Як оплатити через WebMoney: рахунки, штрафи, послуги

  1. Існуючі способи оплати
  2. Оплата онлайн-покупок
  3. Як сплатити штрафи
  4. Платежі за послуги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серед великого числа платіжних систем є одна, яку віддає перевагу більшість росіян - WebMoney. Для здійснення онлайн-платежів і перекладів її вибирають також мільйони людей у ​​всьому світі, справедливо покладаючись на надійність і зручність користування. Однак у новачків часто виникає питання, як оплатити через WebMoney придбаний у всесвітній павутині товар або послуги. Серед великого числа платіжних систем є одна, яку віддає перевагу більшість росіян - WebMoney

Існуючі способи оплати

Перш ніж почати користуватися WebMoney, потрібно авторизуватись на офіційному сайті, встановити потрібну і зареєструвати гаманці. Зрозуміло, необхідно знати, як оплатити на WebMoney-гаманець. Інформацію можна отримати на офіційній сторінці сервісу.

Управління гаманцями здійснюється за допомогою спеціальних додатків WM Keeper. Їх кілька, і вони відрізняються можливостями, але все вимагають. Відразу відзначимо, що для роботи з електронними платежами краще вибрати версію Keeper Standart.

Допускається схема оплати і без реєстрації. Існує кілька таких варіантів, які можуть бути цікаві для здійснення, наприклад, разових платежів. Система надає наступні способи оплати там, де можна розплачуватися WebMoney:

  • банківською картою;
  • за допомогою інтернет-банкінгу;
  • через системи грошових переказів;
  • за допомогою bitcoin;
  • ;
  • через термінали ();
  • через Пошту Росії;
  • бонусними балами «Спасибі» від Ощадбанку;
  • з рахунку мобільника.

Самим зручними, зрозуміло, є варіанти через інтернет, тобто онлайн.

Оплата онлайн-покупок

Оплата товарів в інтернет-магазинах за допомогою WМ зручна і надає масу переваг, ніж користуються любителі онлайн-шопінгу. Сьогодні можна купити все необхідне буквально за тридев'ять земель, не відриваючись від дивана. Віртуальні магазини стали настільки популярні, що навіть звичайні тепер теж намагаються працювати онлайн.

Розберемося, як купити товар через WebMoney. Оплата на торгових майданчиках, які приймають WМ, здійснюється дуже просто:

  1. Відразу після вибору товару та заповнення форми замовлення на сайті вказується спосіб оплати.
  2. У списку вибирається WM.
  3. Натискається іконка підтвердження.

Натискається іконка підтвердження

Також часто використовується інтерфейс сервісу Merchant:

  1. Відкривається сторінка, на якій вибирається спосіб оплати за допомогою системи WebMoney Transfer.
  2. Після заповнення полів натискається кнопка «Перейти до оплати». Відкриється форма із зазначенням реквізитів продавця і параметрів електронного рахунку.
  3. Вказується гаманець, з якого знімуться кошти, і спосіб підтвердження транзакції (СМС або E-num). Далі необхідно вибрати - «Відмовитися» або «Заплатити». В останньому випадку натискається кнопка підтвердження платежу.

Як сплатити штрафи

За допомогою сервісу можна відправити гроші на рахунок будь-якої російської компанії або державного органу. Процес перерахування займає від 1 до 3 днів. Можна оплатити дитсадок, заняття в спортивній школі, комуналку, податки та інші рахунки, в тому числі штрафи ГИБДД.

Сплатити штраф через WebMoney можна на сервісі Вільні платежі системи. Виконується це в такий спосіб:

  1. Після входу в кабінет на вкладці для фізосіб в підрозділі по сплатах вибирається пункт «Сплата податків і штрафів».
  2. Виконується перехід за посиланням «Штрафи», після чого здійснюється їх пошук.
  3. Коли штраф знайдений, там же буде вказана сума до оплати. Натискається кнопка «Оплатити».
  4. Після перевірки реквізитів (їх можна ввести вручну) натискається «Вперед».

Важливо врахувати, що максимальний платіж не може перевищувати 15 тис. Рублів. Якщо сума штрафу більше, операцію доведеться виконати кілька разів.

Сервіс перевірить реквізити протягом декількох хвилин. Статус платежу можна відстежувати в особистому кабінеті в розділі «Історія». Як тільки перевірка закінчиться, на WM Keeper прийде рахунок, який і потрібно буде закрити. Сервіс перевірить реквізити протягом декількох хвилин

Після успішно проведеної операції в «Історії» з'явиться відповідний запис. Клікнувши курсором за назвою платежу, можна ознайомитися і при необхідності роздрукувати квитанцію про оплату. Після успішно проведеної операції в «Історії» з'явиться відповідний запис

Платежі за послуги

Алгоритм оплати послуг за допомогою WebMoney практично такий же, як і оплата штрафів:

  1. На сайті WМ в розділі для фізосіб вибирається вкладка «Оплатити» і далі вид послуги, за яку потрібно внести гроші. Наприклад, «Комунальні послуги».
  2. На сторінці, буде представлений список комунальних підприємств, які підключені до сервісу. Вибравши необхідні і вказавши реквізити, а також суму, можна перейти до оплати.

Іноді потрібно вказати семизначний номер абонента, адреса і телефон. В інших випадках потрібно внести показання лічильників. Але складного нічого немає. Оплата і підтвердження здійснюється стандартним способом, тому проблем у користувачів не викликає.

Сподіваємося, наша стаття про те, як оплачувати через WebMoney, виявилася корисною і тепер навіть новачки впораються з цим завданням.

Як оплатити через WebMoney послуги і товари: Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online