Віллі Вало про свої тату

  1. Віллі Вало про свої тату

Віллі Вало про свої тату

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: шеф від 4-03-2009, 12:06 , Подивилося: 4735

0 Віллі: "Для мене татуювання-свого роду дневнік.Ти завжди можеш згадати про щось зі свого минулого, -Варто лише подивитися ..."
Серце на зап'ясті: "Це найперша моя татуіровка.Мне завжди хотілося мати зображення серця на своєму теле.Для мене це символ любові, поваги, чесності, відданості, довіри-всіх цих приємних мелочей.Я шукав для цього таке місце, яке міг би в будь-який момент побачити, -і вибрав запястье.К того ж тут один з найбільш гладких ділянок шкіри.
Орнамент на лівій руці: "Взагалі-то, це сталося спонтанно, хоча про розписи на всю руку, я мріяв з самого детства.Однажди в" напівнепритомному "стані я попросив мого приятеля Хайка зробити мені орнамент по всій руці (у нього була своя тату студія в Гельсінкі) .І запропонував ідею з безліччю сердець, переплетених між собою, -як би тривимірний рісунок.Процесс був дуже довгим, доводилося постійно підтримувати себе в "несвідомому" состояніі.Впоследствіі я удосконалив цей малюнок, вийшло набагато красівее.Ето даний произве дення мистецтва, і якщо одного ранку я прокинуся і відчую, що втомився від нього, це не матиме вже ніякого значенія.Татушка залишиться просто як частина мого минулого життя ... "
Хартаграмма (heartagram) біля основи шиї: "Продовження теми любові і страданія.Да, в процесі створення цього узорчік страждань було більш ніж достатньо, хоча я не особонно чутливий до болі.По-моєму, вийшло дуже мило".
Знак на лівій стороні грудей: "Цю татуювання я вважаю самої еротічной.Она була четвертою за счёту.Все по-різному тлумачать її зміст: хтось думає, що це скрипковий ключ, хтось що буква S від" sex "або" Satan ".Реальная її значення-секрет, це занадто близьке і приватне мне.Я потім: навіщо позбавляти людей можливості пофантазувати?"
Хартаграмма (heartagram) з орнаментом внизу живота: "Це трохи прикрашений логотип нашої группи.У Лінде така ж татуювання на правому плечі, а у Миті - на левом.Хартаграмма - моя особиста винахід, що символізує приємну і темну сторони любові, хотятёмная сторона теж буває приємною. "
Давньоєгипетський знак на лівій нозі: "Найновіша на сьогодні з моїх татуіровок.Обозначает огонь.Такое ж зображення є на обкладинці нашого нашого останнього альбома.Получілось щось в стилі хартаграмми, ще один логотип групи, але більш" спокійний ".Моя особиста асоціація з вогнем - це спокій і мір., до речі, вирішив робити тату орнаментів з кожного нашого нового альбома.Так що через п'ять альбомів я буду суцільний картиною ".
Напуття Віллі: "Я роблю тату-і часом про етоі жалею.Деті! Не беріть з мене приклад: татуювання-це дуже, дуже плохо.В врешті-решт ви зароботать рак шкіри, а ваші малюнки будуть виглядати просто отвратітельно.Не варто повторювати дурниці зіпсованих людей ... "
І ще кілька слів ...
Віллі: "Багато друзів називають мене підступним, напевно, це дуже вдалий слово для опису мого характера.Моі татуювання - підтвердження моєї порочності: вони - як дівчата, яким я змінюю, роблячи все нові і нові візерунки ..."
Віллі: "Мені здається, я по-справжньому підсів на татуіровкі.Ето як навожденіе або наркотік.С кожним разом хочеться все більше і більше ..."
Журнал "ВЗ" # 85 (16'2002)
[Related-news] [/ related-news] Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Я потім: навіщо позбавляти людей можливості пофантазувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online