Виїзне оформлення договору купівлі-продажу автомобіля і страховки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АКТУАЛЬНА ПОСЛУГА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ІЗ ІНШИХ МІСТ

АКТУАЛЬНА ПОСЛУГА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ІЗ ІНШИХ МІСТ !!!

Для тих кому не хочеться проїхати тисячі кілометрів марно, щоб подивитися на мотлох. Працюючи з іншими містами у нас з'явилося безліч подяк від юр. осіб і фіз.осіб з Новосибірська, Москви, Московської області, Санкт-Петербурга, Набережних Човнів, Казані, Омська, Красноярська, Пермі, Іваново, Кірова, Нижнєкамська, Єкатеринбурга та інших міст.

Робимо дзвінок -> домовляємося про звіт -> діагностика автомобіля -> висилаємо звіт.

Виробляємо оформлення автомобіля, з виїздом. Перед тим як оформити автомобіль, ми можемо провести діагностику автомобіля: кузов, двигун, АКПП / МКПП, перевірити автомобіль і документи на розшук і оформити автомобіль.
Купівля автомобіля істотно відрізняється від будь-якої іншої великої покупки. Адже якщо купити будь-яку річ можна, просто сплативши встановлену її вартість, то при придбанні авто потрібно ще й оформлення покупки автомобіля, а для цього потрібно заздалегідь підготовлений певний пакет документів.

Оформлення договору купівлі-продажу автомобіля - це одна з послуг, яку ми можемо надавати своїм клієнтам на місці огляду. Якщо у вас немає можливості займатися оформленням договору купівлі-продажу автомобіля можете сміливо довірити це завдання нам. Після того, як завершено оформлення угоди, автомобіль необхідно зареєструвати протягом 10 днів з моменту укладення договору, або терміну дії транзитного номера.
Далі свою розповідь хочу направити в інше русло, а саме поговорити про інший варіант оформлення покупки авто у приватної особи - про оформлення та видачу власником генеральної довіреності на управління і розпорядження транспортним засобом довірителя. Така генеральна довіреність дає право на зняття та постановку на облік, купівлю-продаж, право на заміну номерних агрегатів і т.д., пам'ятайте, що її максимальним терміном дії є три роки або за домовленістю з власником ТЗ.
Відразу обмовлюся, що покупка ТЗ за довіреністю може нести в собі якісь небезпеки. Адже той, хто видав довіреність, може в будь-який момент її скасувати. Також пам'ятайте, що довіреність припиняє свою дію в разі смерті довірителя (автомобіль стає власністю спадкоємців).

Бувають випадки, коли, прийшовши на техогляд або зняття з обліку, новий власник виявляє, що на придбаний ним за генеральним дорученням автомобіль судові пристави наклали арешт на проходження цих процедур. У такій ситуації доводиться або вимагати від власника оплати боргів (що при бажанні він міг зробити і без вас) або самостійно гасити його борги, що дуже не хочеться робити ..
Але описана ситуація не найгірша, в яку може потрапити покупець, що зробив операцію за дорученням. Новий власник, прийшовши в ДАІ, іноді виявляє, що транспортний засіб взагалі списано власником, що не вручала податкове повідомлення на автомобіль новому власнику.
Який висновок можна зробити з усього вище сказаного ?! Думаю, причин було наведено достатньо, щоб переконати вас в необхідності переоформлення авто на себе при купівлі. Тільки це допоможе вам уникнути перераховані вище проблеми.

Для виїзного оформлення договору купівлі-продажу по м Іжевськ, треба пред'явити документи:

Продавець: ПТС оригінал, особистий паспорт громадянина, свідоцтво про реєстрацію.

Покупець: Особистий паспорт

Звертаємо вашу увагу ще на одну додаткову послугу "Оформлення автомобіля". Оформлення договору купівлі-продажу ми можемо здійснювати на місці огляду автомобіля в будь-якій точці міста, навіть у вихідний день, або ввечері в зручному для вас місці. Я думаю, більшість жителів Іжевська, які працюють протягом всього тижня, погодяться, що це є великим плюсом.

Компанія "Автоексперт18" висловлює подяку всім, хто колись скористався нашими послугами.

Компанія Автоексперт18 висловлює подяку всім, хто колись скористався нашими послугами

Який висновок можна зробити з усього вище сказаного ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online