У океанаріум на острів Російський можна дістатися на громадському транспорті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зупинка "Приморський океанаріум" з'явилася у Владивостоці Зупинка Приморський океанаріум з'явилася у Владивостоці   Фото: Фото: vlc

Фото: Фото: vlc.ru

З сьогоднішнього дня, 6 вересня, до Приморського океанаріуму на острові Російському можна дістатися на громадському транспорті. Туди продовжили шість діючих автобусних маршрутів: №15, 63, 74, 75, 76 і 77, повідомляє РІА VladNews з посиланням на адміністрацію міста.

«Як і планували, з сьогоднішнього дня ми пустили громадський транспорт до океанаріуму, - повідомив керівник управління транспорту Олег Дьомін. - Автобуси, кінцевою точкою маршруту яких був кампус ДВФУ, тепер прямують далі, до пропускного пункту океанаріуму, і там розгортаються ».

У зв'язку з продовженням маршрутів, в районі КПП океанаріуму організований зупинний пункт «Приморський океанаріум». Тут встановлені таблички з перерахуванням маршрутів, зазначений інтервал руху, вся територія облагороджена і заасфальтована. З урахуванням змін всі зазначені маршрути стали довшими на шість кілометрів.

«Сподіваємося, що у гостей і жителів Владивостока не виникне проблем з тим, щоб приїхати в океанаріум на автобусі, - розповів головний спеціаліст управління транспорту адміністрації Владивостока Дмитро Тройніч. - Звичайно, будемо уважно відслідковувати пасажиропотік і при необхідності кількість автобусів збільшимо ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online