Онлайн калькулятор розрахунку комунальних платежів

  1. Шановні відвідувачі сайту!
  2. Увага!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На нашому сайті Ви можете скористатися онлайн калькулятором для розрахунку розміру плати за   комунальні послуги   за методиками, затвердженими   Постановою Уряду Російської Федерації від 06 травня 2011 № 354 «Про надання комунальних послуг власникам і користувачам приміщень у багатоквартирних будинках і житлових будинків» На нашому сайті Ви можете скористатися онлайн калькулятором для розрахунку розміру плати за комунальні послуги за методиками, затвердженими Постановою Уряду Російської Федерації від 06 травня 2011 № 354 «Про надання комунальних послуг власникам і користувачам приміщень у багатоквартирних будинках і житлових будинків».

За допомогою онлайн калькулятора Ви зможете розрахувати обсяги і вартість оплати за комунальні послуги з свого помешкання (квартирі в багатоквартирному будинку, нежитловому приміщенні, кімнаті в комунальній квартирі, домоволодінні).

Ми пропонуємо провести розрахунок по опаленню, холодного і гарячого водопостачання, електропостачання та газопостачання.

Все, що Вам для цього потрібно - вибрати комунальну послугу, необхідний варіант розрахунку, і правильно ввести дані в поля калькулятора.

Відсутню інформацію для розрахунку розміру плати завжди можна запитати у виконавця, який надає Вам комунальні послуги, це стосується обсягів загальнобудинкового і індивідуального споживання, кількість проживаючих, площ будинку, які беруть участь в розрахунку, і багато іншого.

Виберіть комунальну послугу, по якій необхідно розрахувати розмір плати:

Шановні відвідувачі сайту!

Найближчим часом з'явиться можливість здійснити розрахунок розміру плати за іншими параметрами і комунальні послуги. Слідкуйте за оновленням в нашій групі ВКонтакте

Увага!

Результати розрахунку калькулятора комунальних послуг не є платіжним документом, а носять інформативний характер. Остаточну вартість оплати Ви можете отримати у виконавця комунальних послуг.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online