Агентство нерухомості Доміон в Феодосії - продаж і купівля квартир, будинків і ділянок

  1. Тільки найкращі пропозиції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Надання професійних ріелторських послуг на ринку комерційної і житлової нерухомості, розташованої на території муніципального освіти місто Феодосія, є основним напрямком діяльності компанії «ДОМІОН»

Надання професійних ріелторських послуг на ринку комерційної і житлової нерухомості, розташованої на території муніципального освіти місто Феодосія, є основним напрямком діяльності компанії «ДОМІОН». У зв'язку з прийняттям до складу Російської Федерації Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя, операції з нерухомим майном та земельними ділянками, що перебувають на території новостворених суб'єктів Російської Федерації, вимагають виконання додаткових підготовчих дій, пов'язаних з постановкою майна на кадастровий облік. Багаторічний досвід роботи наших юристів і ріелторів дозволяє якісно і своєчасно надавати клієнтам послуги, пов'язані з купівлею, продажем, обміном, даруванням, орендою і постановкою на кадастровий облік нерухомості та земельних ділянок. Ми завжди раді Вам допомогти. У сфері операцій з нерухомим майном та переоформлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно.

Багато людей хотіли б мати нерухомість в Криму, оскільки цей благодатний куточок відомий практично всім, хто любить ласкаве Чорне море, високі гори і зелені ліси. Вигідність придбання квартир, земельних ділянок, приватних будинків або котеджів цілком з'ясовна. Це відмінний інструмент інвестування, що дозволяє зберегти свій капітал і вберегти його від інфляції. Самостійний пошук відповідного об'єкту нерухомості - складне завдання, тому найкраще звернутися за допомогою до професіоналів.

Центр ДОМІОН - професійне агентство нерухомості в Криму, що пропонує свої послуги з продажу, купівлі або обміну будь-якого нерухомого майна. У нас працюють кваліфіковані фахівці, які допоможуть знайти підходяще варіанти у моря в сюжеті вас районі. Ми пропонуємо житлову і комерційну нерухомість в Криму за адекватною вартості не тільки на узбережжі, а й у віддалених районах де вартість об'єктів значно нижче. З нашою допомогою підібрати нерухомість в Феодосії не представляє складності, оскільки ми повністю супроводжуємо угоду від пошуку до повного оформлення у власність

Тільки найкращі пропозиції

Сьогодні республіка Крим - це повноцінний регіон Росії, тому попит на нерухомість тут впевнено зростає. Наша база нерухомості систематично оновлюється і ріелтори пропонують велику кількість варіантів. Наші послуги не обмежуються тільки пропозиціями, ми сприяємо по:

Активність угод з нерухомістю в Криму обумовлена ​​вигідними перспективами курортного регіону, який традиційно привертає до себе мільйони туристів щорічно. Кожен хоче, щоб угода була вдалою, для цього слід грамотно проаналізувати наявні на ринку варіанти. Наші фахівці беруть на себе цю складну роботу, пропонуючи своїм клієнтам вже готові варіанти, які підбираються в індивідуальному порядку.

- Актуальна база нерухомості - квартири, будинки, земельні ділянки, комерційна нерухомість. Кадастрові роботи (кадастровий облік, межування земельної ділянки, технічний план, БТІ) в Феодосії, Береговому, Приморському, Коктебелі, Орджонікідзе, Курортному.

- Оформити право власності, приватизувати нерухомість. Переоформити право власності на нерухомість, зареєструвати договір купівлі-продажу, дарування, обміну нерухомості.

- Використовувати материнський капітал або сертифікат. Замовити оцінку землі, будинки, квартири, комерційної нерухомості в Феодосійському регіоні.

Все це Ви можете знайти за низькою вартістю в Агентстві нерухомості Доміон Центр нерухомості. Ми раді Вам!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online