Ресторани Львова які вам невідомі: 10 найкращих ресторанів Львова

  1. «Кафе 1»
  2. «Фацет»
  3. «Хинкальную на Федорова»
  4. «Купол»
  5. «Фелічіта»
  6. «Кнайпа Курнаха»
  7. Buon Gusto
  8. «Трапезна» Музею Ідей
  9. «Панська чарка»
  10. «Вероніка»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Львові є заклади, про які знають тільки місцеві. Вони не розрекламовані, але це не означає, що напої і закуски тут гірше. Часто - навпаки. Орієнтуючись на постійних відвідувачів, а не на туристів, які приходять сюди зрідка, ресторатори з року в рік готують по-домашньому смачні страви. Це улюблені місця цілих сімей протягом багатьох років, без пафосу і зі своєю неповторною атмосферою. Ресторани Львова, представлені IGotoWorld.com в цій збірці, приємно здивують вас смачною кухнею, атмосферою і часто цінами.

«Кафе 1»

Цей заклад львів'яни більше звикли називати просто «Одиниця». Найсмачніше блюдо, яке вабить багатьох саме сюди, - кукурудзяний млинець з ніжною куркою і запашним сиром. До цієї страви можете замовити традиційний галицький вишняк. У холодну пору він зігріває! Також місцеві люблять цю ресторацію за «Рожеві вечірки» з живою музикою. А ще несуть в «Кафе 1», щоб ви подумали? Квіти в чоботях! Таку назву носить конкурс, який влаштовують у закладі. Композиції розміщують в кафе або на терасі, а власники найоригінальніших творів ще й отримують призи.

Джерело фото: сторінка «Кафе 1» в Facebook Джерело фото: сторінка «Кафе 1» в Facebook.

Де знаходиться: площа Соборна, 5.

Як дістатися: цей ресторан Львова знаходиться на відстані 3,3 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 6, 10, маршрутками № 24, 29. Виходити слід на зупинці «Площа Ринок».

«Фацет»

Великі порції і м'які наливочки. Затишно. «Фацет» - це те, чого свого часу не вистачало місту Лева. Так про заклад відгукуються відвідувачі. Тут можна дешево поласувати домашніми паруючими пляцками і галицькими зупамі (супами). Також тут прекрасні, навіть круті, хлопці-бариста - пишуть в Мережі відвідувачі. Тому виправданим є, мабуть, і назва - «Фацет», що означає «хлопець».

Джерело фото: сторінка «Фацет» в соціальній мережі Джерело фото: сторінка «Фацет» в соціальній мережі.

Де знаходиться: вулиця Вірменська, 26.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 3,3 кілометроф від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 9, 10, маршруткою № 29. Виходити слід на зупинці «Театр ляльок».

«Хинкальную на Федорова»

Люблять львів'яни поласувати і стравами грузинської кухні. Особливо - хінкалі. Ці ласощі стали популярними серед українців не так давно, проте не скрізь їх приготують так, як треба. Львів'янам в цьому пощастило. Хачапурі і хінкалі лопають за обидві щоки. Постійні гості вже знають: весь хінкалі не потрібно їсти, зазвичай залишають верхівку.

Джерело фото: сторінка «хинкальную на Федорова» в Facebook Джерело фото: сторінка «хинкальную на Федорова» в Facebook.

Де знаходиться: вулиця Федорова, 14.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 3,6 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 6, 10, маршруткою № 26. Виходити слід на зупинці «Вулиця Підвальна».

«Купол»

Подалі від туристичної суєти. Саме тому сюди йдуть львів'яни. Дехто скаже, що заклад зжив себе, але більшість упевнені: ретро-атмосфера «Купола» ніколи не застаріє. Заходячи сюди, відчуваєш себе, як вдома. Без пафосу і суєти. Тут кожна річ викликає спогади з дитинства. Адже, цілком можливо, що такі ж старі годинники, чайний сервіз або картина були в батьківському домі. Або, може, ваша мама готувала вареники так само, як тутешні кухарі? Приходьте і дізнаєтеся!

Джерело фото: virtual Джерело фото: virtual.ua.

Де знаходиться: вулиця Чайковського, 37, біля підніжжя гори Цитадель.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 2,9 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 10, маршруткою № 15. Виходити слід на зупинці «Головна Пошта».

«Фелічіта»

Мрієш спробувати справжню італійську піцу або пасту? Львів'яни давно вже не заморочуються над питанням, як потрапити на Апеннінський півострів. Адже в місті Лева є піцерія з ресторанним обслуговуванням «Фелічіта». А якщо ви ще й любите свіжі морепродукти, то креветок, восьминогів вам подадуть на запашної коржі з сиром та італійськими приправами. До цієї смакоти варто замовити келих вина. Buon appetito!

Джерело фото: сторінка «Фелічіта» в Facebook Джерело фото: сторінка «Фелічіта» в Facebook.

Де знаходиться: площа Міцкевича, 1, в приміщенні готелю «Жорж».

Як дістатися: один з кращих ресторанів Львова знаходиться на відстані 3,4 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 6, 10, маршрутками № 15, 24. Виходити слід на зупинці «Вулиця Петра Дорошенка».

«Кнайпа Курнаха»

Часто гості дивуються низькими цінами на тутешнє вино. Перепитують: «Це у вас стільки коштує пляшка або келих?». Власники взяли собі за правило не ставити великих націнок на напої та їжу - головне, щоб було смачно і все продавалося. Тому в «кнайп Кураха» багато постійних клієнтів. Люблять поласувати солянкою або ухою по-царськи, салатом з теплих лисичок, курятиною кордон-блю або такими звичними для нас, але надзвичайно смачними дерунами. Але найбільше гостям подобається шоколадний фондан (кекс).

