Дві лоджії, два санвузли і багато нулів

  1. 2-кімнатні
  2. 3-кімнатні
  3. 4-кімнатні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми продовжуємо цикл статей для тих, хто шукає нерухомість в певному ціновому діапазоні. У цьому огляді - квартири вартістю від 6 до 7 мільйонів рублів. Про те, у скільки обійдеться покупка «двушки» в ЖК «Театральний квартал» і чому господарям невигідно продавати квартиру з дорогим ремонтом - читайте в нашому матеріалі.

Станом на 8 червня в розділі «Нерухомість» сайту IRK.ru представлено 174 квартири вартістю від 6 000 000 до 7 000 000 рублів. Однокімнатних серед цих варіантів немає, здебільшого це досить просторі (від 60 квадратних метрів) трикімнатні квартири в центральних районах міста.

2-кімнатні

«Двійок» в зазначеному ціновому діапазоні всього 13 штук. Одна з найдешевших знаходиться, як не дивно, на вулиці Леніна. 60 квадратних метрів, «сталінка», четвертий поверх. Роздільне планування, квадратна кухня, нова електропроводка і радіатори. Як уточнює автор оголошення, на випадок відключення гарячої води у ванній встановлений бойлер на 100 літрів. Просять за цей варіант 6 100 000 рублів.

У трохи більшу суму - 6 200 000 рублів - обійдеться покупка «двушки» на вулиці Тріліссера. 73 квадратних метра , Цегляний будинок, 10-й поверх. «Якісний ремонт з дорогих сучасних матеріалів», зручне розташування, покупцеві залишаться вбудовані шафи і кухня з побутовою технікою. За окрему плату можна залишити і інші меблі.

Ми продовжуємо цикл статей для тих, хто шукає нерухомість в певному ціновому діапазоні

2-кімнатна квартира на вулиці Тріліссера: 73 кв.м., 6 200 000 рублів.

Площа найбільш компактною 2-кімнатної квартири становить 45 квадратних метрів. Зате знаходиться вона в ЖК «Театральний квартал» - в самому центрі міста. Продається з ремонтом і меблями. За словами автора оголошення, раніше тут ніхто не жив. Вартість - 6 950 000 рублей.

найпросторіший варіант розташований на вулиці Трудовій. 106 квадратних метрів, цегляний будинок, перший поверх. Роздільне планування, дві лоджії з гратами. Як стверджує власник, квартиру можна переробити в 3-кімнатну або використовувати як комерційне приміщення. Можливий обмін на «однушку». Придбати цю житлоплощу можна за 6 000 000 рублів.

Придбати цю житлоплощу можна за 6 000 000 рублів

2-кімнатна квартира на вулиці Трудовій: 106 кв.м., 6 000 000 рублів.

сама дорога «двушка» знаходиться на вулиці Байкальської. 76 квадратних метрів, новобудова, цегляний будинок, четвертий поверх. Згідно з оголошенням, в квартирі зроблений «хороший ремонт». Вартість - 7 000 000 рублів.

3-кімнатні

Цінник на найдоступніші «троячки» починається з позначки в 6 050 000 рублей. Саме таку суму просять за варіант на вулиці Робочого Штабу. 90 квадратних метрів , Цегляний будинок, другий поверх. «Євроремонт», кухня-студія, є балкон-тераса. Після продажу в квартирі залишиться вбудована кухня.

Після продажу в квартирі залишиться вбудована кухня

3-кімнатна квартира на вулиці Робочого Штабу: 90 кв.м., 6 050 000 рублей.

Купівля найкомпактнішою житлоплощі в цій категорії обійдеться в 6 150 000 рублів. 64 квадратних метра, панельний будинок, перший поверх, мікрорайон Топкінскій. Роздільне планування, дві лоджії, зручне розташування. Власник продає цей варіант під магазин або офіс, але згоден також обміняти його на дві квартири, "трійка" + "одиничка», або будинок (котедж) в межах міста.

У трохи більшу суму - 6 250 000 рублів - оцінюють найбільший об'єкт. дворівнева квартира площею 145 квадратних метрів знаходиться на вулиці Лермонтова. Цегляний будинок, три лоджії, п'ятий і шостий (НЕ мансардний) поверхи. «Сучасний» ремонт, підлоги з підігрівом, частково залишаються меблі.

За 7 000 000 рублів можна купити «троячку» в Свердловському районі. 96 квадратних метрів , Цегляний будинок, другий поверх. Роздільне планування, «відмінний стан», «якісний ремонт». Покупцеві залишаться два вбудовані шафи, кухня та інші меблі. За словами автора оголошення, поруч розташовуються дві школи, кілька дитячих садків і магазинів.

4-кімнатні

Купівля найдешевшої квартири з 4 кімнатами обійдеться в 6 050 000 рублей. 101 квадратний метр, цегляний будинок, п'ятий поверх, вулиця Піскунова. Дворівневе планування, два санвузли, «відмінний панорамний вид з вікна». Власник особливо відзначає, що на майданчику всього дві квартири, тому сусідів не чутно.

Власник особливо відзначає, що на майданчику всього дві квартири, тому сусідів не чутно

4-кімнатна квартира на вулиці Піскунова: 101 кв.м., 6 050 000 рублей.

Трохи більше - 6 100 000 рублів - просять за об'єкт на вулиці Леніна. 106 квадратних метрів , Цегляний будинок, другий поверх. За словами господаря, «квартира дуже зручного планування, а будинок в ідеальному стані». Можливий торг.

4-кімнатна квартира на вулиці Леніна: 106 кв.м., 6 100 000 рублів.

найкомпактніший варіант - 80 квадратних метрів - продають за 6 250 000 рублів. Цегляний будинок «індивідуального типу», закритий двір під шлагбаумом, в під'їзді всього п'ять квартир. Великий і просторий хол, зручна кухня, в крокової доступності школи, дитячі сади, магазини і зупинка громадського транспорту.

найбільш просторий об'єкт знаходиться в мікрорайоні ершовского. 180 квадратних метрів, пенобетонний будинок, п'ятий поверх. Два рівня, індивідуальне планування, «відмінний стан». За словами власника, квартира повністю шумоізоліровать і утеплена. Вартість - 6 800 000 рублей.

За 7 000 000 рублів можна купити квартиру на вулиці Миру. 115 квадратних метрів , Цегляний будинок, перший поверх. Роздільне планування, зручне місце розташування - поруч школа, дитячий сад, зупинка, магазини.

Катерина Черепанова, агентство нерухомості «Карта світу» в складі Партнерства PONI 38:
- Як правило, клієнти, які бажають придбати квартиру в межах від 6 000 000 до 7 000 000 рублів, частіше вибирають нерухомість в Жовтневому районі. Бажано, щоб це була квартира в готовому новому будинку з хорошим панорамним видом на Ангару. Для покупця важливо, щоб забудовник, який побудував об'єкт, був з хорошою репутацією.

Дуже популярні варіанти з якісним дизайнерським ремонтом. Причому в цьому випадку продавці майже програють - оздоблювальні матеріали дуже виросли в ціні, але відбити вартість ремонту при продажу не вийде, надто високою виходить ціна.

Та й продати таку квартиру швидко не вийде. З нашого досвіду, на такі об'єкти йде десь близько року. Причому первісна вартість може зменшитися дуже сильно - на знижку менше ніж в 200-300 тисяч покупці не погоджуються. І це незважаючи на те, що такі варіанти і так за час кризи подешевшали в середньому на мільйон. Для порівняння: ціна на квартири за 3 мільйони знизилася всього на 500 тисяч.

Ірина Ступина, ІА «Іркутськ онлайн»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online