Як заробити на Money Birds?

  1. Заробіток на Money Birds Економічні ігри з виведенням грошей дозволяють кожному спробувати свої сили...
  2. Способи заробітку на Money Birds

Заробіток на Money Birds

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заробіток на Money Birds

Економічні ігри з виведенням грошей дозволяють кожному спробувати свої сили в сфері дуже перспективного і прибуткового напрямку - інвестиції в інтернеті. Існує порівняно велика кількість проектів подібного роду, одним з яких є Money Birds. Гра працює на протязі більше 2 років. Гравцям було виплачено понад 60 мільйонів рублів, а поточні показники резерву виплат становлять понад 70 мільйонів.

Суть заробітку полягає в придбанні птахів різного рівня, які будуть в цілодобовому режимі нести нам яйця. Накопичену продукцію можна продати на ринку, отримати реальні гроші і вивести їх із системи на свій віртуальний гаманець. Всього в грі представлено п'ять різновидів птахів, найдешевша - зелена, найдорожча - червона. Рівень безпосередньо впливає на дохід. Плодючість зеленої птиці становить всього 7 яєць в годину, червона дає понад 230 тис. Яєць на добу, т. Е. - близько 9650 на годину.

Переваги Money Birds

  • високий відсоток прибутковості;
  • надійність і стабільні виплати;
  • підтримка FREE-KASSA;
  • регулярні акції та бонуси;
  • великі реферальні відрахування;
  • швидкі виплати;
  • великий резерв системи;
  • щоденний заохочувальний бонус;
  • гри на гроші і бали.

На проекті регулярно проводяться акції, завдяки яким можна непогано заощадити. Детальна інформація про діючі бонуси знаходиться на сторінці поповнення рахунку. Рекомендується вносити гроші в гру тільки під час акцій, вони проводяться кілька разів на місяць. Наприклад, на момент написання цієї статті Money Birds пропонує своїм користувачам унікальні умови: + 200% до поповнення.

Способи заробітку на Money Birds

Основним способом заробітку на проекті є покупка птахів і подальший продаж знесених ними яєць. Рекомендується щодня заходити в гру, збирати зі складу та продавати яйця, це займає мінімальну кількість часу. Також можна буде отримувати невеликий, але приємний щоденний бонус.

На Money Birds діють дуже вигідні умови партнерської програми: відрахування з рефералів 1, 2 і 3 рівня. Наприклад, якщо реферал першого рівня поповнив рахунок, то партнер отримує 30% срібла. З третього рівня відраховується 5% срібла. Запрошуйте нових користувачів в гру і отримуйте за це справжні гроші.
На Money Birds діють дуже вигідні умови партнерської програми: відрахування з рефералів 1, 2 і 3 рівня
За час свого існування проект Money Birds досить сильно змінився. В даний час - це повноцінний ресурс, де можна не тільки заробляти, але і приємно проводити час. На сайті вбудовано чотири гри, в яких можна поборотися з реальними користувачами, а саме: КНБ, Камікадзе, «Двадцять одне» і Аукціон. Зрозуміло, гра ведеться на реальні гроші.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online