Котедж по-японськи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинки «під ключ» - з ремонтом, меблями і комунікаціями - має намір будувати в Примор'ї дочірня компанія великої японської корпорації «Ііда». Зараз на демонстраційному майданчику малоповерхового будівництва йдуть роботи, закінчується обробка внутрішніх приміщень. Виставку відкриють до третього Східному економічному форуму.

Тут будуть представлені два варіанти малоповерхового будівництва - для молодої сім'ї з однією дитиною, а також для великих сімей - з двома і більше дітьми. Відмінності не тільки в кількості кімнат і «квадратів», а й у зовнішньому вигляді, засклення, а також розмірі приміщень загального користування - кухні, вітальні, коридорів, передпокої. У розуміння «під ключ» входить земля, на якій побудований будинок, зовнішня і внутрішня обробка приміщень, кухонний гарнітур з побутовою технікою, сантехніка, а також упорядкована територія. Як відзначають представники компанії, японські будинки адаптовані під приморську погоду. Утеплення стін проводиться відповідно до російських стандартів при використанні високотехнологічних матеріалів.

- Відкриття відбудеться в рамках третього Східного економічного форуму. Японська компанія «Ііда», що спеціалізується на малоповерхову забудову, відкрила в Примор'ї філія, який, в свою чергу, став резидентом вільного порту Владивосток. У них досить серйозні плани на розвиток бізнесу, участь у виставці - це тільки початок, - повідомив директор Далекосхідного науково-дослідного, проектно-конструкторського і технологічного інституту по будівництву Володимир СМОТРИКІВСЬКИЙ.

За словами віце-губернатора Олександра Юрова, партнер з Японії має намір налагодити власне виробництво домокомплектов в Примор'ї і зайнятися комплексною забудовою.

- На території Владивостоцької агломерації зараз шукають ділянку під пілотну забудову. Там інвестори планують створити сприятливі умови для життя - провести всю необхідну інфраструктуру і побудувати комфортні будинки економ-класу. Якщо вони будуть затребувані у жителів краю, то проект буде реалізовуватися і в інших муніципалітетах краю, - зазначив він, нагадавши, що це один з восьми російсько-японських проектів, розроблених на основі домовленостей президента РФ Володимира Путіна і прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе.

Зараз компанія «Ферст Ву Примор'я», яка є резидентом вільного порту Владивосток, відкриває цех з виготовлення Будкомплект в Битва на озері районі. Виробничі потужності дозволять будувати тисячі будинків щорічно. В середньому на зведення одного котеджу, за словами забудовника, йде трохи більше двох місяців. Після того як технологію поставлять на конвеєр, цей термін може скоротитися в півтора рази.

- Є кілька напрямків, які ми розвиваємо. Одне з них - будівництво дерев'яних будинків, для його розвитку і популяризації на Далекому Сході активно співпрацюємо з ДальНІІС. Також зараз з партнером будуємо багатоповерховий будинок на Махалина, до кінця року його закінчимо. Наш бізнес великий, і ми сподіваємося, що він принесе вклад в економіку Примор'я, - прокоментував генеральний директор компанії Цунодзакі Тосіо.

Російсько-японська робоча група з розвитку міського середовища Владивостока вже визначилася з проектами, які планується реалізувати в столиці Примор'я. Це рибний ринок під Золотим мостом, будівництво автомобільних парковок в центрі міста, завершення запуску очисних споруд, система «розумних» світлофорів, благоустрій зелених зон Владивостока, продовження прогулянкової зони «Стежка здоров'я», будівництво екологічних будинків і реконструкція сміттєспалювального заводу. Спільний майстер-план комфортного Владивостока буде представлений на ВЕФ-2017.

Матеріал підготовлений в рамках проекту «Примор'я / Територія розвитку»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online