Страхування іноземних громадян для роботи - оформлення ОМС і ДМС трудовим мігрантам

  1. Страхування іноземних громадян ОМС і ДМС для роботи
  2. Оформлення страхового поліса трудовим мігрантам
  3. Відправити запит на страхування іноземця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Медичні страховки ОМС і ДМС від нещасних випадків і раптових захворювань, необхідні ВСІМ іноземним громадянам, які тимчасово знаходяться на території Російської Федерації. Громадянам СНД і особам без громадянства, також необхідно мати поліс обов'язкового або добровільного медичного страхування.

Страховий поліс на 1 місяць (30 днів): 390 руб.
Страховий поліс на 3 місяці (90 днів): 490 руб.
Страховий поліс на 1 рік (12 місяців): 990 руб.

Термін оформлення - в той же день. Телефонуйте: +7 (812) 702-14-94.

Телефонуйте: +7 (812) 702-14-94

Страхування іноземних громадян ОМС і ДМС для роботи

Законодавство Російської Федерації чітко вимагає оформити медичний поліс мігранта одразу по прибуттю в країну. Іноземець може оформити його як відразу, на весь термін перебування, так і на один і три місяці, продовжуючи в міру необхідності. Трудовим мігрантам і робочим, ми рекомендуємо застрахуватися відразу на один рік, так як це суттєво буде дешевше, ніж продовження поліса і страхування іноземних громадян по ОМС і ДМС для роботи на кожні один або три місяці.

Особи, які не встигли вчасно оформити страховку для іноземних громадян, можуть бути піддані штрафу в розмірі 7000 руб. при перевірці на території в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.

Оформлення страхового поліса трудовим мігрантам

Оформлення та придбання страхового поліса для іноземних трудових мігрантів можливо в багатьох великих страхових компаніях: Росгосстрах, Росяно-Альянс, РЕСО-Гарантія, Ингосстрах, ВТБ-страхування, Альфа-страхування. В ціну поліса для оформлення патенту, входять амбулаторні послуги, послуги лікарняного стаціонару, послуги невідкладної та швидкої допомоги. Ряд страховок мають також можливості по зубному лікування у стоматологів. Хронічні захворювання як правила не покриваються страхуванням іноземних громадян, але Ви завжди можете придбати розширення страхового пакета на додаткових умовах.

«Акбор» - страховий агент, акредитований в кращих страхових компанія Петербурга. На сьогоднішній день, ми вже видали тисячі страховок трудовим мігрантам, як при оформленні ними трудових патентів, так і в інших випадках перебування на території РФ. Ми пропонуємо своїм клієнтам придбати страховку мігранта, яку можна купити в центрі міста, у ст. метро Пл. Повстання, в офісі на Ліговському пр., Д. 43/45, БЦ «Ретро», оф. 308.

Крім оформлення полісів добровільного і обов'язково страхування трудових мігрантів, компанія «Акбор» надає послуги з висновку за штат організації. Для прийому на роботу ми пропонуємо оформлення реєстрації , А також пройти тестування для патенту .

Відправити запит на страхування іноземця

Ми працюємо за законом!

Федеральний закон «Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації» від 25.07.2002 N 115-ФЗ.

Федеральний закон «Про міграційний облік іноземних громадян та осіб без громадянства в Російській Федерації» від 18.07.2006 N 109-ФЗ (ред. 28.11.2015)

Федеральний закон «Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію» від 15.08.1996 N 114-ФЗ (ред.19.02.2018)

Федеральний закон «Про громадянство Російської Федерації» від 31.05.2002 N 62-ФЗ (ред.29.07.2017)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online