Арки міжкімнатні в Вітебську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

від 1 + 1 2 бел.руб дивитися каталог від 1 + 1 2 бел


міжкімнатні арки зарекомендували себе серед маси покупців. Компанія «Стильний будинок» протягом довгих років пропонує в Вітебську арки за найнижчими цінами і кращої якості. Декорувати отвори, створювати зручності і збільшувати пространствас допомогою міжкімнатних арок дуже просто і доступно. Їх нерідко вибирають в приватні будинки і квартири, особливо вони гарні там, де потрібно розширити простір не тільки візуально, але і практично. Двері не завжди зручна в приміщенні, а в деяких випадках вона навіть заважає. У таких ситуаціях можна з легкістю поставити замість дверей міжкімнатні арку. Крім квартир і приватних будинків арки чудово вписуються в громадські приміщення, наприклад, в каві, ресторанах, актових і концертних залах. Оригінальні форми створюють затишок і неповторність приміщенню.

Завдяки різноманітності кольорів і моделейарок ви швидко підберете потрібний варіант для своєї кімнати. Монтаж арки не займає багато часу і матеріалів. У комплекті до складових деталей входять додаткові елементи (які можуть знадобитися) і декоративні накладки. Установку самої арки краще довірити фахівцеві, так як тільки на перший погляд здається «Так там нічого робити!». Допоміжне відео «Як встановити арку в Вітебську» допоможе вам визначитися «Довірити цю справу фахівцеві або вже встановити арку самостійно».

Відео збірки міжкімнатних арки

При виборі арки слід подумати не тільки про красу, а й про практичність. Якщо арка буде красивою, але абсолютно незручною для жителів вашого будинку, то слід задуматися про її необхідність. Таке рішення краще приймати на сімейній раді. Не слід встановлювати арки в спальні або кімнати для відпочинку. Арка чудово підійде в вітальню, зал, кухню або з її допомогою можна задекорувати вихід на лоджію (балкон). Арки благородно виглядають в котеджах і приватних будинках, за рахунок великого простору в приміщеннях.


Яку форму арки вибрати?


Підбирати форму арки потрібно за сформованим стилістичному образу вашого будинку. Підбирати арку потрібно не тільки за кольором і моделі, але і по можливості її установки в отвір. Велику роль при виборі арки грає матеріал, з якого зроблений отвір.
Квадратна форма арки. Строгі класичні форми впишуться в інтер'єр з чіткими горизонтальними або вертикальними лініями. Якщо у вашому будинку багато плавних і звивистих ліній, то квадратна арка буде кидатися в очі.


Закруглена форма арки. Плавні і округлі лінії вносять витонченість і м'якість. Цей вид арок дуже популярний серед інших варіантів. Це арка вважається універсальною, тому багато хто віддає їй перевагу. Бувають ситуації (по дверного отвору), коли таку арку поставити неможливо, тоді потрібно розглядати інші варіанти.


Дизайнерські арки. Вони створюються фахівцями під ваш індивідуальний замовлення. Це дуже цікавий варіант, але потрібно включити фантазію і запастися терпінням. Не завжди те, що виглядає на папері, збігається в результаті з нашими уявленнями, тому дизайнерські арки потрібно ретельно і довго підбирати. Для тих, у кого немає стільки часу, можна скористатися готовими варіантами класичних форм.
Дуже популярний елемент дизайну - міжкімнатні арка. Найбільше цей елемент потрібен для декорування і розширення простору. Наприклад, найчастіше арки ставлять на кухні або в вітальні, в проходи між нежитловими кімнатами, на виходи балконів або лоджій. За рахунок відсутності двері в отворі, вільного простору ставати більше і візуально кімната збільшується. Колір арки найчастіше підбирають до кольору решти дверей.

Наша компанія «Стильний Дім» є надійним постачальником і партнером у сфері продажів і обслуговування. За свій багаторічний стаж ми придбали необхідний досвід роботи та якість обслуговування клієнтів. У наших магазинах в Вітебську Ви можете купити всю представлену на сайті продукцію.

Зв'язатися з нами можна за телефонами (33) 612-64-48, (29) 797-50-50



Яку форму арки вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online