постійну зміну номерів колекторами, але більше 80-90% дзвінків все ж блокує.

Якщо дзвінки тривають на домашній або робочий телефон, потрібно терміново написати відгук-скаргу на МФО Деньга ось тут . Зазвичай після таких відгуків представники МФО зв'язуються з боржником і намагаються врегулювати ситуацію законними шляхами.

Якщо ж це не допомогло можна подати скаргу на сайті ФССП, Міністерства юстиції, в приймальні президента Росії.

Не варто забувати про існування прокуратури і поліції. Подача заяви в поліцію є досить дієвим методом боротьби з будь-яким колекторським агентством. Однак вирішуються на такий крок лише 10-15% боржників.

Аналогічним чином потрібно боротися і з колекторським агентством Русь, з яким працює МФО Denga.

Хто ще може допомогти боржнику? Хто захистить від колекторів?

Порятунок потопаючого - справа рук самого потопаючого! Боржнику в першу чергу потрібно озброїтися знаннями і почитати закон про колекторів 2017 року хоча б в короткій версії.

Багато боржників, зокрема більш вікова група і ті, хто не знає закони, звертаються за допомогою в різного роду антиколекторські агентства, які обіцяють мало не списати борги повністю. Насправді, більшість антиколекторських агентств - це колишні або діючі колектори, які працюють відразу на 2 фронту. Природно вони знають, як працюють колектори Деньга і інших МФО, але звертатися до них за допомогою практично марно.

На досудовій стадії можна обійтися безкоштовним додатком, яке заблокує вхідні дзвінки. А ось якщо колектори Деньга подадуть в суд, можна звертатися за допомогою до юристів.

Офіційне спростування компанії Деньга

Компанія Деньга в особі співробітника по рекламі Надії Федорової ( [email protected] ) (Надіслала до редакції сайту офіційне спростування деяких відомостей, зазначених у статті.

Ось текст спростування

Спираючись на інформацію в тексті статті, може скластися думка про те, що компанія працює з простроченою заборгованістю самостійно:

«... Причому більшість цих відгуків направлено саме на адресу відділу стягнення і служби безпеки самої МФО, а не колекторів, з якими вона працює ...»

Компанія Деньга »ніколи не працює з простроченою заборгованістю самостійно - це виключено.

У договорі прописаний факт передачі договору сторонньому контрагенту в разі прострочення. Всі умови прописуються в договорі позики і обговорюються з клієнтом при його підписанні. Умови взяття позики також вказані на офіційному сайті компанії

Відзначимо, що всі дзвінки та повідомлення від співробітників можуть надходити тільки з офіційного номера телефону компанії: 8-800-700-08-08. А дзвінки, що надходять від інших абонентів, що не мають відношення до компанії «Деньга».

Крім цього, згідно з текстом статті, компанія «Деньга» працює з колекторськими агентствами під назаваніем КА «Кавказ» і ТОВ «РУСЬ»:

«... Одним з основних колекторських агентств, з яким працює МФО Деньга є КА« Кавказ ... »
«... Також Деньга активно працює з іншим колекторським агентством з не менш звучною назвою« РУСЬ ... »
Дана інформація не відповідає дійсності. Компанія «Деньга» ніколи не працювала і не працює з даними компаніями. Більш того, компанії з даними назвами нам невідомі.

Відзначимо, що компанія «Деньга» дорожить своєю репутацією і працює виключно з агентством, що входять до державного реєстру ФССП - ТОВ «Константа». Дану інформацію можна перевірити на сайті ФССП.

До того ж, всі клієнти компанії, які звернулися до нас з питаннями про стороннє контрагента завжди отримують відповіді.

Далі в тексті описані методи роботи невідомих нам компаній (КА «Кавказ» і ТОВ «РУСЬ»), представлені приклади відгуків і скріншоти СМС - повідомлень.

Повторимося, що компанія «Деньга» ніколи не працювала і не працює з описаними в статті компаніями.

Ми не заохочуємо і звинувачуємо подібні методи впливу.

На жаль, по телефону від імені «Гроші» може виступати будь-яка людина або організація, в тому числі і конкуруюча організація. Контролювати це вкрай складно, часом навіть неможливо. Від таких дій, на жаль, страждає репутація компанії.

З якими колекторами працює МФО Деньга?
Які методи стягнення використовують колектори «Деньга»?
Як боротися з колекторами Деньга?
Хто ще може допомогти боржнику?
Хто захистить від колекторів?
Як працюють колектори «Деньга»?
Якими методами і способами вони користуються при стягненні заборгованості?
Чого слід очікувати боржнику і як боротися з колекторами самостійно?
З якими колекторами працює МФО Деньга?
Як працюють колектори «Деньга»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online