Проти мера міста Об порушено кримінальну справу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відносно мера міста порушено кримінальну справу, йому інкримінується службова недбалість
Відносно мера міста порушено кримінальну справу, йому інкримінується службова недбалість. За попередньою версією слідства, представник влади дозволив ввести в експлуатацію недобудований багатоповерховий будинок. Представник фірми забудовника прийшов на зустріч з керівником міста, і попросив його підписати документ, що дозволяє вселити громадян в недороблені житло. Компанія «НОВОЛ» пообіцяла, що продовжить будівельні роботи, при цьому їй вручили «кругленьку» суму з міського бюджету на придбання квартир в муніципальну власність. Порушники закону планували розселити в будівлі двадцять вісім сімей, які на той момент проживали в старих і аварійних будівлях.

Після того, як забудовник отримав грошову суму, він припинив будівництво, а нещасні громадяни Російської Федерації були змушені переселитися в неготові квартири. Кількома тижнями раніше суд визнав неправомірність дій забудовника і зобов'язав його закінчити будівництво.

Анастасія Риндіна. Об. РІА ВладТайм.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online