Компанія "Сіті-XXI століття" готується до введення в експлуатацію 4 комплекси кварталу "Фарби життя"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Сіті-XXI століття" готується до введення в експлуатацію 4 комплекси кварталу "Фарби життя"

/ Вересень, 2016 / Компанія "Сіті-XXI століття" готується до введення в експлуатацію 4 комплекси кварталу "Фарби життя".

Покупцям, які планують придбати квартиру по іпотеці з держпідтримкою, рекомендують подати заявку протягом найближчого місяця.
Іпотечний кредит за програмою на житло в корпусах 4.1 і 4.2 кварталу "Фарби життя" в Видному на даний момент можна отримати в 14 російських банках. Розмір ставки в середньому від 11.2% до 12%. Вигідні пропозиції будуть діяти аж до здачі комплексу.
"Введення в експлуатацію корпусів 4.1 і 4.2 - безумовно, найприємніший момент для нас і наших новоселів, а також для потенційних покупців, які планують придбати житло високій стадії готовності. Однак отримання кредиту за зниженою ставкою можливо лише до цієї радісної події, так як державна іпотека поширюється лише на договори пайової участі та житло з оформленим правом власності в готових новобудовах ", - коментує комерційний директор" Сіті-XXI століття "Віталій Разуваєв. За його словами, після введення в експлуатацію 4 комплекси покупці протягом деякого періоду зможуть скористатися тільки іпотечними пропозиціями за стандартними ставками, сума виплат за якими може виявитися значно вище.
Державної іпотекою активно користуються понад 50% покупців житла в кварталі "Фарби життя". У компанії відзначають, що програма як і раніше є одним з важливих драйверів попиту на квартири в об'єктах комфорт-класу. Більшість покупців "Сіті-XXI століття" складають сім'ї з дітьми, які зацікавлені в житло високої якості з розвиненою соціальною інфраструктурою.
Покупцям, які планують придбати квартиру по іпотеці з держпідтримкою, рекомендують подати заявку протягом найближчого місяця Компанія "Сіті-XXI століття" працює на ринку 18 років, входить до групи компаній "Новард". У портфелі девелопера - понад 60 реалізованих проектів на ринку житлової нерухомості в різних районах Москви і Московської області. Зараз "Сіті-XXI століття" реалізує великі інвестиційні програми, що передбачають створення нових мікрорайонів житлової забудови з індивідуально продуманими архітектурно-планувальними рішеннями та розвиненою інфраструктурою.
З 2010 року компанія вивела на ринок новий продукт - "Мініполіс" ® . Його ідея полягає в організації єдиного життєвого простору, яке включає не тільки сучасне житло, інфраструктурні елементи, сервіси та послуги, а й активне середовище соціальних комунікацій. За продукт "Мініполіс" компанія була удостоєна премії Urban Awards 2012 у номінації "За концептуальний внесок в розвиток ринку нерухомості і створення нового формату житла".

Контактна інформація:

ЗАТ "Сіті-XXI століття"

Група компаній "Новард" (раніше - "Корпорація" Еконіка ")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online