Бенчмарк підтвердив 4 ГБ оперативної пам'яті в iPhone 2018

  1. новий айфон
  2. продуктивність iPhone
  3. iOS 12

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

iPhone 2018 модельного року може отримати 4 ГБ оперативної пам'яті проти 3 ГБ у моделі актуального покоління. Це випливає з результатів бенчмарк-тесту Geekbench, в базі даних якого з'явився пристрій, імовірно є наступним флагманом компанії Apple.

Це випливає з результатів бенчмарк-тесту Geekbench, в базі даних якого з'явився пристрій, імовірно є наступним флагманом компанії Apple

новий айфон

Пристрій, помічене в базі даних Geekbench, фігурує там під назвою iPhone 11,2 і працює під управлінням iOS 12, що побічно підтверджує свою приналежність до лінійки   iPhone 2018   року випуску
Пристрій, помічене в базі даних Geekbench, фігурує там під назвою iPhone 11,2 і працює під управлінням iOS 12, що побічно підтверджує свою приналежність до лінійки iPhone 2018 року випуску. Крім того, в основі смартфона лежить невідомий раніше чіпсет D321AP.

продуктивність iPhone

Цікаво, що, незважаючи на більш досконалу апаратну начинку, iPhone 11,2 набирає в тесті Geekbench майже стільки ж очок, скільки і iPhone X. Різниця в обчислювальної потужності смартфонів двох поколінь настільки незначна, що її сміливо можна списати на статистичну похибку.

iOS 12

Очевидно, причиною настільки несуттєвою різниці в продуктивності є незавершені роботи по оптимізації «заліза» і софта. Це може бути пов'язано з небажанням виробника витрачати сили і час на повну адаптацію смартфона до операційної системи, що знаходиться в стадії бети.

Обговорити цю та інші новини Apple можна в нашому Telegram-чаті .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online