Джерело фото: сторінка «Кнайпи Курнаха» в Facebook Джерело фото: сторінка «Кнайпи Курнаха» в Facebook.

Де знаходиться: вулиця Ставропігійська, 8.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 3,6 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще поїхати трамваями № 1, 6, 10, маршруткою № 29. Виходити слід на зупинці «Вулиця Підвальна».

Buon Gusto

«Нарешті в мікрорайоні« Південний »можна з'їсти смачні страви». Такі коментарі стали з'являтися після відкриття цього ресторану в Львові. Місцеві жителі оцінили меню, і ресторан став улюбленим для багатьох. А пропонують тут страви трьох кухонь: італійської, японської та англійської. Замовивши, ви можете спостерігати за тим, як кухар готує те, що вже незабаром вам подадуть до столу. Тому будете впевнені в тому, що їсте. Гості закладу хвалять тутешні сири, вина і десерти. А найбільше радять скуштувати соковиті стейки. Також місцевих сюди ваблять майстер-класи, які влаштовують кухаря Buon Gusto.

Джерело фото: bd Джерело фото: bd.lviv.ua.

Де знаходиться: ТЦ «Володимир», вулиця Щирецька, 36.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 4,3 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати маршрутками № 25, 51. Виходити слід на зупинці «Ринок Південний».

«Трапезна» Музею Ідей

Саме тут львів'яни ховаються від натовпів туристів, яких в будь-який період в місті Лева дуже багато. Одна з причин, чому немісцеві рідко тут бувають, - місцезнаходження закладу. Ресторанчик знаходиться в підвалі, і вхід зовсім не просто знайти. Якщо туристи сюди і потрапляють, то в основному за рекомендацією або за відгуками в Інтернеті. А потрапити сюди варто. Хоча б тому, що підвал ресторану - це ж підвал бернардинського монастиря. Тому і блюда тут вас чекають відповідні: обід від ігумена (борщик, реберця дикого кабана, пиріг з цибулею і компот), «переступня», тобто перехідний (сири, м'ясна миска і зелень), «мізерії» (салати) і багато іншого . Радимо замовляти страви поруч з офіціантом, тому що багато хто з назв вам здадуться дивними і незрозумілими. Але страви дійсно дуже смачні, самі переконаєтесь!

Без сумніву, це один найпопулярніших ресторанів Львова. Підтвердженням тому є численні коментарі до нашої статті про незвичайних ресторанах Львова .

Джерело фото: idem Джерело фото: idem.ua.

Де знаходиться: вулиця Валова, 18а.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 3,8 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 6, 10, маршрутками № 24, 29. Виходити слід на зупинці «Вулиця Підвальна».

«Панська чарка»

У цьому львівському ресторані збираються цілими сім'ями і компаніями друзів. Ресторан «Панська чарка» не з дешевих, але львів'яни його люблять. Гарна музика і смачні страви - особливо добре відвідувачі відгукуються про тутешню дичини. Страви з м'яса дикого кабана - особливо смачні. Тварин вирощують на місцевому фермерському господарстві. Також тут можна поласувати фореллю, коропом, а запити все смачною настоянкою. Тут їх більше 20 видів. Роблять їх за місцевим особливими рецептами з екологічно чистих трав. Смачно і корисно!

Джерело фото: charka Джерело фото: charka.com.ua.

Де знаходиться: вулиця В. Винниченка, 3.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 4,4 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 1, 6, 10, маршрутками № 24, 29. Виходити слід на зупинці «Вулиця Володимира Шухевича».

«Вероніка»

І на десерт - ресторан «Вероніка» для ласунів. У меню ви знайдете, ніж гарненько підкріпитися, проте найбільше гості закладу тут люблять ласувати саме солодощами. Незважаючи на те, що в місті Лева багато кондитерських, місцеві не завжди поспішають до Розпіарені закладам. А віддають перевагу тим, які знають з дитинства або, де менше туристів, а кухня нічим не гірше кухонь відомих ресторанів. Серед цього різноманіття марку тримає кондитерська «Вероніка». Свіжою випічкою тут смакують львів'яни щодня. Багато хто навіть долає кілометри, тільки щоб насолодитися місцевими ласощами виключно ручної роботи. Роками тут місцеві купують штрудель і пляцочкі!

Джерело фото: сторінка ресторану «Вероніка» в Facebook Джерело фото: сторінка ресторану «Вероніка» в Facebook.

Де знаходиться: проспект Т. Шевченка, 21.

Як дістатися: заклад знаходиться на відстані 4,1 кілометрів від залізничного вокзалу. Найкраще доїхати трамваями № 6, 9, 10, маршруткою № 24. Виходити слід на зупинці «Вулиця Зелена».

Приходьте сюди - і ви не пошкодуєте. Цікаві ресторани Львова, де до вас поставляться вже з порога, як до постійного клієнта. Тому що тут так звикли - приймати в основному львів'ян, які приходять сюди пообідати або ж весело посидіти з друзями або родиною. Адже атмосфера тут дійсно домашня!

Якщо стаття сподобалася, розкажіть друзям :)

А ще несуть в «Кафе 1», щоб ви подумали?
Або, може, ваша мама готувала вареники так само, як тутешні кухарі?
Перепитують: «Це у вас стільки коштує пляшка або келих?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online