Дві карти на один рахунок ВТБ - послуга майстер-рахунок, опис пакетів, переваги, недоліки і вартість

  1. процедура відкриття
  2. додаткові карти
  3. пакети послуг
  4. Особливості майстер-рахунки
  5. валютні рахунки
  6. Основні плюси і мінуси
  7. поповнення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні банку ВТБ довіряють багато громадян Росії, адже він має хорошу репутацію і пропонує безліч високоякісних послуг, серед яких відкриття майстер-рахунку, тобто основного. Він відкривається в декількох валютах для зручності розрахунків. До нього обов'язково прив'язується пластикова карта. Власник може відкрити і кілька додаткових карт, щоб, наприклад, видати дублікат дружині.

процедура відкриття

Відкрити рублевий і валютний рахунок можна в офісі ВТБ при укладенні договору комплексного обслуговування. Договір гарантує клієнту надання всього спектру послуг ВТБ. У нього входить:

  • використання пластикової карти за кордоном;
  • обслуговування в будь-яких банкоматах;
  • низька комісія при переведенні в готівку коштів і їх перекладі на іншу карту;
  • реєстрація в системі інтернет-банкінгу ВТБ;
  • СМС-інформування;
  • проведення транзакцій в будь-який час доби.

використання пластикової карти за кордоном;   обслуговування в будь-яких банкоматах;   низька комісія при переведенні в готівку коштів і їх перекладі на іншу карту;   реєстрація в системі інтернет-банкінгу ВТБ;   СМС-інформування;   проведення транзакцій в будь-який час доби

Щоб укласти договір з ВТБ необхідно подати до відділення відповідну заяву. Клієнт повинен мати з собою документ, що засвідчує особу.

Варто відзначити, що в деяких ситуаціях ВТБ комплексне обслуговування підключає автоматично. Наприклад, якщо оформляється банківська карта, видається споживчий кредит і в інших ситуаціях.

додаткові карти

Клієнт ВТБ може випустити додаткові карти. Вони оформляються безкоштовно, а кількість варіюється в залежності від пакета послуг. Особливість додаткових карт полягає в тому, що вони мають свій індивідуальний номер, проте не мають окремого рахунку, так як прив'язані до головної карті. Відкрити додаткові карти можна як на ім'я власника майстер-рахунку, так і на його родичів, друзів або знайомих. Особливо дана послуга актуальна для батьків, які можуть оформити карти для своїх неповнолітніх дітей. Останні не можуть мати власний в банку, поки не досягнуть 18-річного віку.

Щоб оформити додаткові карти, необхідно в відділенні ВТБ написати відповідну заяву і заповнити анкету. При собі потрібно мати особистий паспорт та паспорт того, на кого відкривається карта. Заява розглядається протягом 3-5 робочих днів. Про те, що карта готова менеджер ВТБ повідомить заявника в телефонному режимі. Забрати карту може як заявник, так і особа, на чиє ім'я він оформлений.

Забрати карту може як заявник, так і особа, на чиє ім'я він оформлений

пакети послуг

Клієнта підключають до стандартного пакету послуг. Однак при бажанні він може перейти на інший пакет, який надає більш широкі можливості.

Назва пакета Додаткові можливості Класичний Клієнт отримує стандартну карту від Visa або MasterCard. Додатково надається можливість SMS-інформування Золотий Надається привілейована золота карта. Її власник стає учасником страхової програми, а також програм «Партнери банку» і «Консьєрж-Сервіс» Платиновий До платиновому пакету послуг надається платинова карта. Власник підключається до страхової програмі і SMS-інформування, а також до програм «Партнери банку» і «Консьєрж-Сервіс» Привілейований Клієнт отримує статусну карту World Black Edition з можливістю відновлення ліміту. Крім всіх перерахованих вище можливостей, тримач проходить за програмою «Захист мандрівників»

Особливості майстер-рахунки

Майстер-рахунок - це комплексний продукт, який включає в себе кілька рахунків. Один з них відкривається в рублях, інші - в доларах і євро. Між собою вони рівноправні, однак, як правило, рахунок в національній валюті використовується частіше інших. Він має такі особливості:

  • відкриття та обслуговування проводяться безкоштовно;
  • комісія відсутня;
  • карта дозволяє оплачувати покупки в будь-яких торгових точках;
  • до карти підключається тариф «Базовий»;
  • створюється особистий кабінет в інтернет-банкінгу.

валютні рахунки

Використовувати іноземні гроші на території Росії у великій кількості навряд чи вийде. Однак валютні рахунки знадобляться при подорожах. Вони практично нічим не поступаються рублевому і мають такі ж можливості. Поповнити їх можна у відділенні ВТБ. Карта працює у всіх банкоматах, комісія при переведенні в готівку грошових коштів мінімальна.

Основні плюси і мінуси

Доцільність і вигоду відкриття майстер-рахунки в ВТБ не можна заперечувати. Головна перевага в тому, що клієнт отримує комплексне обслуговування від ВТБ, а за користування додатковими послугами стягується мінімальна комісія. Можливості клієнта практично безмежні. Зокрема він може:

  • управляти своїми коштами через особистий кабінет на сайті ВТБ;
  • здійснювати операції в різній валюті;
  • здійснювати будь-які транзакції в режимі онлайн;
  • відкривати і закривати депозити і кредитні лінії в режимі онлайн;
  • подавати заяви на отримання споживчих кредитів в режимі онлайн.

Є й недоліки. Істотним мінусом Мультикарти ВТБ є невигідний курс конвертації валюти. Так, якщо товар потрібно оплатити в доларах, а їх на рахунку немає, то відбувається обмін валюти в автоматичному режимі. За цю операцію ВТБ стягує комісію. Інший недолік - подвійна конвертація, коли, наприклад, рублі переводяться в долари, а потім долари знову змінюються на рублі.

поповнення

ВТБ пропонує поповнити майстер-рахунок різними методами, виходячи з того, якою буде найбільш зручний. Багато клієнтів ВТБ воліють вносити кошти через інтернет-банкінг. Для цього достатньо вказати реквізити майстер-рахунку і рахунку, з якого будуть списані гроші. Інший варіант - це скористатися послугою банківського переказу. Здійснити її можна в офісі ВТБ знаючи номер рахунку. Також поповнити майстер-рахунок можна через банкомат або шляхом перерахування грошових коштів з електронних платіжних систем. На сьогоднішній день ВТБ приймає платежі з Qiwi, WebMoney, Yandex.Деньги.

Фінансова організація ВТБ пропонує своїм клієнтам укласти договір на комплексне обслуговування, до якого відкривається майстер-рахунок. Це вірне рішення, так як клієнтові ВТБ відкривається доступ практично до всіх банківських продуктів і послуг. Головна особливість майстер-рахунки полягає в його мультивалютності. Власник картки може здійснювати операції в таких валютах, як рублі, долари і євро.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online