Як оплатити Яндекс Директ

  1. Головна
  2. Блог
  3. Як оплатити Яндекс Директ
  4. Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Як оплатити Яндекс Директ

    Отже, ви зробили і налаштували рекламну кампанію в Яндекс Директ , Виконали всі необхідні вимоги і успішно пройшли модерацію. Залишився останній крок - поповнити рахунок Яндекс Директ і запустити показ оголошень.

    Давайте детально розглянемо, як ви можете оплатити свій Яндекс Директ.

    1. У розділі «Мої кампанії» прямо під заголовком відображається ваш поточний загальний рахунок, з якого списуються гроші за всі ваші кампаніі.Рядом є кнопка «доплатити». Натисніть її і в віконці, що з'явилося вкажіть необхідну для запуску Яндекс Директ суму платежу.
    2. Натисніть кнопку «Виписати рахунок».
    3. На наступному етапі вам необхідно буде вибрати зручний спосіб поповнення Яндекс Директ. Якщо ви фізична особа, вам доступні форми оплати через електронні гаманці (WebMoney, Яндекс.Деньги), а також переклад з банківської карти, зарахування готівки через банк або за кодом платежу.

    Якщо ж ви юридична особа, то форми оплати будуть дещо відрізнятися. Ви можете перерахувати суму з рублевого рахунки в банку або з корпоративної банківської карти юридичної особи.

    Найбільш поширена форма оплати - переклад з банківської карти, тому розглянемо на його прикладі, як потрібно пройти процедуру поповнення рахунку Яндекс Директ. У розділі «Реєстрація нового платника» потрібно заповнити необхідні поля. Вам обов'язково потрібно вказати Прізвище, Ім'я та по батькові платника, номер його телефону та адресу електронної пошти. Інші пункти не обов'язкові до заповнення і оформляються за бажанням замовника.

    Підійдіть до виконання цього процесу серйозно і з відповідальністю.

    1. Щоб оплатити Яндекс Директ, вам потрібно вказати достовірну інформацію про платника. Обов'язково поставте галочку в пункті згоди на обробку персональних даних.
    2. Далі ми переходимо на сторінку «Виписати рахунок». Уважно перевірте всі дані: підсумкову суму, платника, номер рахунку. Якщо вся інформація для оплати реклами Яндекс Директ вказана правильно, натисніть кнопку «Виставити рахунок».
    3. Тепер рахунок виставлений, йому присвоєно номер і вам залишається безпосередньо оплатити Яндекс Директ. З банківської карти гроші повинні надійти за 15 хвилин. Після цього в графі «Загальний рахунок» відобразиться повна сума внесених на цей рахунок коштів. Зверніть увагу, що сума відображається без урахування податку.

    4. Протягом декількох годин відбудеться запуск Яндекс Директ і ваші рекламні оголошення стануть видні цільової аудиторії.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online