Допомога в отриманні кредиту

  1. Вигідне співробітництво з кредитним брокером
  2. Кредитний брокер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хто такий кредитний брокер і, чим він може допомогти вам? Це фахівець, який надає допомогу в отриманні кредиту. Він володіє повною інформацією про банківської системи зсередини. Знає, як домогтися позитивної відповіді для свого клієнта. Володіє знаннями, пов'язаними з діючими програмами кредитування, тому може підібрати найбільш лояльні умови для вас. Кредитний брокер співпрацює навіть в найскладніших ситуаціях, коли організація або фізичні особи, занесені в список неблагонадійних платників. Повністю супроводжує угоду, коригує необхідну документацію, надає повну інформаційну підтримку, тим самим збільшуючи шанс на отримання потрібної суми.

Вигідне співробітництво з кредитним брокером

Багато стикаються з проблемами в отриманні кредиту в незалежності від зазначених доходів та надання всіх необхідних довідок. Один відмова у фінансовій установі може спричинити за собою низку невдач, пов'язано це із загальною клієнтською базою, в якій відображаються відмови вам. Коли потрібно звернутися по допомогу до фахівців:

  • Ви внесені до «чорного» списку. Потрапити туди можна, навіть, якщо ви прострочили всього один платіж. Цього достатньо, щоб знизити ваш рейтинг благонадійності.
  • Вам потрібна велика інвестиція на розвиток бізнесу. Мало хто установи готові надати великі суми грошей, фахівець допоможе вам правильно оформити документи, подати звіт про доходи.
  • Потрібні кредит, але немає забезпечувальної документації, щоб підтвердити свою надійність, як платник.

Кваліфікованого брокера потрібно шукати в компанії, яка дорожить своєю репутацією, як цінуємо їй ми.

Кредитний брокер

Переваги співпраці з «Пріоритет GOLD»

Наша компанія підходить індивідуально до кожного клієнта, забезпечуючи максимальну допомогу в отриманні кредиту. Успішно співпрацюємо з фізичними особами, акціонерними товариствами відкритого і закритого типу, а так само з товариствами з обмежено відповідальністю. Кваліфіковані фахівці готові надати вам допомогу в отриманні кредиту для будь-яких потреб. Більш детальну інформацію про переваги взаємовигідного співробітництва:

  • Забезпечуємо бухгалтерське, юридичне супроводження
  • Працюємо з отриманням великих інвестиційних сум (від 100 тис. До 100 млн Руб.)
  • Співпрацюємо в будь-яких угодах пов'язаних з нерухомість
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта

Забезпечуємо всеосяжну допомогу фізичним особам: отримання грошей під заставу нерухомості, перекредітація, миттєвий кредит. Великі можливості вирішення фінансового питання в найскладніших випадках. Забезпечуємо вигідні кредити в найбільших банках Росії.

Наші співробітники компетентно підходять до справи, вся робота націлена на мінімізацію фінансового тиску на вас. Постійно зростаюча кількість клієнтів є гарантією нашого професіоналізму.

З повагою і з Золотим пріоритетом до співпраці!

Видано кредитів на 1,253 млрд. Рублів;

Видано автокредитів на 245 млн. Рублів;

Видано іпотечних кредитів на 215 млн. Рублів.

Конкретна допомога в отриманні будь-яких кредитів і інвестицій для фізичних осіб ,
ІП, ТОВ; ВАТ від 100тис. рублів до 100 мільярдів рублів.
Кредити під заставу нерухомості, перекредітація на вигідних умовах!
Допоможемо напевно через СБ! Складні випадки вирішимо через Москву!

Наші клієнти отримують найбільш вигідні кредитні пропозиції, так як ми напряму співпрацюємо з найбільшими банками на всій території Росії (такими як: «Абсолют Банк», «Банк Житлового Фінансування», «Мій банк», «Мосстройекономбанк», «МТС Банк», « Нордеа »,« ОТП Банк »,« Петрокоммерц »,« Росевробанк »,« Росінтербанк »,« Російський капітал »,« Смоленський Банк »,« ЮніКредит »,« Альфабанк »,« Банк Москви »,« ВТБ24 »,« Сбербанк » , «Райффайзен Банк» та ін.) і надаємо кредити на ексклюзивних умовах

Відгуки наших клієнтів

Відгуки наших клієнтів

Руслан Литовченко

м Ставрополь

Контактний телефон: +79185546625

Контактний телефон: +79185546625

Марія Володимирівна

м Краснодар

Контактний телефон: +79185155655

Контактний телефон: +79185155655

Петро Воронцов

м Ростов-на-Дону

Контактний телефон: +79043493649

Мені потрібна була велика сума грошей 3 000 000р на розвиток бізнесу. Банки мені відмовляли через мою зіпсованої кредитної історії. Звернувся в Пріоритет GOLD і зрозумів, що потрапив до майстрів своєї справи! Мені зробили чистку кредитної історії. Протягом 2-х тижнів мій питання було вирішене! Кредит отримано під дуже хороший відсоток! Буду і далі працювати з Пріоритет GOLD!

Для розвитку бізнесу потрібна була допомога в отриманні кредиту на суму 2 мільйони рублів. У мене була зіпсована кредитна історія за моїми особистими кредитами, тому кілька банків мені відмовили. Тоді вирішила скористатися допомогою кредитних брокерів і подзвонила в компанію Пріоритет GOLD. Фахівець компанії підібрав варіант і, в результаті розгляду нашої заявки банком, було прийнято позитивне рішення. В ході розгляду вдалося домогтися лояльного підходу до розгляду моєї кредитної історії. Спасибі компанії Пріоритет GOLD за реальну допомогу! Рекомендую!

Потрібна була велика сума на бізнес, звернувся спочатку в ВТБ, була хороша ставка. Але мені відмовили, так як я засновник своєї фірми. Тоді я звернувся до Пріоритет GOLD. У підсумку мені підібрали вигідний варіант за такою ж низькою ставкою, але на більш тривалий термін, що серйозно знизило щомісячне навантаження. З Пріоритет GOLD зручно працювати, приємно, що для вирішення фінансових питань тепер є свій фахівець.

Микита Усачов

м Москва

Контактний телефон: +79152944874

Людмила Іванова

м Воронеж

Контактний телефон: +79185546318

Уже третій рік кредитні брокери компанії Пріоритет GOLD виручають мене! Мені постійно потрібні гроші на розвиток бізнесу, і фахівці щораз домагаються позитивного рішення банку! З огляду на, що зараз я виплачую кілька кредитів відразу, вдалося взяти ще один. Спасибі Пріоритет GOLD, звертався і буду звертатися саме до них. Була погана кредитна історія. Терміново потрібна була сума 3 500 000р. Не думала, що можна отримати таку суму та ще й із зіпсованою кредитною історією, але я помилялася. Після звернення в Пріоритет GOLD мені почистили кредитну історію і в найкоротші терміни схвалили кредит! Дуже рада! Всім раджу Пріоритет GOLD

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online