На Воробйових горах залишиться дві точки громадського харчування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ІТАР-ТАСС

На території природного заказника "Воробйови гори" залишиться дві точки громадського харчування, вони будуть розташовані у метро і на набережній, розповіла Агентству "Москва" директор парку Горького Ольга Захарова.

"Навіть те, що зараз є, ми будемо мінімізувати. На оглядовому майданчику ми повністю все прибрали, залишилося тільки два кіоски з морозивом", - сказала Захарова.

Відкривати нові кафе і ресторани на території заказника дирекція парку не буде. "Я не бачу ніякого сенсу в тому, щоб робити якісь ресторани або ставити велику кількість наметів. Формату" кафе "не буде, буде місце, де можна купити воду і речі першої необхідності", - зазначив Захарова.

Вона також додала, що влада зменшить кількість точок вуличного фастфуду на озеленених територіях МГУ. На думку Захарової, там необхідно створити сувенірний магазин, так як це місце великого скупчення туристів.

Посилання по темі

Нагадаємо, що парк Горького з 1 липня 2013 року одержав у користування природний заказник "Воробйови гори". Парку Горького також відійшли партерна частина МГУ, територія Палацу піонерів і дві набережні - Андріївська і Вороб'ївська. На утримання, благоустрій та природоохоронні заходи місто виділило 500 мільйонів рублів.

Благоустрій природного заказника "Воробйови гори" буде завершено в 2014 році. як повідомляло раніше мережеве видання M24.ru , Оглядовий майданчик на Воробйових горах буде вимощена новою плиткою, а в центрі розташується карта з місцями столиці (Кремль, Москва-ріка, "Лужники" і висотки). Крім того, на Воробьвих горах планується капітальний ремонт всіх існуючих будівель і споруд, в тому числі двох футбольних полів, роллердрома, дорожньо-тропиночной мережі та освітлення. Також в планах обладнати зону відпочинку навколо Андріївських ставків і упорядкувати сходи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online