Що таке PayPal і як ним користуватися на Аліекспресс

  1. Куди пішов ПейПел з Аліекспресс?
  2. Інші способи оплати
  3. Використання рахунку ПейПел

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міжнародна платіжна система ПейПел працює в більш ніж 200 країнах світу і дозволяє здійснювати операції в 24 національних валютах Міжнародна платіжна система ПейПел працює в більш ніж 200 країнах світу і дозволяє здійснювати операції в 24 національних валютах. Для спрощення оплати сервіс можна прив'язати до деяких ресурсів - наприклад, до аукціону eBay (див. Оплата на eBay через PayPal: переваги та особливості ). До недавнього часу за допомогою цієї платіжної системи можна було працювати і з одним з найбільших в світі онлайн-магазинів. Зараз способу, як оплатити покупки на Аліекспресс через PayPal безпосередньо, не існує. Хоча створити електронний рахунок на торговому майданчику як і раніше можна - але тільки для повернення коштів.

зміст:

Куди пішов ПейПел з Аліекспресс?

Багатьох користувачів відомого онлайн-магазину цікавить питання, чи можна оплачувати на Аліекспресс через PayPal. В даний час оплата покупок на цьому майданчику за допомогою платіжної системи ПейПел неможлива. А питання, що таке PayPal account в Аліекспресс, практично не актуальний. Основна причина цього - ненадійність електронних гаманців американського сервісу при здійсненні операцій. Продавці-шахраї просили переказати кошти через PayPal, тобто за межами торговельного майданчика. Після оплати куплений товар покупцеві не приходив. А продавці переставали виходити на зв'язок, в результаті чого гроші йшли шахраям.

На сьогоднішній день на Aliexpress через PayPal розплатитися не можна.

Для переходу всіх угод під контроль онлайн-магазину йому довелося відмовитися від будь-яких варіантів, як оплачувати Aliexpress через PayPal. Спочатку це призвело до зниження зручності використання торгового майданчика, але з часом електронні гаманці ПейПел були замінені іншими системами. Хоча користуватися сервісом і раніше можна, але вже не для оплати. Єдиною ситуацією, в якій може знадобитися такий рахунок - необхідність дізнатися, як отримати повернення грошей з Аліекспресс PayPal.

Інші способи оплати

Незважаючи на припинення співпраці двох міжнародних сервісів, у власників електронних гаманців ПейПел може виникнути необхідність у вчиненні покупки і на Aliexpress. Щоб провести оплату можна скористатися іншою платіжною карткою або системою в якості посередника, перевівши гроші спочатку на них, і тільки потім зробивши угоду. (Див. Як переводити гроші з Paypal на Webmoney і навпаки ). Це дозволить і убезпечити ваші гроші, і отримати практично ту ж швидкість переказу коштів.

Багато з платіжних систем, які замінили ПейПел на торговому майданчику, не тільки безпечніше, але ще й беруть меншу комісію. Тому відсутність американського сервісу можна назвати значним недоліком Аліекспресс. Багато з платіжних систем, які замінили ПейПел на торговому майданчику, не тільки безпечніше, але ще й беруть меншу комісію

Використання рахунку ПейПел

Іноді електронний рахунок ПейПел може стати в нагоді користувачеві онлайн-магазину. Так, з його допомогою можна скористатися одним із способів, як повернути гроші з Аліекспресс через PayPal. У процесі такого повернення виникають різні нюанси.

Зв'язавши акаунти платіжної системи та онлайн-магазину, деякі клієнти майданчики намагаються отримати назад ту суму, яка була оплачена за неотриманий товар. На що виникає при цьому питання, як дізнатися рахунок PayPal для повернення грошей на Аліекспресс, відповідь проста - всього лише авторизуватися в сервісі і ознайомитися з параметрами гаманця в списку прив'язаних карт.

Для повернення вам доведеться створити суперечка, вказавши в якості причини недопоставку покупки і вимагаючи перекладу на свій електронний гаманець (скориставшись простим способом, як дізнатися номер рахунку PayPal на Аліекспресс) всіх, або хоча б частини, сплачених грошей. Для повернення вам доведеться створити суперечка, вказавши в якості причини недопоставку покупки і вимагаючи перекладу на свій електронний гаманець (скориставшись простим способом, як дізнатися номер рахунку PayPal на Аліекспресс) всіх, або хоча б частини, сплачених грошей

З боку продавця може прийти пропозиція обійтися без суперечок і повернути гроші на гаманець ПейПел. Однак поспішати погоджуватися з продавцем не варто - закривши суперечка, ви можете не тільки не отримати свої гроші з-за неможливості прийняти платіж (для громадян РФ така функція доступна, а, наприклад, для жителів України, Молдови і Казахстану - немає), але і в черговий раз стати жертвою шахрайства:

  • якщо час захисту вашого замовлення закінчилося, закриття спору призведе до того, що система дозволить продавцю не повертати гроші. У більшості випадків він скористається такою ситуацією, а ви залишитеся і без покупки, і без грошей;
  • при поверненні грошей у вигляді платежу продавець може відправити гроші покупцеві і тут же повернути їх собі, оформивши платіж як продаж. Не маючи ніяких доказів, що це була не угода, а повернення, ви втратите свої гроші і навіть ризикуєте своїм акаунтом, який може бути заблокований за шахрайство.

Існує можливість і обману продавця покупцем. При певних обставинах, знаючи, що таке PayPal рахунок на Аліекспресс, і нюанси його використання, можна одержати сплачену суму в подвійному розмірі, відкривши другий суперечка. Тому, незважаючи на високу надійність переказів через PayPal, користуватися цією системою на торговому майданчику Aliexpress не рекомендується ні для оплати, ні для повернень.

Куди пішов ПейПел з Аліекспресс?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online