Як збільшити суму кредиту до 10-20 мільйонів рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дуже часто нам потрібен кредит в сумі набагато більшою, ніж може запропонувати банк. Наприклад, ви підприємець або маєте непідтверджені джерела доходу.

Що робити в такій ситуації, як вчинити?

Можна, звичайно, зробити липову додаткову довідку про дохід у вільній формі. Тут ніяких проблем немає. Але яку суму ви не написали б в цій довідці, банк все одно не видасть суму більше, ніж з розрахунку вашого щомісячного доходу в 150-200 тисяч рублів.

Така практика. Але є метод, при якому банк може суттєво збільшити суму кредиту до десятків мільйонів рублів без застави.

«Суть даного методу в тому, що у вас повинні
з'явитися поручителі (созаемщики).
І чим більше поручителів, тим вище
сума кредиту, який схвалить банк. »

Банку все одно, скільки грошей ви просите. Для них є елементарні формули розрахунку, за якими ви повинні віддавати щомісяця банку максимум 50% від ваших доходів і доходів ваших поручителів. Таким чином, при розрахунку суми враховується весь сукупний дохід - ваш і ваших поручителів.

Наприклад, ваш дохід щомісячний становить 20000 рублів Наприклад, ваш дохід щомісячний становить 20000 рублів. У цьому випадку банк може видати вам кредит 400 тисяч рублів на 60 місяців (5 років) під 18% річних. Сума вашого щомісячного платежу буде 10157,37 рублів.

Інший приклад. Ваш щомісячний дохід становить 20000 рублів. У вас є три співпозичальника (ви є основним). Дохід співпозичальників по 20000 рублів у кожного. В такому випадку ви маєте можливість отримати Кредит 1 млн 600 тисяч рублів, так як ваш загальний щомісячний дохід становить 80000 рублів.

Крім того. Якщо ви хочете отримати максимальну суму грошей, то можна одночасно подати заявки в безліч банків. У кредитної історії буде видно тільки запити, але не самі схвалені кредити. Адже ви їх ще не взяли. А отримані схвалення діють, як правило, від тижня і довше.

Таким чином, в понеділок і вівторок можна звернутися в максимальну кількість банків, спокійно отримати схвалення протягом поточного тижня, а на наступному тижні за один-два дні отримати всі кредити в різних банках. Уже чинне схвалення вам ніхто не скасує, тому що на цьому етапі кредитна історія вже не перевіряється.

І повертаючись до першого прикладу, ви можете отримати в декількох банках по 400 тисяч рублів в кожному. Якщо говорити про Росію, то в 10-15 банках за один раз точно можна буде отримати кредити.

Тобто, загальна сума в прикладі може скласти до 6 млн рублів. Це без урахування позичальників. А якщо з ними, то суму можна збільшити. Також не забувайте, що дохід можна підтверджувати і у вільній формі. Мова в прикладі йде про суму доходу в 20 тисяч рублів. Якщо сума доходу вище, то і загальна сума кредитів буде більшою.

З моєї особистої практики відомо, що з використанням схеми співпозичальників і одночасної подачі заявок в різні банки отримували кредити на суму до 30 млн рублів.

Все це чудово, скажіть ви! Але де взяти цих самих позичальників і поручителів?

Адже за зобов'язаннями треба відповідати. Хто підпишеться на таке?

Це питання дуже просто вирішується Це питання дуже просто вирішується.

Ви не єдина людина, кому потрібно кредит на дуже велику суму. Потрібно знайти таких же людей як і ви, домовитися всім на конкретний час подачі документів в банки, заздалегідь підготувати всі документи і домовитися про умови та суми. Потім колективно отримати максимальну кількість кредитів на кожного.

Знайти таких людей можна в соціальних мережах (групах) і на форумах, де обговорюються кредити.

Це цікаво:

Що робити в такій ситуації, як вчинити?
Але де взяти цих самих позичальників і поручителів?
Хто підпишеться на таке?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online