фідер навесні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата 2 квітня 2013 | Переглядів: 5 297

Весна настає Весна настає. Рибалки готують снасті до старту сезону по відкритій воді. А жителі південних областей вже відкрили сезон. Зараз я хочу поділитися міркуваннями про лов на фідер навесні. У преднерестовий період біла риба збирається в великі зграї і мігрує до місць наближається нересту. Риба дуже активно годується. Так що, фідер навесні - це дуже цікаво і добутливо. Якщо знати секрети весняної риболовлі на цю снасть.

Кілька тез про лов на фідер навесні:

Навесні риба голодна. Обов'язково потрібно використовувати в насадці і в підгодовування живі тварини компоненти: черв'яків, опаришів, мотиля. Це влітку, в спеку, ви будете практично виключати тваринні компоненти і робити упор на рослинні складові і ароматизатори. А навесні дуже актуальні саме черви, опариші і т.п.

Ще один момент, як раз про ароматизатори. У ще холодній весняній воді ароматизатори малоефективні ... Їх варто застосовувати, але такого ефекту залучення риби до фідера, як влітку - ми не доб'ємося.

Компенсувати низьку ефективність ароматизаторів при лові фідером, варто, як раз, впровадженням в підгодовування шевелящіхся живих компонентів. Також не варто скупитися на підгодовування. І не треба так хвилюватися, якщо вона буде калорийнее, ніж зазвичай. Риба навесні голодна і ненажерлива. Якщо ловля йде на середньому або великому водоймі, ще й на протязі, то рибу перегодувати не вдасться.

Ще один аргумент за впровадження в підгодовування рубленого хробака або опариша, а для насадки використовувати хробака, мотиля або того ж опариша. Навесні вода мутнувата. Аромати, як ми говорили, не так ефективні. Значить, щоб залучити рибу до фідерної оснастки , До насадки - дуже добре, коли від прикормки і насадки виходить вібрація. Ворушіння приманки впливають на бічну лінію риби і та знаходить шлях і клює.

Саме ранньою весною не варто дрібнити з параметрами снасті, товщиною повідків, гачків. Вода мутнувата, риба дуже активна. Це не означає, що потрібно ставити канат. Але, якщо на ляща влітку, в фідері прекрасно йдуть повідці 0.14мм, то навесні цілком можна застосовувати 0.16-0.18мм.

Основні місця, де варто пробувати ловити рибу на фідер ранньою весною - це ділянки з середніми глибинами (2-3м), із середнім або слабким плином. Дуже добре, коли таке місце примикає до великої обмілини, заваленої торішніми водоростями, має зарості очерету. Добре, коли до місця лову примикає протоки або впадає притока. На ці місця, як раз, риба піде нереститься в найближчі тижні. А поки, вона тут поруч відгодовується, на більш глибоких ділянках.

А поки, вона тут поруч відгодовується, на більш глибоких ділянках

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online