NEWSru.com :: Focus: в Європі йде холодна війна між російськими жінками і західними чоловіками

Focus: в Європі йде холодна війна між російськими жінками і західними чоловіками
Позиції на любовному фронті стали ще непримиренною, а забобони - глибше
За кордоном, в тому числі в Німеччині, є багато хороших чоловіків
Російські жінки хочуть "залізти на ялинку і не вколотися"
Російські жінки не повинні скаржитися. Якщо вони прагнуть до західного способу життя, то вони повинні брати до уваги його наслідки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Через 16 років після падіння Берлінської стіни люди з колишнього східного блоку і з капіталістичного Заходу помітно зблизилися, але на одному фронті досі немає розрядки - війна між статями на Сході і Заході триває. Позиції на любовному фронті стали ще непримиренною, а забобони - глибше, будь то ситуація, коли жінка (зі Сходу), перейнявшись західними цінностями, вважає чоловіка (зі Сходу) розпещеним пашею або, навпаки, налаштована патріотично і вважає західного чоловіка ні на що непридатним слабаком, пише німецький тижневик Focus (Переклад статті на сайті Inopressa.ru ).

В рунеті розгорілася гостра дискусія про міжнародні відносини між статями. Вона була викликана публікацією перекладу статті з журналу Focus "Де справжні чоловіки?" : Історія дівчини Даші з Росії, яка завжди мріяла про чоловіка-іноземця, а тепер, після того як її мрія здійснилася, скаржиться, що її західний чоловік - слабак і не справжній чоловік, підняла хвилюючі питання.

"Економні, жадібні, не можуть дати в морду"

Смаки російських жінок, які спілкуються з іноземцями, розходяться: одні вважають західних чоловіків неромантично і сухими, а інші - більш відкритими і уважними. "Сильна половина" населення Росії пише в інтернет-форумі, що західні чоловіки стали жертвами емансипації і справжніх чоловіків можна знайти тільки в Росії - таких, які в разі чого "дадуть суперникові кулаком в морду, а не побіжать до адвоката", які "плюють на шлюбний договір "," платять в ресторані за двох "і" не економлять ".

Багато листів з критикою і скаргами на німецьких чоловіків приходило до редакції Focus Online з e-mail. "Вони жадібні і сухі, вони не показують свої емоції, не балують жінок своєю увагою", - скаржиться одна молода російська дівчина, яка знайшла свою другу половину в Баварії. "Німці обачливі і дуже економні, часто жадібні. Вони великі егоїсти, ніж російські чоловіки, думають насамперед про себе і свою власну вигоду ", - заявила росіянка.

"Зануда, трудоголіків, невротиків і скнар" в Німеччині достатньо, пише молода дівчина з Санкт-Петербурга, яка приїхала на навчання до Німеччини. "Як жінці мені хочеться романтики, квітів, хочу, щоб мені дзвонили, дивували мене, щоб чоловік мене завойовував. - каже вона. - Але чоловіки стали занадто ледачими для цього - всюди". Якщо раптом і знаходиться по-справжньому романтичний кавалер, то він, як правило, зовсім непривабливий, вважає студентка: "А все хоч скільки-небудь симпатичні занадто розпещені жіночою увагою".

Але все ж у західних чоловіків є деякі переваги, такі як сумлінність і цілеспрямованість, зазначає Focus.

Окрилені успіхом на любовному фронті

"Ви збожеволіли, - пише на одному інтернет-форумі лікар з Росії Наталія. - Хіба справжній чоловік - це той, хто б'є кулаком по столу і відмовляється мити посуд? Я вже багато років одружена з німцем і дуже щаслива". Вона заперечує: "Не вірте нікому, дорогі жінки. За кордоном, в тому числі в Німеччині, є багато хороших чоловіків. Там, навпаки, не вистачає жінок, в першу чергу, таких красивих і порядних, як російські".

Звинувачення проти німецьких чоловіків несправедливі, вважає інша студентка з-за кордону: "Вони просто чоловіки, з усіма звичайними чоловічими вадами, і до цього ще додається їх менталітет, який чужий російським жінкам". На її думку, своєю критикою її співвітчизниці просто хотіли відвернути увагу від власних недоліків: "Російських красунь окрилює їх успіх у чоловіків за кордоном, і вони через свою наївність вважають, що світ повинен лежати біля їхніх ніг".

Російські чоловіки трохи відсталі, вважає московська студентка факультету журналістики: "Наші жінки з давніх часів страждають від браку уваги, чоловіки їх тільки використовують. Наші чоловіки вважають, що жінку потрібно підняти на руки тільки один раз - щоб понести її на весілля. Після цього вона вже не втече ". А у західних чоловіків погано з романтикою, тому що їх зіпсувала емансипація, вважає майбутня журналістка.

Судячи з коментарів в інтернеті, багато хто вважає, що емансипація штовхає західних чоловіків в обійми російських жінок, зазначає Focus. У той час як німецькі жінки думають тільки про рівноправність з чоловіками, російські жінки є втіленням жіночності. Один анонімний читач пише: "Відмінності між статями в Німеччині поступово стираються, особливо це стосується молодих людей".

Відьми в обмін на захисників прав людини і сімейне щастя ламаною англійською

Деякі російські чоловіки навіть раді, що їх співвітчизниці їдуть. "Раніше мене злило те, що так багато російських жінок їде на Захід, сьогодні я цьому радий", - пише один російський читач під ніком voodoo: "Вони їдуть для того, щоб паразитувати. Нормальний шлюб з такими жінками неможливий. Захід надсилає нам своїх експертів з прав людини, ми їм - наших відьом. Наївні німці не розуміють, що одна така жінка стоїть їм десяти років життя ".

Ці закиди несправедливі, вважає російська дівчина з ніком Ol: "Це не правда, що всі російські жінки мріють тільки про Заході. Там теж буває несолодко. Однак в Росії у жінки в 26 або 28 років практично немає шансів знайти свою другу половину". Вона пише: "На Заході просто більше чоловіків. Багато російські жінки більше б хотіли жити зі своїми чоловіками-іноземцями в Росії, але ті не погоджуються". Шукають своє щастя на чужині в першу чергу ті, у кого щось не складається на батьківщині. "А як можна знайти спільну мову, якщо ти спілкуєшся на ламаною англійською?", - заперечує їй інша дівчина.

Російські жінки хочуть "залізти на ялинку і не вколотися"

Яка ж мораль цієї історії, задається питанням Focus? Якщо вона є, то, на думку німецького тижневика, укладена в словах молодої російської дівчини з землі Баден-Вюртемберг. Коли мова йде про велику любов, то її співвітчизниці хочуть, так би мовити в старій російській приказці, "залізти на ялинку і не вколотися", пише дівчина, яка вийшла заміж за німця.

Російські жінки не повинні скаржитися. Якщо вони прагнуть до західного способу життя, то вони повинні брати до уваги його наслідки, зазначає Focus. "Прийняті в Росії взаємини між чоловіками і жінками на Заході вважаються застарілими", - пише російська дівчина. - Але жінки хочуть емансипації і чоловічий галантності ".

Хіба справжній чоловік - це той, хто б'є кулаком по столу і відмовляється мити посуд?
Quot;А як можна знайти спільну мову, якщо ти спілкуєшся на ламаною англійською?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online