Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер) - лікувальна косметика з Німеччини. Відгуки. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Історія заснування косметичного бренду Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер)
  2. Відгуки про марку лікувальної продукції Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер):
  3. Де купити бренд лікувальної косметики Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер), адреси магазинів в Україні:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер) - лікувальна косметика з Німеччини

Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер) - лікувальна косметика з Німеччини.

Історія заснування косметичного бренду Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер)

Бренд лікувальної косметики Apotheker Scheller був заснований в 1986 році, в Німеччині компанією Dr. Scheller Cosmetics AG. Так як Apotheker Scheller є лікувальною косметикою, її можна знайти в аптеках. Завдяки своєму ефективному впливу на шкіру косметика Apotheker Scheller користується популярністю, а так само вважається однією з найбільш продаваних косметичних брендів на німецькому ринку.

У 2005 році російський концерн Калина викупила контрольний пакет акцій компанії Dr. Scheller Cosmetics AG, таким чином, торгові марки Apotheker Scheller і Manhattan , Перейшли у володіння концерну.

Найбільше, марка Apotheker Scheller пізнавана завдяки антивікової лінії догляду за шкірою Age Repair Komplex. Дана косметична лінія призначена для зрілої шкіри, засоби створені на основі білого і зеленого чаю, а так же витяжці з кореня женьшеню. Формула Age Repair Komplex об'єднує в собі мінеральні та активні біологічні речовини, ефірні олії, вітаміни і мікроелементи, які максимально зволожує і захищає шкіру.

В асортименті лікувальної косметики Apotheker Scheller існують і засоби, які допомагають позбутися від пігментних плям.

Всі кошти Apotheker Scheller створені на основі природних, екологічно чистих компонентів, таких як витяжка з рослин. У складі косметики Apotheker Scheller, ви не знайдете навіть синтетичних ароматизаторів, барвників і консервантів, замість них застосовуються природні рослинні аромати, замість барвника - каротин, а консерванти замінюють природними антибактеріальними речовинами.

Косметичні засоби Apotheker Scheller пройшли дерматологічне тестування і не проходили випробування на тваринах! тестування косм

етики проходить на добровольцях, це зайвий раз доводить, що косметичні засоби Apotheker Scheller не повинні негативно впливати на шкіру. Крім цього, контроль якості продукції проходить на вищому рівні, косметику перевіряють як на фабриці фірми, так і в незалежних лабораторіях. Косметична продукція Apotheker Scheller розфасовується виключно в скляну упаковку, це дозволяє добитися максимально-оптимального зберігання косметики, і забезпечить збереження окремих складових які може зруйнувати сонячне світло.

На сьогоднішній день, під торговою маркою Apotheker Scheller випускаються креми, гелі, тоніки, емульсії, змивки, а так само гелі для душу.

Відгуки про марку лікувальної продукції Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер):

Так як продукція Apotheker Scheller лікувальна, і проводиться виключно з натуральної сировини, засоби даної марки мають досить специфічний аромат. Багатьом покупцям це не до душі, але заради ефекту можна і потерпіти. Що стосується ефекту, то все ж більшість користувачів залишаються задоволені, що не забуваєте, що не підійшло одному типу шкіри, може відмінно підійти іншому. Крім того ціна на продукцію Apotheker Scheller помірна, тому її собі може дозволити кожен бажаючий.

Отже, загальна оцінка по 10-ти бальною шкалою: ціна - 10, якість - 8, етичне ставлення до тварин - 10. Разом середнє 9 балів.

Де купити бренд лікувальної косметики Apotheker Scheller (Аптекар Шиллер), адреси магазинів в Україні:

Офіційного сайту косметики Apotheker Scheller знайти не вдалося. Косметичні засоби даного бренду можна знайти в аптечних магазинах України, а так само в багатьох інтернет магазинах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online